.. geen kennis van basale informatie: Vraag: Zijn die kunststof vierkante buisverbinders geschikt voor buiten? Zijn ze UV-bestendig? (typisch die zwarte voor buis 25x25) Antw.: Weet ik niet. V... See more
See what reviewers are saying
Slechte service!!!Zoals eerder vermeld in oude reviews dat mm en cm heel onduidelijk staan op de site! *2xgebeld en gemaild dat alumiumplaat bestemd is voor palletbank, medewerkster ziet order op... See more
Uitstekend bedrijf. Zelf een screen gemaakt van 3 meter breed en wat ontbrak was een kap om de screen heen. Deze zijn niet los te krijgen dus zelf iets getekend en dan ga je zoeken naar ee... See more
Uitstekende bezorging, netjes verpakt. Maakt onze keuken weer netter. De twee bestelde platen zijn mooi afgewerkt.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lange levertijd
Lange levertijd, wordt vermeld 3 tot 5 werkdagen maar wordt 3 tot 5 werkweken, nooit meer.
Ik heb nu 3 maal besteld en vind de…
Ik heb nu 3 maal besteld en vind de prijzen redelijk goed.
De zaag sneedes zijn heel netjes zelfs bij 90mm dik aluminium.
Goed verpakt.
Niet heel snel.
Prijzen, van grote platen aluminium zijn te hoog, die zal ik dus ook niet bij hun bestellen.
Waar de loos bedrijf hier moet je niks…
Waar de loos bedrijf hier moet je niks halen hoeklijn besteld dan staat er dat er lichte krassen kunnen voor komen heb 2 x hoeklijn besteld nou vol krassen kun je niks mee dit gemeld maar willen niks weten en zeggen dat dit normaal is . Nou sorry dit noemt zich een professioneel bedrijf kost je nog een vermogen om dit te laten bezorgen en dan kan je geen mooi hoeklijn maken .nou je kan beter naar de gamma gaan daar zijn de hoeklijnen nog beter van kwaliteit dan hier raad ook aan om hier niks te hallen je wordt ook zeer slecht behandeld denken allen maar aan geld product treug nemen doen ze ook niet . Dit is geen professioneel bedrijf .
Kunnen niet meten
Een voorbeeld meegenomen om na te maken en toch moest ik 3x terug om de juiste maat in mijn bezit te krijgen.
Uitstekend bedrijf die doet wat het belooft.
Uitstekend bedrijf.
Zelf een screen gemaakt van 3 meter breed en wat ontbrak was een kap om de screen heen. Deze zijn niet los te krijgen dus zelf iets getekend en dan ga je zoeken naar een bedrijf die hier iets mee kan en ook betaalbaar is, Is de website kwam ik een Waterslagprofiel B tegen die precies was wat ik nodig had. Dus de maten van de tekening ingevoerd en bestelling gedaan. Zou 15 werkdagen duren maar na 8 werkdagen als een mail dat ik de bestelling kon ophalen. Bezorgen vond ik vrij kostbaar en voordeel is dat je het ook eerst kunt bekijken wat je krijgt.
Toch spannend om een paar maten in te voeren en dan maar hopen dat dit goed komt. Een mail geprint zodat ik te plekke kon bekijken of het klopte en bij aankomt de mal gepakt en exact zoals ik getekend had.
Erg vriendelijke mensen en de bestelling zat keurig verpakt en voor die prijs gewoon TOP.
Het blijft altijd af spannend als je iets bij een nieuw bedrijf besteld. Nou niet dan lof voor ze en zeker tot een volgende keer.
Dank jullie wel.
The Trustpilot Experience