In de opstartfase van de bestelling was het lastig om met de commerciële afdeling tot een akkoord te komen. Dit verbeterde nadat we contact kregen met de productieafdeling van de fabriek. Bi... See more
See what reviewers are saying
Let op dat dit bedrijf een postbus firma is uit Luxemburg. Ze hebben wel een showroom in Nederland maar je bent dus niet beschermd door het Nederlandse consumentenrecht. Bij problemen kun je geholpen... See more
Company replied
Niet aan beginnen. Je betaalt de kozijnen altijd 100% voordat je ze ook nog maar gezien hebt. 10% aanbetaling en 90% voor levering. Garantie hoef je geen verwachtingen van te hebben en dan moet je maa... See more
Company replied
Driedelige vouwwand in antraciet 7016 vandaag geleverd gekregen. Het unieke hieraan is dat dit bedrijf de enige zijn die het hang-& sluitwerk kunnen leveren in de kleur van het kozijn. Het duurt dan m... See more
Company details
Written by the company
ALUMINIUM KOZIJNEN ONLINE, OP MAAT BESTELLEN Maak je keuze, stel jouw droom-schuifpui, vouwwand, voordeur of om het even welk aluminium kozijn samen; geef maatvoering in en verkrijg onmiddellijk de prijs incl. Btw en levering aan huis. Profielen gebaseerd op vergelijkende profielen van de merken Aliplast en Reynaers. Hang- & sluitwerk: Gu & Siegenia. Verluchtingsroosters van het merk Duco. Ander type kozijn nodig? Stuur een mailtje met de omschrijving en binnen de 5 dagen ontvangt u de offerte. Geheel vrijblijvend. Cad-tekeningen en detailtekeningen van elk kozijn zijn verkrijgbaar indien gewenst.
Contact info
winkelhaak 27, 2495AW, Den haag , Netherlands
- 0853010113
- planning@aluminiumschuifpuionline.nl
- www.aluminiumschuifpuionline.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Driedelige schuifpui
Voor de kerst zijn wij in hun showroom wezen kijken. Toen we wisten wat we wilden hadden we heel snel een offerte. Schuifpui was er ondanks de kerst vakantie eerder dan de genoemde levertijd. Enorm blij mee kom maar op met de eerste zonnestralen.
Top bedrijf alles verliep goed.
slechte diensten
koop nooit bij dit bedrijf. Slechte communicatie en levering is verschrikkelijk. Ik wou dat ik nooit meer bij ze bestel.

Vreselijk
Vreselijk! Leveringstijden kloppen niet, staat dat het 7-8 weken zou duren. Wordt nu 'hopelijk' na 12 weken geleverd. Ze gaven door dat de vertraging kwam omdat onze aannemer een verandering heeft gemaakt. Hij heeft GEEN EEN aanpassing gemaakt.
Contact met ze opnemen in onmoglijk. Je kan alleen emails sturen over een geplaatste bestelling en zij geven dan 5 werkdagen om te beantwoorden. Als je dan op die antwoord een antwoord geeft moet je weer 5 dagen wachten. Wij hebben nu een huis zonder schuifpui voor 2 weken en een familie met 3 kinderen!!

Reply from Aluminiumschuifpuionline
Super goede service en prijs kwaliteit…
Super goede service en prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden!
Weet niet waar ik moet beginnen
Weet niet waar ik moet beginnen. Levertijd van 10 weken maximaal, kregen na veel contact uiteindelijk met 16 weken. Elke keer bij contact werd gezegd, volgende week, ik ga u bellen. Bel afspraken nooit nagekomen. Ook als wij belde nam er nooit iemand op.
Eindelijk kregen wij kozijnen. Dacht in eerst instantie wauw wat mooi! Muur werd steeds natter, bleek er allemaal water te staan onderin kozijn. Dat trok helemaal de muren in. Ook verschillende schroeven in kozijn (waaronder geen rvs) strippen die te kort zijn, deur die niet goed open en dicht kan. Noem het maar op. Oplossing.. wij gaan het voor u bestellen en bel ik wanneer binnen is. Paar weken later nog steeds geen reactie en krijg hem niet meer te pakken.
Ook vertelde de aannemer dat de ramen (triple glas) te zwaar zijn voor deze kozijnen. Dit gaat later veel problemen geven.

Reply from Aluminiumschuifpuionline
Via de aannemer een schuifpui via deze…
Via de aannemer een schuifpui via deze leverancier besteld. 6 maanden na plaatsen nog steeds niet klaar. Bestellen van een onderdeel is pas na 3 verzoeken bestel. Vervolgens geleverd door een koerier maar niet geplaatst. Afspraak afgelopen zaterdag is niemand komen opdagen, geen telefoontje gehad en bedrijf is onbereikbaar.
Update 3-10-2022
Uiteindelijk is alles opgelost. Ontbrekende glaslat is gemonteerd en slecht geleidende schuifdeur is ook opgelost. Deurbeslag en slot heb ik zelf vervangen voor gekeurd slot en beslag, het meegeleverde deurbeslag was van ondermaatse kwaliteit. Beoordeling uiteindelijk van 1 naar 3 sterren gewijzigd omdat na enkele maanden alle klachten verholpen zijn.

The Trustpilot Experience