Akupunkturhojbjerg Reviews 14

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

God oplevelse - med effekt

Jeg har været meget tilfreds med mit behandlingsforløb hos Jan.

Jan er både imødekommende, lyttende og tager sig tid til at forstå de udfordringer, man kommer med. Jeg opsøgte behandlingen på grund af smerter i armen, og efter et forløb med akupunktur er smerterne nu aftaget markant.

Derudover foregår behandlingen i rolige og behagelige omgivelser, hvor man føler sig godt tilpas fra start til slut.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

29 May 2026

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine venlige ord.

Det glæder mig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos mig, og især at smerterne i armen er aftaget markant efter behandlingsforløbet.

For mig er det vigtigt, at du som patient føler dig lyttet til, forstået og tryg gennem hele forløbet – og derfor betyder det meget at læse, at du har oplevet netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale Akupunktur Højbjerg. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

For 2 år siden konstaterede min…

For 2 år siden konstaterede min øjenlæge at jeg havde AMD. I august 2023 var jeg ved øjenlæge igen, det var blevet være.
I februar 2024, startede jeg et akupunktur forløb ved Jan Birke Lyngby, Akupunktur Højbjerg.
Den 7 marts 2024, besøgte jeg øjenlægen igen og fik den fantastiske besked: synet var som tidligere og ingen tegn på AMD. Jeg vil fremadrettet aftale med Jan Birke Lyngby, en plan for vedligehold.
Jeg er meget taknemmelig
Poul Jørgensen
Ebeltoft

24 February 2026

Hej Poul

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder mig utroligt meget at læse, at du har fået så positiv en tilbagemelding hos øjenlægen efter dit behandlingsforløb hos mig. Jeg kan godt forstå, at det må have været en fantastisk besked at få.

AMD kan fylde meget i hverdagen og give stor bekymring, så det betyder meget for mig at høre, at du har oplevet en så god udvikling.

Tak for din tillid gennem forløbet, og jeg ser frem til sammen med dig at lægge en god plan for vedligehold fremadrettet.

Rated 5 out of 5 stars

Mere ro, grounding & større balance

Det er trygt og altid afslappende, at modtage akupunktur ved Jan. Jan er dygtig til at tune sig ind på, hvad kroppen behøver af støtte for dagen. Jeg går altid fra behandlingen med mere ro, grounding & større balance, hvilket kan være vanedannende! Tak for din visdom & for god behandling Jan.

22 February 2026

Hej Anne Sophie

Tusind tak for din smukke anmeldelse og dine fine ord.

Det glæder mig meget at læse, at du føler dig tryg og afslappet under behandlingerne, og at du går herfra med mere ro, grounding og balance.

For mig er det vigtigt at møde kroppen dér, hvor den er den enkelte dag, og støtte den på den måde, den har brug for. Derfor betyder din tilbagemelding rigtig meget.

Tak for din tillid, og fordi du deler din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og fleksibel akupunktør!

Jan er en super dygtig akupunktør, der tager hensyn for individuelle behov. Meget fleksibel, nærværende, og behagelig. Kan klart anbefales!

29 January 2026

Hej Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Det betyder meget for mig at læse, at du har oplevet behandlingen som både nærværende, behagelig og tilpasset dine individuelle behov.

Jeg gør altid mit bedste for at møde hver enkelt patient med fleksibilitet, ro og en behandling, der tager udgangspunkt i det, kroppen har brug for.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jan har været en stor hjælp i…

Jan har været en stor hjælp i forbindelse med min svimmelhed/ Meniere øresygdom. Altid meget lyttende og hjælpsom.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale akupunktur ved Jan.

18 September 2025

Hej Jette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din varme anbefaling.

Det glæder mig meget at høre, at du har oplevet god hjælp i forbindelse med din svimmelhed og Menières sygdom.

Svimmelhed kan påvirke hverdagen rigtig meget, så det betyder meget for mig at læse, at du har følt dig lyttet til, hjulpet og tryg gennem behandlingsforløbet.

Meget kompetent akupunktør,

Jan er en meget kompetent og erfaren akupunktør. Han giver sig tid til at lytte og spørge ind til problematikken. (har oplevet steder hvor det bare er cool business og “samlebåndsarbejde og det er det absolut ikke ved Jan)
Jeg startede ved Jan efter en ryg-operation, var i en slem forfatning og måtte rulle ind ved hjælp af rollator. Rollatoren kom videre for lang tid siden og stokken bruges nu sjældent og de kraftige smertestillende sager er minimeret.
Jan får mine stærkeste anbefalinger.

21 August 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og dine stærke anbefalinger.

Det betyder virkelig meget for mig at læse dine ord – især fordi du beskriver et forløb, hvor du kom i en meget svær situation efter din rygoperation.

Jeg er meget glad for at høre, at du har oplevet en så positiv udvikling, og at både rollator, stok og behovet for kraftig smertestillende medicin fylder langt mindre i din hverdag nu.

For mig er det vigtigt, at hver behandling tager udgangspunkt i det enkelte menneske – ikke bare symptomerne. Derfor bruger jeg tid på at lytte, spørge ind og forstå hele problematikken, så behandlingen bliver så målrettet og individuel som muligt.

Tusind tak for din tillid gennem forløbet og for at dele din oplevelse. Det sætter jeg stor pris på.

Fantastisk behandler

Jeg har været klient hos Jan og kan på det varmeste anbefale ham. Jan er et naturtalent, som med stor faglighed og ro formår at behandle både gamle og nye skavanker. Han har en intuitiv forståelse for kroppen og dens signaler, og man føler sig i trygge og kompetente hænder fra første møde. En dygtig og nærværende behandler, som virkelig gør en forskel.

1 May 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og dine varme ord.

Det betyder rigtig meget for mig at læse, at du har følt dig i trygge og kompetente hænder fra første møde.

Jeg er glad for, at du har oplevet behandlingen som både rolig, nærværende og fagligt funderet – og at den har kunnet støtte dig i både gamle og nye skavanker.

For mig handler en god behandling om at lytte til både mennesket og kroppen, så vi sammen kan finde den bedste vej videre.

Tusind tak for din tillid og for din varme anbefaling. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Reducering af smerter i knæ og lysken.Jeg har i forbindelse med ventetiden på…

Jeg har i forbindelse med ventetiden på en ny hofte haft meget stærke smerte, disse smerter har Enok Osteopater reduceret meget. Jeg har alene nu normal smerter fra hoften, når jeg går, men ikke i knæ og lysken.

Kan varmt anbefales, har givet mig meget bedre livskvalitet efter få behandlinger.

17 July 2025

Hej Anna-Else

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling.

Det glæder mig meget at høre, at du har oplevet en tydelig reduktion af smerterne i knæ og lyske i forbindelse med ventetiden på din nye hofte.

Stærke smerter kan påvirke både bevægelse, søvn og livskvalitet, så det betyder meget at læse, at behandlingen har givet dig en bedre hverdag og mere livskvalitet efter få behandlinger.

Rated 5 out of 5 stars

Jan er en fantastisk akupunktør.

Jan er en fantastisk akupunktør.
Jeg havde kraftige smerter i min fod pga inflammation og han hjalp med smertelindring og sætte gang i den naturlige helbredelse af inflammationen.
Kan varmt anbefale Jan!!

8 May 2025

Hej Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling.

Det glæder mig meget at høre, at du har oplevet god hjælp til smerterne i foden og inflammationen.

Smerter i foden kan være meget begrænsende i hverdagen, så det betyder meget for mig at læse, at behandlingen har givet dig smertelindring og støttet kroppens naturlige helingsproces.

Nervebetændelse

Jeg har i ca. 1 1/2 måned gået til akupunktur hos Jan pga nervebetændelse - føleforstyrrelser i fødderne, smerter i knæet, arm og fingre. Jeg fik i 2018 af en neurolog og min læge besked om, at der ikke var noget at gøre ved det. Jeg er meget taknemlig for at være startet med akupunktur hos Jan. Efter få uger havde jeg ingen smerter i knæet, arm og fingre. Jeg har stadig føleforstyrrelser i fødderne, men Jan har lovet, at det nok skal blive bedre. Han giver mig håb, om at det skal lykkes at slippe af med disse føleforstyrrelser. Jeg føler mig meget tryg, Jan har mange års erfaring og viden om behandling af nervebetændelse - er god til at forklare, giver mange gode råd, der hjælper. Derfor vil jeg anbefale: gå ikke så lang tid med nervebetændelse, som jeg har gjort - få hjælp med akupunktur hos Jan.

15 May 2025

Hej Birgit

Tusind tak for din meget flotte og ærlige anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at læse, at du føler dig tryg i behandlingen, og at du allerede efter få uger har oplevet, at smerterne i knæ, arm og fingre er forsvundet.

Nervebetændelse og føleforstyrrelser kan være både frustrerende og påvirke hverdagen meget, især når man tidligere har fået at vide, at der ikke er noget at gøre. Derfor glæder det mig meget, at behandlingen har givet dig håb og en positiv udvikling.

Vi arbejder videre med føleforstyrrelserne i fødderne, og mit mål er altid at støtte kroppen bedst muligt, samtidig med at du får gode råd og en forklaring på, hvad vi arbejder med undervejs.

Tusind tak for din tillid og for din anbefaling. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jan er en virkelig dygtig behandler

Jan er en virkelig dygtig behandler, som jeg er meget glad for at have “opdaget” som akupunktør - da han har gjort en klar forskel ifb. med den nervebetændelse, jeg desværre er blevet ramt af. Han mærker fra gang til gang, hvor klienten har behov for at få nålene sat i, og der gik faktisk mange gange, før det gik op for mig, hvorfor det ikke bare var ens fra gang til gang, men mine behov for hjælp flyttede sig åbenbart lidt hele tiden. Jeg kan desværre slet ikke undvære disse behandlinger, men jeg er til gengæld glad for, de så findes, da behandlingerne klart hjælper mig.
Han er også utrolig flexibel og meget men at booke tider ved.

28 April 2025

Hej Birgit

Tusind tak for din meget flotte og ærlige anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for mig at læse, at du oplever, at behandlingerne gør en klar forskel i forbindelse med din nervebetændelse.

Nervebetændelse kan være både generende, uforudsigeligt og meget belastende i hverdagen, så det glæder mig, at du mærker hjælp og lindring af behandlingerne. Kroppen kan ændre sig fra gang til gang, og derfor tilpasser jeg altid behandlingen efter, hvor kroppen har mest brug for støtte den enkelte dag.

Jeg er også glad for at høre, at du oplever det som fleksibelt og nemt at booke tider – det skal helst være så enkelt og trygt som muligt at få den hjælp, man har brug for.

Tusind tak for din tillid og for at dele din oplevelse. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jan er er en virkelig dygtig

Jan er er en virkelig dygtig , kompetent og tillidsvækkende akupunktør. Han har hjulpet mig til at lindre mine smerter i forbindelse med polyneuropati. Han har efter min opfattelse virkelig rimelige priser og er derudover yderst flexibel med tidsbestillinger.

25 April 2025

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine venlige ord.

Det glæder mig meget at høre, at du har oplevet lindring af dine smerter i forbindelse med polyneuropati.

Polyneuropati kan være meget belastende i hverdagen, og derfor betyder det meget for mig at læse, at du har følt dig tryg i behandlingen og oplevet mig som både kompetent og tillidsvækkende.

Jeg er også glad for, at du nævner fleksibiliteten omkring tider og priserne – for mig er det vigtigt, at det skal være så nemt og overskueligt som muligt at få den hjælp, man har brug for.

Tusind tak for din tillid og for at dele din oplevelse med andre.

Rated 5 out of 5 stars

Jan er en eminent akupunktør

Jan er en eminent akupunktør. Når jeg fortæller hvordan jeg har det, så ved han lige med det samme, hvad der skal til. Og det virker. I mit tilfælde var det flere ting, men jeg vil lige fremhæve KOL. Min KOL har været stabil i nogle år takket være akupunktur. Jeg anbefaler Jan på det varmeste. Du får mere end bare at få sat en nål.

19 March 2025

Hej Lone

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og dine varme ord.

Det betyder rigtig meget for mig at læse, at du har haft så god en oplevelse med behandlingerne, og at du føler dig mødt og forstået, når du fortæller, hvordan du har det.

Jeg er især glad for at høre, at du oplever, at akupunkturen har været en god støtte i forbindelse med din KOL, og at din tilstand har været stabil gennem længere tid.

For mig handler behandlingen netop om mere end blot at sætte nåle. Det handler om at lytte, forstå hele situationen og tilpasse behandlingen til det, kroppen har brug for.

Tusind tak for din tillid gennem forløbet og for din varme anbefaling. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk akupunktør med stor erfaring…

Fantastisk akupunktør med stor erfaring og nytænkende tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jan og Akupunkturhojbjerg! Han er en ekstremt dygtig og erfaren akupunktør, som har hjulpet både mig, min familie og venner med alt fra golfalbue og ryg-/nakkeproblemer til AMD og hælsporer. Han arbejder professionelt, omhyggeligt og med stor indsigt i kroppens sammenhænge.

Ud over klassisk akupunktur benytter han også en ny lysterapiteknologi, som har gjort en stor forskel for mine behandlinger. Det er tydeligt, at han brænder for sit fag og altid søger de bedste løsninger for sine patienter.

Som person er han rolig, behagelig og tillidsvækkende – man føler sig tryg fra første behandling. Hvis du søger en akupunktør i Højbjerg/Aarhus-området, kan jeg kun sige: Giv ham et kald!

3 March 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og dine varme anbefalinger.

Det betyder virkelig meget for mig at læse, at du, din familie og dine venner har haft gode oplevelser med behandlingerne hos mig.

Jeg er glad for, at du fremhæver både erfaringen, den omhyggelige tilgang og arbejdet med kroppens sammenhænge. For mig er det vigtigt at se hele mennesket og tilpasse behandlingen individuelt – uanset om det handler om smerter, hælspore, golfalbue, ryg-/nakkeproblemer, AMD eller andre udfordringer.

Det glæder mig også, at du har haft god effekt af kombinationen med lysterapi. Jeg forsøger hele tiden at udvikle mig og finde de bedste muligheder for at støtte kroppen bedst muligt.

Tusind tak for din tillid, dine anbefalinger og for at dele din oplevelse med andre. Det sætter jeg stor pris på.

Take a closer look