Allergikompagniet Reviews 63

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog en Candidakur for 6 år siden sammen med min datter (30 år) kuren virkede dengang, bivirkning var at min datter af lægen blev sat ned i astma medicin. Nu har jeg blister i munden igen, og det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg må sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hørt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hårdt ramt af birkepollen, der næsten ødelagde mine forår. Efter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Allergi og køresyge I januar 2017 fik jeg hjælp med at kurere min allergi og min køresyge. Jeg har haft svær pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var så frustrerende at hele tiden sk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lidt af allergi I ca.55 aar, det over for baade pollen og dyr. Jeg har brugt meget medicin gaaet til zone terapi og akkupunktur, men intet kunne faa det vaek, Kun lindret. Jeg var meget skept... See more

Company details

1. Health & Medical

Information provided by various external sources

Efter smerteterapeut Ole Larsens metoder behandles rygsmerter, hovedpine, allergi, fobi, ledsmerter, piskesmæld m.v. Kostvejledning og arbejdsmiljø.

4.4

3-star
2-star
1-star

Candidakur der virker

Nu har jeg blister i munden igen, og det er tid til en ny Candida kur. 2/3 del inde i kuren er mine blister i munden aftaget, der er stadig 8 dag tilbage af kuren.
Rigtig god service fra Torben i forløbet

22 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget stor forbedring på græspollenallergi

Jeg har døjet med græspollenallergi i en del år, som har været lidt belastende. Efter nøje overvejelse valgte jeg at få en behandling hos Torben. Nu er jeg ikke velbevandret i alternative behandlingsformer, så selve behandlingen virker meget hokus pokus-agtig. MEN jeg må bare sige, at det har fjernet mine symptomer (løbende næse og kløende øjne) med 70-80%, hvis ikke mere, efter denne ene behandling. Jeg kan derfor ikke andet end at anbefale Allergikompagniet til alle de kære allergikere.

20 June 2024

Jeg har lidt af allergi I ca.55 aar

Jeg var meget skeptisk men efter at en bekendt var blevet kureret, syntes Jeg at det kunne Jeg godt proeve. Efter at have vaeret der gikjeg hen til en hund Jeg ikke kunne taale.og der var ingen reaktioner og det var I December 23 og stadig kan Jeg taale den. Jeg har overhovedet ikke , maerket noget til pollen I dette foraar. Daa Jeg kan Kun anbefale dette.

12 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mere end bare et quickfix

Måske burde man stille sig selv dette spørgsmål: Hvad ville det betyde for ens familie på 4, hvis de ikke længere havde græs- og støvallergi? For vores familie resulterede det i en besparelse på over 1200 kr om måneden og en markant forbedret livskvalitet på flere områder.

Vi gennemgik en behandling hos Torben, efterfulgt af en opfølgende boost-behandling et halvt år senere. Efter dette boost har vi ikke længere haft behov for hverken piller, øjendråber eller næsespray. Ved den første behandling fulgte vi en Candida-kur i en måned, hvilket naturligvis var udfordrende, men resultatet af kuren har haft mange andre positive effekter. Blandt andet en forbedret fordøjelse, sundere vaner, mindre sygdom og vigtigst af alt: bedre mental sundhed på grund af en sundere tarmflora.

Det er dog ikke bare en quick fix. Der kræves en indsats for, at det skal virke. For mig personligt har det hjulpet at gentage for mig selv hver dag i pollensæsonen: 'Mit immunforsvar er i balance, og det tåler alle slags pollen 😀.'

Jeg kan kun anbefale Torben og Allergikompagniet.

Mvh Jannik

22 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg var der med min datter

Jeg var der med min datter, der har forskellige allergier. Det virkede mest som en pengemaskine, der går ud på at sælge Forever Living produkter, andre kosttilskud, vandfiltre mm. ‘Behandlingsformen’ med at presse armen ned, når der testes for allergier, virker meget hokus pokus agtig. Jeg tror ikke på konceptet, men blev en meget dyr og mærkelig oplevelse rigere.

27 April 2023

Reply from Allergikompagniet

Hej Louise. Det er jeg selvfølgelig ked af at du ikke "tror" på. Nu er det bare sådan at vi har eksisteret i over 20 år og får 80% af vores klienter på personlig anbefaling, og vi har haft over 18.000 kunder i den tid. Derfor vil jeg mene at der ikke hersker nogensomhelst tvivl om at det vi laver det virker. Det skulle du måske overveje sammenlignet med at du har set det én gang. Som jeg også fortalte jer, så skal man regne med 3-6 behandlinger i gennemsnit, så du kan ikke vurdere effekten af behandling efter bare én behandling. Du skal også huske at den eneste metode hos lægerne som du kan sammenligne vores metode med, er vaccination. Den tager 3-5 år og koster 10-30.000 kr. per allergi at gennemføre, så jeg vil mene at vi kan gøre det MEGET billigere og hurtigere end hvad lægerne kan tilbyde. Mange hilsner Torben, Direktør AllergiKompagniet

Det er en joke

Det er en joke.
Vi betalte 3000 kr, og allergien blev værre😂 De siger, at det er et forløb, der kræver mange behandlinger, men efter første behandling, var allergien værre, end da vi kom. Der burde være bare 1 % forbedring. Da jeg skrev til dem, kunne de ikke sige, om allergien overhovedet gik væk, efter 6 behandlinger, og sagde at allergivacciner heller ikke altid virker. Jeg havde ikke nævnt, noget om vacciner🤦🏼‍♀️
Da jeg klagede, kom de med alle mulige søforklaringer, om at måske virker det ikke på alle.
De hører til, på et kræmmermarked.
Nu går vi hos en rigtig læge, får det korrekte medicin, og allergien er under kontrol👍🏼😊

10 February 2023

Reply from Allergikompagniet

Kære ZS. Der er en grund til at vi kalder det et "Behandlingsforløb". Det indebærer nemlig flere behandlinger end kun én. Når allergier ikke er væk efter første behandling, men endda i få tilfælde kan opleves værre, så er vores tilbagemelding ikke søforklaringer, men reel viden om hvad vores erfaringer er, baseret på over 18.000 kunder gennem over 20 år. Langt de fleste kommer i øvrigt på grund af personlig anbefaling. Det ville nok ikke være tilfældet hvis behandlingen ingen virkning havde. At klage efter én behandling svarer til at du starter et vaccinationsforløb hos lægen og klager til ham fordi din allergi ikke er væk efter første stik, selv om lægen tydeligt har forklaret dig at du skal gennemgå et forløb på 3 år med 30-50 vacciner. Der er der heller ingen garanti for at det virker, og det er meget dyrere. Selvfølgelig kan du tage medicin og få allergien under kontrol, men det forsvinder den jo ikke af, og det var vel det du gerne ville hvis du kom til os. Mange hilsner Torben, AllergiKompagniet

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du tror på level marketing og vil…

Hvis du tror på level marketing og vil have en manipulerende oplevelse der kun sigter mod egen vinding..så skal du besøge Allergikompagniet.
Til konsultationen påstod Torben at jeg havde brug for en Candida kur - til trods for at jeg havde gennemført en Candidakur måneden forinden med stor succes - uden hans hjælp. Da han havde "messet" nonstop i 25 min. lagde han en plan frem til kr. 1.600.- omfattede Aloe Vera Olie samt hvidløgspiller fra Forever Living. Alle ved det er Level Marketing. Hans var på disse produkters oprindelse var en stor løgn. Tænk at lyve sig til en omsætning på kr. 1.600.- som var ^fake news^ fra start til slut - kræver et moralsk ubalanceret kompas med en grådig tilgang. Held og lykke.
PS Hvis du er i tvivl om Forever Living - så se blot TV2 Play - det siger alt.!!

8 June 2022

Reply from Allergikompagniet

Kære Poul Brunn. Jeg har rigtig mange klienter som har været på en selvbestaltet Candidakur som ikke er kommet ordentligt i bund. Hvis man ikke er det, så vender svampen lynhurtigt tilbage igen når man spiser mere normalt igen. Jeg stoler på vores testmetode som fortalte at der stadig var noget svamp, og det er det udgangspunkt jeg tager for rådgivningen. Ja, vi bruger Forever Livings produkter. Det gør vi fordi deres produkter har den mest suveræne kvalitet inden for deres område. Og, nej - jeg behøver overhovedet ikke at lyve. Vi har brugt disse produkter i 18 år og jeg har endnu ikke fundet andre tilsvarende produkter som er bare i nærheden af at give det til kroppen som de gør. Vi har haft over 18.000 kunder gennem årene, og vores kunder kommer - ligesom du selv gjorde - på personlig anbefaling, og når de lytter til vores råd og gør hvad vi foreslår, så får de resultater. Jeg er stolt over at forhandle Forever Livings produkter, fordi de er af en overlegen kvalitet. Desuden så har de verdens bedste returgaranti - hvis du ikke er tilfreds med produkterne, så kan du returnere emballagen, også den som er tom, inden for 90 dage og få alle pengene retur. Det er der ikke andre producenter der tør. Du er naturligvis også selv stadig velkommen til at benytte returgarantien inden for 90 dage, når du åbenbart ikke er tilfreds med produkterne. At du ikke forstår deres forretningsmodel kan jeg naturligvis ikke tage ansvaret for. Hvis man vil have viden skal man bruge tid på at sætte sig ind i det, og en TV-udsendelse som er stærkt farvet er ikke viden. Det er interessant hvordan nogle mennesker mener de på 10 minutter bliver eksperter i noget, hvorefter de i selvretfærdighedens navn harcellerer over for andre som har brugt 20 år på at tilegne sig viden. Uanset hvilke påstande du kommer med, så er din fremstilling stadig ganske ukorrekt og din måde at servere den på usmagelig. Husk at holde en ordentlig tone, også på nettet. Med venlig hilsen Torben Frank Andersen, AllergiKompagniet

Rated 4 out of 5 stars

Det virkede for mig!

Jeg har hele mit liv døjet med kryds allergi. Jeg er sart i mine luftveje og regere på dyr, græs, støv og forskellige fødevarer. Jeg var til 4 behandlinger hos allergikompagniet i Risskov/Aarhus, og jeg har kunne mærke en markant forskel efter behandlingen. Et af mine største ønsker var at få en hund og i dag lever jeg rigtig fint med min egen hund. Det skal siges at jeg generelt spiser efter at styrke mit immunforsvar og jeg stadig kan mærke min allergi på nogle områder men alt i alt havde jeg stor glæde af behandlingen. Så tak for det🙏🏼

11 August 2021

Ingen virkning

Blev behandlet i 2016 eller 17. Testen, hvor han trykker ned på ens højre arm, mens den er i vandret stilling, virkede som fup. Meningen med testen er at identificere, hvad man er allergisk overfor. Hvis man ikke kan modstå trykket, mens han trykker armen ned, og mens man udsættes for forskellige pollen, påstår han at have fundet ud af, hvad man reagerer overfor. Selvfølgelig kan han få armen ned, når han tager fat i hånden! Han vidste i øvrigt præcist, hvornår han skulle øge belastningen, da jeg i forvejen havde fortalt ham, hvad jeg var allergisk overfor. Det virkede overhovedet ikke på mig, og min allergi er uændret. Kan ikke anbefale behandlingen.

10 March 2021

Reply from Allergikompagniet

Hej "Al". Desværre er det sådan, at vi jo ikke er bedre end vores klienter giver os mulighed for at være. Det er interessant at der går 4-5 år inden du føler trang til at anmelde behandlingen. Desuden er det mærkeligt at du ikke først henvender dig direkte til AllergiKompagniet for at klage. Det er vel normal fremgangsmåde hvis du f.eks. skal returnere en vare i en butik. Desuden er det interessant at du betvivler en metode som langt over 100.000 personer i hele verden har praktiseret nu i over 50 år. Sådan er det ofte når man ikke sætter sig ind i metoden, og det virker ikke som om du overhovedet er interesseret i at slippe af med dine allergier. Du kunne have udtrykt din mistro under konsultationen, for så kunne jeg have vist dig at det virker. Vi har en "skeptikervægt", hvor vi kan stille dig op og vise hvor mange kilo jeg trykker med før og under påvirkning af allergenet. Det viser sig som regel, at muskelstyrken svækkes med omkring 50%, når hjernen bliver udsat for stress fra den prøve vi tester med, så testen bliver "oversat" til en måling af hvor mange kilo tryk du bliver belastet med. Vi siger desuden altid tydeligt, at man skal regne med 3-6 behandlinger for at komme til bunds i en allergi, så at du har været én gang og derefter stopper, giver dig overhovedet ingen mulighed for at vurdere om metoden virker. Hvis du går ned til din læge og får 10 tabletter. Ringer du så og klager over at de ikke virker efter at have spist én? Mvh Torben AllergiKompagniet

Rated 5 out of 5 stars

intolerence for hvede og chokolade kureret

Jeg har haft intolerence overfor hvede og chokolade i 14 og 17 år, jeg har reageret meget voldsomt med kramper, oppustethed og efterfølgende ubalance, da flere intolerencer stødte til blev jeg anbefalet at få hjælp af Torben Andersen i Allergikompagniet i Bagsværd, jeg håbede at komme af med de nyeste intolerencer, men turde ikke håbe på at slippe af med hvede og chokolade intolerence. Efter en candidakur og to behandlinger, kan jeg nu spise helt normalt. Det er helt fantastisk bare at kunne slappe af og nyde maden som alle andre. Eneste bivirkning er at jeg skal passe lidt på ikke at spise for meget chokolade 😊
Kan varmt anbefale Torben fra Allergikompagniet som har givet mig en kæmpe livsændring
Mange hilsner fra Berit

30 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Lisbeth Hagen behandler Allergikompagniet.

Jeg led af en slem allergi overfor perfume, stærke dufte, berøring med kreame/ olier etc.
Når jeg fik allergi lukkede min kapacitet til at trække vejret kraftigt ned og kunne vare i flere dage.
Det var et mareridt med evig angst for at gå på arbejde, bare at gå på en gade med folk hvis en havde kraftig perfume på. Min livskvalitet var lig med nul og jeg overvejede om livet i det hele taget var værd at leve.
Jeg var til lunge og speciel læger, fik allergi tester, prøvede antihistamin etc. intet hjalp tværtimod blev det forværret.
Blev anbefalet at prøve allergikompagniet, jeg havde hørt om dem men troede ik de kunne hjælpe mig.
Jeg tog kontakt til Lisbeth Hagen som behandler i Lyngby.
Allerede efter første behandling var der markant bedring og mest af alt fik jeg håbet tilbage. Efter 3 behandlinger var det reduceret til et minimum og jeg kunne nu tåle alt undtagen selv at sprøjte perfume på mig. Men jeg blev ikke mere påvirket af andres perfume og jeg kunne leve normalt igen. Lisbeth Hagen gav mig også en kur til at bekæmpe candida svamp i lymfesystemet og effekten var utrolig. Meget stærkere immunforsvar og mere energi og velvære.
Jeg skylder Lisbeth Hagen alt og er forundret over hvor lidt folk som har allergier prøver Allergikompagniet. Istedet for at tage forfærdelig medicin som antihistamin etc. som sløver en.
Tusind tak for dig Lisbeth Hagen <3
Andrèas Gautier

26 September 2020

Utrolig virksom behandling

Utrolig virksom behandling! Efter kun 2 behandlinger er jeg fri af 8 års allergi - madallergi. Ja, man tror det ikke. Det lyder for godt til at være sandt, men det ER sandt! Jeg kan varmt anbefale Allergi kompagniet og Torben Andersen!

31 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

December 2005 var jeg til behandling…

Jeg har udslæt på hele kroppen, som mest af alt ligner en blanding af eksem og nældefeber, men med tør overflade og brændende varm hud neden under. Sådan var min tilværelse tilbage i 2005, hvor jeg på det tidspunkt var omkring de 30 år. Sådan starter min historie.
Dengang i 2005 gik jeg til min alm praktiserende læge, med udslæt over hele kroppen. Benene var røde og kradset i stykker, albueleddene var opsvulmet og varme, mit ansigt var helt rødt med tør hud på toppen. Jeg sov med bommuldshandsker om natten, for ikke at kradse mig til blods. Min læge gjorde hvad han kunne, han gav mig binyrebarkhormon i pille form, da det ikke altid var nok til at holde mit udslet nede, fik jeg med mellemrum også binyrebak indsprøjtninger. Smurte hele kroppen ind i hormoncreme flere gange dagligt og gik til lysterapi på hospitalet. Jeg havde høfeber, nældefeber og allergi for nødder, mandler, tomat, osv. Jeg havde ikke meget livskvalitet tilbage dengang.
Jeg kontaktede dengang ”Rygdoktoren, senere Allergikompagniet” og kom til behandling hos Torben, som dengang boede i Skælskør. Jeg husker tydeligt mit besøg hos Torben, da jeg på det tidspunkt var nyuddannet ingeniør og i den grad troede på naturvidenskab, formler og ligninger. Jeg var BESTEMT ikke til ”hokus pokus” troldmænd og mirakler, men på daværende tidspunkt var der ikke rigtigt mange flere veje at søge hen. Ved afslutningen af behandlingen sagde Torben til mig, at nu var jeg kurreret for mine allergier og om ikke jeg havde lyst til at spise en mandel, mens jeg var hos ham. Jeg tænkte ”er manden idiot, prøver han at slå mig ihjel, kan han da ikke se hvordan jeg ser ud!!!”. Jeg spiste en halv mandel, og ventede nogle minutter mens jeg kiggede på mine arme, for nu måtte de snart begynde at hæve og blive røde. Efter nogle minutter, spurte Torben endnu engang om ikke jeg havde lyst til at spise den færdig, for jeg kunne jo lige som mange hunderede tusinde andre mennesker tåle at spise mandler igen. Jeg kan huske, at jeg spiste den sidste halvdel af mandlen og tænkte, at det blev en lang tur hjem. DER SKETE INTET!! Da jeg kom hjem, lavede jeg samme aften en burger bestående af marcipan nougat og marcipan. Det var det værste jeg kunne byde min krop. Jeg tog en bid og ventede. Jeg prøvede at provokere mine arme ved at kradse lidt på dem og ventede. Jeg endte med at spise det hele den aften og der skete intet.
Den aften var sidste gang jeg spiste piller, fik indsprøjtninger, og brugte hormoncreme. Da jeg efterfølgende kom til lysbehandling, spurte lægerne undrende hvad der var sket med mig og jeg forklarede. Jeg kan ikke huske om jeg kom til en behandling mere, men det stoppede der. Jeg var færdig med at få lys.
Jeg skriver dette til dig som sidder derude og er i tvivl om du skal gøre lige som mig. Dig som er lige så skeptisk som jeg selv var. Jeg havde aldrig, og jeg mener ALDRIG før gået til alternativ behandling, hvis ikke det havde været min sidste udvej. Jeg er meget glad for at jeg i denne uge fik lejligheden for at fortælle min historie til Torben, da jeg havde bestilt tid til opfølgning på noget høfeber, som var begyndt at komme igen de sidste par år. Det var rart at kunne give han den feedback, da han jo kun så mig en gang for nu 15 år siden…
PS: Jeg har ikke efterfølgende været til anden alternativ behandling, Jeg er jo stadigvæk Ingeniør!!!
PPS: Der er nu gået 48 timer siden jeg var på klinikken og jeg har ikke taget noget medicin mod høfeber og har ingen symptomer. ”jeg var begyndt at bruge næsespray og antihistamin”

Rene Stabell

23 June 2020

Det virker for mig

Hej - jeg gik fra receptpligtig medicin til ingen medicin overhovedet 👍
En gang om året kigger jeg forbi og får min behandling genopfrisket. Det virker 100 % for mig.

31 May 2020
Rated 5 out of 5 stars

Før jeg stiftede bekendtskab med…

Før jeg stiftede bekendtskab med Allergikompagniet, var jeg ramt af alverdens allergier, som invaliderede mig i mit liv. Jeg kunne knap nok være nogle steder pga. allergi for både støv, dyr og pollen. Jeg tog dagligt allergimedicin og alligevel var jeg syg af både allergien og medicinens bivirkninger. Sådan er det heldigvis ikke mere.
Jeg har fået mange behandlinger hos Allergikompagniet gennem årene, fordi jeg har haft mange forskellige og kraftfulde allergier. Rom blev ikke bygget på en dag, og jeg har ikke fortrudt en eneste behandling hos Allergikompagniet, da det har været det eneste, der har haft en tydelig positiv effekt hos mig. Jeg er taknemmelig for at fundet noget der virker i en grad, så jeg ikke skal lide dagligt under allergi. Trygheden i at vide at jeg altid har Allergikompagniet at finde hjælp hos, er guld værd for mig. Jeg siger gudskelov for at denne simple og geniale behandlingsmetode eksisterer, og at der er adgang til den. For mig har den været uundværlig.

28 May 2020

Seriøst og kompetent firma

Allergikompagniet er yderst et kompetent og seriøst firma. Jeg har stor ros til firmaet og deres behandlinger. Jeg er blevet fri for en del allergier jeg havde døjet med i mange år, mine 2 døtre og min mor er ligeledes behandlet og fri for allergier i dag.

26 May 2020

Take a closer look