Alice Butik Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Kan man ikke give dem 6 stjerner

Kan man ikke give dem 6 stjerner?
Var forbi i dag for at se på fliser og ikke mindst købe nogen. Vi havde været mange steder hvor vi ikke alene selv måtte henvende os for ekspedition, men også måtte få at vide at stort set alle fliser kun kunne fåes mod bestilling. Vi spurgte forsigtig om de havde nogen af dem på lager "Ja da - de fleste" og vi blev introduceret til deres skiltning som tydeliggjorde hvilke - whau siger jeg bare, det og den gode stemning sætter dem kilometer foran deres konkurrenter, selvom vi kun skulle have 1 m2 så fik vi en udsøgt service af personalet. Tilbehørs afdelingen er gennemført detaljeret og en slikbutik for både professionelle og hobbyfolket, især for de sidste er det en ægte must have afdeling. Jeg kan ikke lovprise butikken nok.

28 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

En fuldkommen brilliant kundeoplevelse…

En fuldkommen brilliant kundeoplevelse at handle her! Et utroligt imødekommende og service minded personale, der også kan tale med os gds-fjolser der kaster os ud i murer opgaver, der kræver lidt mere end en 7 klasses skoling. Herudover har butikken et usædvanligt godt udvalg af produkter som kan tilfredsstille de flestes smag.

12 April 2025

Alice Butik - Service i absolut topklasse

Service i absolut topklasse. Venlige, smilende og imødekommende medarbejdere, der gør alt for hjælpe én. De er dygtige til deres fag og fliser kan lånes hjem, hvilket er fantastisk, da de ofte ser anderledes ud hjemme. Det er længe siden jeg har fået en så god oplevelse i nogen butik overhovedet som hos Alice Butik i Herlev. De får mine varmeste anbefalinger.

2 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fin service og gennemgang.

Fin service og gennemgang.

Vi kom lige omkring lukketid, 20 min. før, lyset blev slukket, således vi ikke kunne gøre besøget færdig, her bør man måske lige vente med at slukke lyset indtil alle kunder (3 par) er ude at butikken.

Ellers fint, vi har bestilt.

28 October 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Med så mange muligheder er det en kæmpe hjælp at møde fagpersoner der vejleder og lytter. Alle ansattes service er helt i top - og vi er nogle meget tilfredse kunder.

4 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fik et badeværelsesmøbel med en fejl på…

Fik et badeværelsesmøbel med en fejl på den ene spejllåge. De mente ikke der var nogen fejl på lågen, og at det måtte være min egen skyld. Rigtig ærgerligt, for ellers er de faktisk rigtig servicemindede, og har et stort sortiment af fliser...

29 November 2021

Super god service!

Vi har været nede i butikken hos jer 2 gange for at se på fliser.
Begge gange har I været rigtig gode til at hjælpe og rådgive os.
Vi har begge gangene fået fliser med hjem for at se om de passer, det har fungeret så godt.
Tak for rigtig god service.

30 May 2020

Perfekt service!

Har lige været omkring butikken for første gang i forbindelse med forestående renovering af badeværelse. Vi fik en helt utrolig god, venlig og kompetent rådgivning.ikke en smart 'sælgertype' men en meget saglig gennemgang og ham som hjalp os blev endda en halv time ud over lukketid (uden på noget tidspunkt at kigge på uret eller at nævne noget om det!) - det er sgu god service!

1 June 2019

En tur værd

Dygtigt personale, som ved, hvad de snakker om; mere rådgivende end sælgende. Her er mange fliser af høj kvalitet - ud af den samlede pris er fliser normalt kun en lille andel, men betyder alt for brugsværdi og glæde. Med andre ord: se ikke så meget på prisen :) - de er absolut rimelige hos Alice Butik.

30 April 2019
Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg, super hjælpsomme!

Jeg skal til at lave badeværelse i min lejlighed, og har i den forbindelse været i Alice Butik i Herlev for at se på fliser osv. Ikke nok med at ekspedienten brugte lang tid på at tale med mig og vise mig forskellige fliser/klinker, jeg fik også lov at låne forskellige fliser med hjem, så jeg kunne se, hvordan de ville se ud på badeværelset. Dét er sgu i orden! De er super hjælpsomme, søde og meget professionelle hos Alice Butik!

2 April 2012

Is this your company?