Forfærdelig oplevelse at flytte med ADAM. De præsterede at ødelægge en vaskemaskine, elkedel, to kommoder samt ridse gulve i det nye hjem, samt stjålet pant to store sorte sække. ADAM fraskriver sig... See more
See what reviewers are saying
Den største anbefaling til ADAM for en rigtig god oplevelse med vores flytning og opbevaring i perioden vi renoverede hus. De kom og pakkede vores ting og kørte det direkte på deres lager. Efter e... See more
Company replied
Min boligforening bruger Adam flyttefirma i forbindelse med genhusning. Og hold da fast en god service man får. Vi lånte flyttekasser som blev leveret på adressen. På flyttedagen kom der 3 flyt... See more
Jeg skulle flytte, og i første omgang havde jeg egentlig en aftale med et andet, mindre flyttefirma, som tre dage forinden ringer og fortæller mig, at en af deres biler skal på værksted og de af den... See more
Company replied
Company details
Written by the company
#flyttefirma
Kanalholmen 31, 2650, Hvidovre, Denmark
- info@adam.dk
- www.adam.dk
Hasn’t replied to negative reviews
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK
Vi skulle genhuses af boligforeningen og de bruger Adam
Der var ingen tvivl om at de så os som en flok udskud fra et socialt boligbyggeri hvor boligforeningen alligevel betalte
Vores ting blev behandlet så dårligt
Jeg fandt mine planter (som de ellers havde lovet at passe på) nederst i en alt for høj stabel af kasser på børneværelset (6 styk og svajede voldsomt)
Alt var bare et kaos og fuld af respektløshed
Kan være at det er anderledes hvis man betaler selv.. men med den mentalitet så anbefaler jeg at folk finder et andet firma
Rigtig flinke folk
Rigtig flinke folk, både i kundeservice og i flyttetransport.
DÅRLIGT FIRMA
Vil aldrig anbefale dette firma til nogen. Mit boligselskab brugte det i forbindelse med genhusning pga.renovering. Firmaet vil ikke tage ansvar for ødelagte ting. Første gang var det en seng pakket i original emballage til 12000, de ødelagde,,og da jeg blev flyttet tilbage ødelagde de mine porcelænsfigurer med stjernetegn fra Royal Copenhagen til en værdi af 3300 kr. De siger, at de ikke erstatter pga.jeg selv har nedpakket. Ja det er gjort i forhold til de regler, de selv har for nedpakning. Hver figur var pakket i 20 lag papir, så mener ikke, jeg har været uansvarlig. Så hvis i har jeres ejendele kær, så hold jer langt væk fra dette firma. Flere i samme boligselskab har mistet ting i forbindelse med deres flytning. DÅRLIGT ARBEJDE!!!!!!!!UANSVARLIG EJER OG MEDARBEJDERE!!!!
Jeg vil ikke bruge dette firma igen
Jeg vil ikke bruge dette firma igen. Flere af mine ting bleve væk under deres opbevaring og til det vil de erstatte under halvdelen, resten har de en forståelse for at, jeg bliver frustreret over. De havde lovet at mine ting også kom i en container men det glemte de. Jeg vil aldrig anbefalede dette firma til nogen hold jer langt væk fra dem hvis i et glade for jeres ting.
Super effektiv flytning
Super effektiv flytning! Og nogle søde mennesker med et smil på læben. Kan varmt anbefales 😊
Mvh
Eva palmkvist Sørensen
Super fedt sjov
Top score endnu engang :-))
Vi har brugt ADAM igen ..
4 super motiverede ,søde og høflige" drenge gav den gas ".
Og pakkede hele vores hjem ned på rekord tid !!!
Alt styret professionelt,de kom før tid og ALT I skønneste orden ..
Selv opvaskemasinen tømte de lige af sig selv :-))
SÅDAN ADAM :-))
Er Adam lukket?
Mailede den 10. november om et tilbud på flytning fra Frankrig til Danmark. Fik intet svar. Rykkede for svar den 15. november. Om få dage er der gået en måned. Har stadigt intet hørt. Enten må virksomheden være lukket eller også gider de ikke kunder!
Effektivitet på højeste plan
Vi lånte flyttekasser som blev leveret på adressen. På flyttedagen kom der 3 flyttemænd, som var utrolig glade og positive. Jeg følte mig tryg ved at de flyttede tunge kasser og møbler.
Helt sikkert anbefalingsværdigt!