Telefonisch informatie gevraagd of het op voorraad was. Heel vriendelijk te woord gestaan Het was op voorraad toen is het apart gelegd en kon ik het de volgende dag ophalen In de winkel ook vrien... See more
Company replied
Ik werd vriendelijk telefonisch geholpen door de Amac shop. Die mij adviseerde om het juiste product via de webshop te bestellen omdat wegens overschakelen naar nieuw kassa systeem het door de shop n... See more
Company replied
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Written by the company

Nassaulaan 15, -, 1404 CL, Bussum, Noord-Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede verkopers goede uitleg,vakkundig,

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Ben bij Amac Bussum geweest. Ik support graag locale ondernemers, maar hier ben ik gillend weg gelopen. Wat een slechte service! Allereerst is de entree allesbehalve een prettige toegang tot de winkel. De deur lijkt er half uit te hangen en oogt minder dan een winkel in een township in Afrika.
Vervolgens laat je je voorlichten over een nieuwe Iphone, gaat er een alarm af. Sta je minutenlang in een oorverdovend lawaai, totdat het is uitgeschakeld. Kom je tot het besluit om toch de allernieuwste Iphone te kopen, hebben ze die niet op voorraad! Alleen een Iphone met het allerkleinste geheugen en proberen ze je daar heen te praten. Vraag ik hoe lang het duurt voordat de Iphone die ik wil binnen is, krijg ik als antwoord; 2 weken. En ik kan nog wel even doorgaan met wat ik allemaal meemaakte in deze winkel. Het is werkelijk heel bijzonder dat je als exclusieve reseller van Apple niet de nieuwste apparaten op voorraad hebt. Jammer, je wil de locale middenstand helpen, maar je komt toch weer terecht bij online bedrijven die datgene wat je wil kopen gewoon op voorraad hebben en de volgende dag gratis bij je bezorgen.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
In de winkel ook vriendelijk en behulpzaam

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Prima dienstverlening. Luisteren goed en denken mee. Eerlijke informatie.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Problemen met omzetten van iPhone 11 naar iPhone 14, kon langskomen zonder afspraak, werd er zeer vriendelijk ontvangen en direct geholpen, probleem werd snel op gelost. Kon daarna na aanvullende tips/instructies thuis omzetting verder uitvoeren.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Lees graag mijn review van 23 oktober over AMAC Bussum en het antwoord van AMAC op 24 oktober. Het wordt namelijk nog erger. Nadat ik mijn bestelling had ingetrokken en mijn geld van het hoofdkantoor retour had gekregen, dacht ik dat het klaar was. Ik kreeg tot mijn verassing een dag of tien later echter een mail dat mijn bestelling klaar lag om op te halen. Ik heb er een paar dagen over nagedacht wat ik moest doen. Ik besloot om naar de winkel te gaan en mijn bestelling zogenaamd op te halen. De jongste bediende die mij hielp haalde het bestelde op en ik ben daarna naar de filiaalhouder gelopen en heb het geheel uitgelegd. Hij reageerde eerst wat lauw, maar toen ik zei dat ik de winkel bijna euro 1.000,= had bespaard werd hij wat enthousiaster en gaf mij een hand. Ik mocht een screenprotector uitzoeken. Maar mijn god zeg, wat een bedrijf! Hoe kan dit nou toch. De linkerhand weet niet wat de rechterhand doet en die handen doen het allebei fout….. En dan een screenprotector in ruil voor euro 1.000,=, tsja….

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Vanmiddag een afschuwelijke ervaring gehad in deze winkel. Deze winkel zou een model iPhone op voorraad hebben die elders niet meer te krijgen zou zijn. We hadden gebeld en ons werd gezegd dat deze op voorraad is. In de winkel in Amersfoort heeft men naar Bussum gebeld om e.e.a. te verifiëren. Op verzoek van de winkel werd het toestel voor mij apart gelegd in Bussum waar ik deze zou kunnen ophalen.
Mijn dochter, voor wie het toestel is, en ik pakten hierop de trein naar Bussum. Mijn dochter al helemaal blij bij het idee een nieuwe iPhone te krijgen. In Bussum bleek dat het toestel niet bij hun voorraad stond geregistreerd. De medewerker (filiaalleider?) zei daarop botweg dat hij het toestel daarom niet zou kunnen verkopen. Toen ik vertelde over de gesprekken eerder op de dag, de reservering en de treinreis had de medewerker hier geen boodschap aan. Hij herhaalde dat hij het toestel niet zou kunnen verkopen. Dat zou pas kunnen nadat gegevens goed zouden zijn gezet. Toen vertelde ik dat wij daar wel op wilde wachten waarop de medewerker wederom bot reageerde en zei dat het een of twee dagen zou kunnen duren. Hierop zei ik opnieuw dat wij met de trein naar deze winkel waren gekomen nadat ons was bevestigd dat het toestel voor ons was gereserveerd en klaargelegd. De medewerker deed hierop weer bot en vertelde enkele minuten later dat we het toestel konden meenemen. Toen ik vertelde dat het mij van het hart moest dat we de behandeling door hem erg vervelend vonden kregen we als reactie dat ik brutaal was geweest (iets wat naar mijn idee echt onjuist is; zowel mijn dochter als ik konden niets bedenken). Toen we weg wilden gaan hadden we de kassabon (in Amersfoort kregen we bij duurdere aankopen altijd een factuur op naam, niet zo'n strookje dat mogelijk binnen de garantieperiode verbleekt) niet ontvangen van de medewerker. Een andere medewerker vroeg of we de bon nog wilden hebben (ons garantiebewijs van de aankoop van een iPhone!). Ik denk dat ik nog nooit met zo'n onaangenaam gevoel een winkel ben uitgelopen. Je zou blij moeten worden van zo’n aankoop. Nu heb ik ook een nare nasmaak.
[n.a.v. Reactie Amac: Wij hebben een e-mailbericht gestuurd naar Amac waarin wij o.m. hebben gevraagd om een goede factuur en een klacht hebben ingediend over de medewerker. Graag zouden wij een reactie van Amac op ons e-mailbericht willen ontvangen]
[We hebben op ons e-mailbericht aan Amac van 19 oktober nog steeds geen antwoord gekregen. Er wordt niet op gereageerd. Amac houdt zich stil.]

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Mijn Mac book deed niets meer en de helden van Amac Bussum hebben m weer aan de praat gekregen, hulde!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Ik werd vriendelijk telefonisch geholpen door de Amac shop.
Die mij adviseerde om het juiste product via de webshop te bestellen omdat wegens overschakelen naar nieuw kassa systeem het door de shop niet besteld kon worden omdat die het de komende 14 dagen niet konden aangezien ze geen vracht kregen.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Winkel in Bussum, heel goed geholpen. Onderdeeltje was niet in voorraad, jongeman bestelde het via de website. En dus snel in huis. (Ik kon het niet vinden op internet) 👍

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Verkoper beschikte over de noodzakelijke deskundigheid.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Niet erg klant vriendelijk. Korte aandacht voor de klant. Niet erg meedenkend.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Je bestelt on-line, kiest voor afhalen, ontvangt geen bericht, gaat toch naar winkel, 4 petsoneelsleden hangen verveeld om elkaar en op de balie, op de vraag: waarom geen afhaalbericht: we hebben het erg druk…. Vervolgens hebben 2 man moeite om product te geven omdat er nog geen afhaalbericht is verstuurd. Pfff

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Een bestelling via het internet gedaan, producten waren allemaal op voorraad in de winkel. Aangekomen bij de winkel is het eerste wat te horen krijg van een blonde jonge man “ heb je al een mail gehad dat de bestelling klaar ligt, zo niet ligt het niet klaar. Ik snap dat de bestelling bij elkaar gepakt moet worden, maar dit is niet iets wat je als eerste zegt terwijl je met je armen over elkaar niks staat te doen. Ik zou zeggen doe wat en pak de bestelling ipv direct zo klantonvriendelijk te doen. Bij erge drukte had ik het begrepen maar nogmaals hij stond met de armen over elkaar niks te doen. Waardeloze medewerker. Gelukkig was er nog een dame in kwestie die mij wel verder hielp. De jonge man heeft nog heel wat te leren en een cursus sales en omgaan met klanten zou denk ik erg goed zijn.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Bussum
Learn more about other kinds of reviews.