Slechte service Slechte leggers
Slechte service Slechte leggers. En problemen die ze veroorzaken oplossen kunnen ze al helemaal niet. Bespaar je zelf de koppijn en doe geen zaken met dit bedrijf.

Reply from Actielaminaat BV
Laminaat kliklaminaat clicklaminaat laminaatvloer laminaatvloeren lamelparket houtenvloeren Quick-Step Berryfloor Balterio Ondervloeren Plinten gratis
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Actielaminaat BV
Roy onze verkoper dacht mee met onze vloer en wensen. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij hem in hoofdletters geschreven. Ook kwam hij op zijn vrije dag even ter plaatse kijken naar wat wel en niet mogelijk was. TOP!
Gekozen voor een vloer van Quickstep 12mm

Reply from Actielaminaat BV
Van aankoop tot leggen perfecte en ontspannen begeleiding. Geen aanbetaling gevraagd, direct vertrouwen van beide kanten. En zeer veel keus. Topwinkel!
Prima zaak. Duidelijke website en goede showroom.
Vloer en toebehoren waren snel uitgezocht en besteld.
Enige minpuntje was dat van 1 pak laminaat de klikverbindingen gebroken waren (pak gevallen?) Maar dat pak is gebruikt voor de planken welke in de lengte gezaagd moesten worden.
Snel geleverd op afgesproken tijdstip. Duidelijke en snelle communicatie. Meedenkend en behulpzaam. Ik ben zeker tevreden en kom volgende vloer hier weer terug.
Mooie en grote showroom. Echt heel veel keuze. We konden niet kiezen, maar door de verkoper goed geholpen. Hij heeft de verschillen uitgelegd en toen was de keuze snel gemaakt. Goede prijs en snel geleverd. Chapeau!
Na een bezoekje aan de webpagina, langsgereden omdat we toch in de buurt wonen. Daar uitgebreid te woord gestaan en geholpen. Bestelling geplaatst en gekozen voor zelf ophalen (waardoor we nog meer korting op de toch al goedkope prijs kregen). Laminaat moest wel besteld worden, en kon na een week opgehaald worden. Goed geholpen met het inladen. Na het leggen bleken we iets te ruim gerekend te hebben waardoor we 4 pakken over hadden. Deze konden echter zonder problemen retour. Bij een volgende vloer zou ik dan ook totaal niet twijfelen om 'm weer bij actielaminaat te bestellen.
Enkele tijd geleden heb ik mijn eiken lamel vloer gekocht bij actielaminaat.
De keuze was voldoende en de prijzen echt scherp, binnen 2 weken thuis geleverd zonder problemen.
Het leggen ging super makkelijk en de vloer ziet er geweldig uit.
Na het debacel van de vorige vloer ( vloervoordelig ), nu bij hun besteld. Netjes en binnen een week geleverd. Zo kan het blijkbaar ook.
Learn more about other kinds of reviews.