Åkersberga Vedspisar Reviews 13

Company details

1. Fireplace shop
  2. Bricklayer

Written by the company

Åkersberga vedspisar säljer och installerar kaminer, kassetter, öppna spisar, kakelugnar och skorstenar. Vi har arbetat i branschen över 30 år och har lång erfarenhet av olika kaminprojekt- Med kaminer från Contura, Nordpeis, Stuv till de stora eldstäderna från Brunner, Rais eller Kalfire. Vi vägleder dig bland produkter, material och designlösningar.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Täljstenskamin och kasett

Vi anlitade Åkersberga Vedspisar för att installera en ny kamin i vår befintliga murstock samt byta ut en kassett, och vi är verkligen supernöjda från start till mål. Proffsigt bemötande, tydlig kommunikation och ett väldigt snyggt och välgjort arbete.

Installationen gick smidigt, de var noggranna, höll tiderna och lämnade rent och snyggt efter sig. Resultatet blev precis som vi hoppades, och vi känner oss trygga med att allt är korrekt gjort.

Rekommenderas varmt till alla som vill ha en seriös och kunnig installatör!

7 January 2026

Toppen!

Tog in flera offerter för installation av kamin och Mattias på Åkersberga Vedspisar gjorde utan tvekan bäst intryck. Allt sköttes proffsigt från första mötet till färdig installation och fakturering. Arbetet höll hög kvalitet och kommunikationen var tydlig genom hela processen. Kan varmt rekommendera!

2 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har precis fått en fantastisk…

Har precis fått en fantastisk egendesignad vedspis installerad och vi är mycket nöjda.
Hela kedjan fungerade mycket väl. Hembesök, hjälp med design, leverans på tid och fantastiska hantverkare som byggde precis som vi ville!
Allt detta till ett bra konkurrenskraftigt pris.
Kunskapen och lyhördheten hos Åkersberga vedspisar är unik och vi är mycket nöjda!
Kan varmt rekommendera dem
Thomas Eriksson i Vaxholm

2 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi anlitade företaget för installation…

Vi anlitade företaget för installation av kamin. Själva installationen gick bra, men flera synliga skador uppstod på nymålade väggar och tak i samband med arbetet. När vi kontaktade dem för att få ytorna återställda fick vi istället hänvisningar till offertvillkor som i deras mening friskrev dem från ansvar trots att det rörde sig om åverkan som uppkommit under deras arbete.

Vi bad aldrig om ekonomisk ersättning, utan enbart att de skulle återställa ytorna till det skick de var i före installation. I slutänden lät vi själva åtgärda skadorna utan kostnad för dem, men det är anmärkningsvärt att ett företag lämnar en arbetsplats i det här skicket och därefter inte tar ansvar.

Vi kan inte rekommendera dem vidare och uppmanar andra att vara mycket tydliga med vad som förväntas vid eventuella skador på omkringliggande ytor.

26 June 2025

Mycket kunniga och kompententa

Mycket kunniga och kompententa.
Kan definitivt rekommendera de för alla som går i tankar att installera en kamin eller spisinsats.

10 June 2025

Reply from Åkersberga Vedspisar

Vi uppskattar verkligen din fina rekommendation! Härligt att höra att du är nöjd med vår kunskap och service. Varmt välkommen tillbaka när det än behövs!

Rated 5 out of 5 stars

Installerat två kaminer med hjälp av…

Installerat två kaminer med hjälp av Åkersberga Vedspisar under senaste fem år. Bägge gånger så har vi varit ypperligt nöjda med deras svenska hantverkare med lång erfarenhet som har utfört arbete med yrkesstolthet, teknisk kunskap samt inredningskänsla, där dom har lagt tid på att utföra installationen på bästa sättet möjligt.

1 February 2025

Reply from Åkersberga Vedspisar

Tusen tack för de värmande orden och för att ni valt oss igen! Det gläder oss att ni uppskattar hantverket och omtanken vi lägger i varje installation. Alltid lika roligt att få leverera resultat ni blir nöjda med!

Rated 5 out of 5 stars

Super trevlig personal finns alltid det…

Super trevlig personal finns alltid det man behöver och om det saknas så beställd det med en gång. Super bra varmt rekommenderat till kolleger i branschen. Lasse Stockholms skorstensrenovering SSR

13 November 2024

Reply from Åkersberga Vedspisar

Stort tack, Lasse! Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme och din rekommendation – extra kul att höra från en branschkollega. Alltid ett nöje att hjälpa till!

Supernöjda

Vi hade nyss köpt landställe på Vätö där vi ville installera en till braskamin som matchade den vi redan hade och hittade en begagnad Contura på Blocket.
Och efter att vi fått Åkersberga Vedspisar rekommenderade, så tog vi kontakt och fick ett mycket bra bemötande med ett snabbt inbokat hembesök av Jonny.
Ett bra och mycket kunnigt och informativt möte ledde till att vi accepterade deras offert med mycket bra pris.
Installationen blev jättefin och allt gick väldigt smidigt även om dem fick göra en del anpassningar då vi hade en gammal kamin. När dem var klara lämnade dem det perfekt städat och tog även med sig alla sopor mot en liten avgift.
Vi är väldigt nöjda och även då Sotaren som godkände installationen direkt.
Rekommenderar detta företag å det varmaste!

6 September 2024

Reply from Åkersberga Vedspisar

Tusen tack för den fantastiska återkopplingen! Vi är glada att ni blev nöjda med både bemötande, installation och resultat. Extra roligt att höra att allt flöt på smidigt – även med de anpassningar som krävdes. Tack för ert förtroende och varmt välkomna åter!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket trevligt mottagande och…

Mycket trevligt mottagande och proffsiga installationer. Har nu köpt tre kaminer av Åkersberga. Otroligt mycket bättre än konkurrenterna.

12 August 2024

Reply from Åkersberga Vedspisar

Stort tack för ditt fina omdöme och för ert förtroende – tre kaminer, det värmer lite extra! Härligt att höra att ni uppskattar både bemötandet och installationerna!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket trevliga bra bemötande i telefon…

Mycket trevliga bra bemötande i telefon håller en uppdaterad vi mail eller mobil och inga konstigheter finns bara positiva saker

31 August 2023

Reply from Åkersberga Vedspisar

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och kommunikationen. Alltid välkommen!

Rekommenderar varmt Åkersberga Vedspisar

Trots högt tryck i butiken under vintern 2023 var de trevliga, tillmötesgående och gav bra info och tips. Dessutom var de öppna med att de inte riktigt hann med inkommande mejl och telefonsamtal just då. Det gjorde att vi visste att hade vi frågor var ett besök i butiken bästa alternativet. Offerten var tydlig och stämde väl överens med fakturan. Inspektionen av platsen i vårt hem gick smidigt. Killarna som installerade spisen var punktliga, professionella, ordentliga, hänsynsfulla, trevliga och service minded! Extra plus till dem!

13 June 2023

Reply from Åkersberga Vedspisar

Stort tack för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen din förståelse under högsäsongen och är glada att du är nöjd med både service och installation. Välkommen åter!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look