Company replied
Company replied
Afschuwelijk bedrijf. Hebben zichzelf een systeem bedacht waar ze een sticker op de verpakking plakken en je dan niet mag ruilen als de seal gebroken is, volgens mij mag dit volgens de wet he... See more
AllergieShop.nl is een gespecialiseerde winkel op het gebied van huisstofmijt-allergie preventie en oplossingen in de slaapkamer. Onze voordelen: SNEL BETROUWBAAR GEEN VERZENDKOSTEN
Postbus 2159, 5260 CD, Vught, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Niet te vertrouwen. Bij het retourneren van een dekbed werd ik onbeschoft benaderd. Ik werd tijdens een telefonisch gesprek direct beticht van het gebruiken van het dekbed. Ik had met bescherming gevoeld of het dekbed niet te zwaar (wegens ziekte) voor mij was. Hierdoor heb ik uiteindelijk het "gebruikte" deel van het dekbed a 260 euro teruggekregen en houden zij het bedrag in bezit. Eindresultaat een dekbed wat niet gewenst is en wel een bedrag van 260 euro van je rekening afgeschreven!! Koop hier nooit bij. Het antwoord van de Allergieshop is te verwachten. Ze beschuldigen je van iets wat niet klopt.

Afschuwelijk bedrijf.
Hebben zichzelf een systeem bedacht waar ze een sticker op de verpakking plakken en je dan niet mag ruilen als de seal gebroken is, volgens mij mag dit volgens de wet helemaal niet..
De kwaliteit is ook extreem slecht, de anti-alergische kussensloop lijkt wel karton..
Uiteraard kwam ik daar pas achter, toen ik de seal open gemaakt had.
Nu mag ik deze niet omruilen, krijg ik m'n geld niet terug en moet ik voor de andere sloop die 10 euro kost 5 euro verzendkosten betalen..
'T is echt belachelijk.
Hoop dat je in de 20 euro die je van me gejat hebt stikt.
Matrashoezen besteld. Ze voelden als papier aan. Flinterdun. Deze eerst gewassen natuurlijk en op lage temperatuur in de droger gedroogd conform waslabel. De hoezen kwamen met brandvlekken uit de droger terwijl mijn wollen trui en zijden blouse normaliter er goed uitkomen.
Klacht wordt zonder meer afgewezen. Zal wel aan mijn droger liggen. Geen enkele bereidheid om het probleem samen op te lossen of handreiking. Matrashoezen met brandvlekken zijn onbruikbaar.
Mijn conclusie: rotzooi en zeer slechte en klant onvriendelijke klanten service. Betaal liever wat meer voor kwaliteit.
Dekbed platinum cocoon gekocht.
Dekbed gaf een geur af waardoor ik meer last kreeg van mijn astma. Kon niet retourneren. Dit terwijl ik het dekbed niet had gebruikt. Ze gaven het advies het dekbed te wassen. Geur was niet weg.
Kussensloop standaard besteld maar deze blijkt erg groot. Maar ja zegel is verbroken dus kan niet geretourneerd. De ongeopende wil ik ruilen maar dan moet ik 7 euro verzendkosten betalen!!!! Wat is dat voor service. Het is sws belachelijk dat je na ooenen vd verpakking niet kunt retourneren want hoe kan ik dan ooit beoordelen of ik tevreden over het product??
Matras beschermer uiteindelijk toch te groot naar geluisterd te hebben naar het advies van een medewerker. Geen begrip en zeker geen service qua oplossing. Geld kwijt! Kwaliteit is ook ver te zoeken. Kwantiteit gaat voor kwaliteit bij dit bedrijf. Teleurstellend!
Super bedrijf! Ik had zeer urgent spullen nodig en was te einde raad. Uiteindelijk bij Allergieshop besteld en gemaild of zij het snel konden versturen. Lucas van Allergieshop mailde direct erg vriendelijk terug dat zij het direct op de post gedaan hadden als pakketje. Heel prettig!!
Telefonisch zeer goede en duidelijke uitleg gekregen om de slaapkamer vrij van mijten te krijgen. Eerste bestelling zelf opgehaald, lag meteen klaar. Daarna een online bestelling geplaatst. Product was niet voorradig en er werd een hoes gestuurd die dubbel zo duur is voor dezelfde prijs. Dank jullie wel voor de goede service! Kunnen veel winkels nog iets van leren.
Ik had een review geschreven over allergie pillen. Helaas met het schrijven ervan is iets misgegaan en kwam deze op naam van allergieshop. Sorry dat het onder de naam van het verkeerde bedrijf kwam. Voor de duidelijkheid deze pillen waren bij bol.com gekocht. Nogmaals sorry voor de overlast. Groetjes irma
Onlangs een complete beddenset gekocht tegen huisstofmijt, Het materiaal voelt fijn aan en ziet er degelijk uit.
Wel jammer dat er een matrashoes stuk is bij de rits, En aangezien dat je niet mag ruilen of recht hebt op een nieuwe als de verpakking open is geweest zitten we nu met een hoes die niet meer dicht is tegen stofmijt 🙁
Inmiddels heeft Allergieshop contact met ons opgenomen en hebben een gepaste oplossing geboden.
Eindconclusie: zeer goede service

Reply from Allergieshop
Onlangs een nieuwe Iqair luchtreiniger gekocht dankzij de goede voorlichting aan de telefoon. Wij zijn er super blij mee!
Huisstofmijtallergie problemen bij onze kinderen zijn opgelost dankzij de hoezen van allergieshop. Na uitgebreid telefonisch voorgelicht te zijn hebben we hoezen besteld voor het kussen, matras en dekbed, en al direct na de eerste nacht merkten we bij onze kinderen dat ze veel beter sliepen, en dat de verkoudheidsklachten die `e al jaren 's ochtends hadden, verdwenen waren.
De bestelling werd heel snel geleverd. Daarover ben ik zeer tevreden. Maar ik had aangevinkt dat het pakket NIET bij de buren moest worden afgeleverd als ik niet thuis was en het pakket werd WEL bij de buren afgeleverd. Hierover ben ik ontevreden.

Reply from Allergieshop
Klein foutje bij de levering maar direct en zonder problemen rechtgezet
Bestellen ging vlot even als de betaling, geleverd werd op tijd geleverd, goed verpakt en info over de levering werd verstrekt.
De bestelde artikelen waren inderdaad zoals vermeld op de website de volgende dag al in huis.