Had een nieuwe Macbook Air 2024 m3 gekocht. Deze was helaas binnen 30min gekomen met een gecrashte SSD. Ben dacht erna terug gegaan naar de Amac Emmen en werd top geholpen. Uiteindelijk opgelost en ee... See more
Company replied
Recentelijk mijn iPad mini ingeruild voor een nieuwe iPad. Vlot en zeer correct geholpen, en vooral geen gezeur bij het inruil proces. Gewoon enkele controles en daarna een goed inruilbod. Nette winke... See more
Mijn moeder en ik waren een week eerder al geweest om te oriënteren voor een Apple Watch en kwamen nu terug, toevallig weer bij dezelfde verkoper. Die ons op een hele vriendelijke en professionele man... See more
Company replied
iPhone 14 na 6 week batterij zeer snel leeg. Percentage batt. 95 procent na 6 week? Terug naar de "premium reseller"Amac. Klacht besproken waarschijnlijk software probleem Laten opsturen doo... See more
Company replied
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Written by the company

Mondriaanplein 18, -, 7811 DH, Emmen, Drenthe, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
gewoon gekregen wat ik besteld had en mij een voordeeltje heeft opgeleverd vanwege zwarte vrijdag.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Altijd prima uitleg, en prettig geholpen
Personeel heeft nog tijd voor de klant

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Heel goed geïnformeerd door de verkoper en deelde ook informatie over programma’s en gaf tips. Heel prettig.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
De eerder gemelde teleurstelling met betrekking tot het verzilveren van een tegoedbon, verkregen door de in ruil van i-Phones, zeer klantvriendelijk opgelost door Amac Emmen. Compliment!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Recycling is energie besparen, dus de natuur.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Vriendelijk geholpen door de medewerker. Wel merk je dat de ervaring met producten niet geheel aanwezig is. Daar zit het enige punt van verbetering wat mij betreft. De winkel is netjes en overzichtelijk. Je krijgt de bon op de mail waardoor je geen onnodig papier verspild.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Niet bijzonder geholpen. Specifieke vraag waar niet direct antwoord op was werd niet verder onderzocht.
Bij aankoop van 1500 euro had ik iets meer verwacht. Zeker als je weet dat er 2 dagen later een kortingsactie van 10% is.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Wat een bedrijf ! Via chat zeggen ze dit en als je het en uur in de auto heb gezeten voor die vieze winkel helpen je niet eens !

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Ik ging naar Amac Emmen voor de nieuwste iPhone. Fantastisch goed geholpen. De gegevens laten overzetten en advies over mijn iPad gekregen. Geweldige service. Raad deze winkel zeer aan. Top! Bedankt!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Advies over keuze type IPad helemaal OK, waarna aanschaf. Nu nog wachten totdat casing beschikbaar is. Daar mag je me voor benaderen.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Nadat er eerst telefonisch contact is geweest en er een misverstand bleek te zijn hebben ze het het dusdanig weten op te lossen, dat ik het gewenste product toch heb kunnen kopen.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
De klantvriendelijkheid hield te wensen over. Hetgeen we wilden kopen was volgens verkoopster niet meer leverbaar. Via de website gewoon te bestellen, dus duidelijk gemiste kans.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Uitstekende service van zeer technisch personeel die al mijn onderwerpen op professionele wijze hebben opgelost

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Emmen
Learn more about other kinds of reviews.