Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen Reviews 58

TrustScore 4 out of 5

4.1

Dracht 45, -, 8442 BL Heerenveen, Friesland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Erg goede service hier in Heerenveen. Toch ons horloge terug moeten brengen omdat 4g niet werd ondersteund waarbij we zelfs excuus kregen omdat het niet verteld was,wat natuurlijk helemaa niet nodig w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Winkel zit hartje centrum in Heerenveen, met parkeren vlakbij. Veel producten in de winkel op voorraad; binnen 15 minuten geslaagd en zat ik met het product in de auto. Vriendelijk en behulpzaam perso... See more

Rated 5 out of 5 stars

AMAC bood een cursus aan bij de aankoop van mijn MacBook Pro. De cursus werd gegeven door een uiterst vriendelijke medewerkster die professioneel op mijn vragen inging. Mooie aanvulling bij de aankoop... See more

Company details

1. Computer Shop
  2. Mobile Phone Accessory Shop
  3. Computer Accessories Shop
  4. Mobile phone repair shop
  5. Software Training Institute

Written by the company

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vandaag de winkel bezocht voor het…het kopen van iPads

Vandaag de winkel bezocht voor het kopen van 2 IPads. Een jonge dame hielp ons maar was erg onverschillig en ongeïnteresseerd. Zij was erg bezig met een elastiekje in haar handen, en ik zei tegen haar dat ze erg ongeïnteresseerd was. Waarop ze zei dat ze graag met haar handen bezig was. Zeer klantonvriendelijk en ze maakte een verveeld en vermoeide indruk op ons. Deze dame wilde niets verkopen! We hebben snel de winkel verlaten.

7 February 2026

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je review en delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je onze service als onverschillig heeft ervaren. Dit is niet de klantbeleving waar wij voor staan. We nemen je opmerkingen serieus en bespreken dit intern. Onze excuses voor het ongemak.

Vreselijk

Vreselijk. Op vrijdag 2 januari met mijn zoon naar Amac Heerenveen om zijn oude iPhone in te ruilen tegen een nieuwe. De oude iPhone werd gewaardeerd op 99 euro, maar het lukte de verkoper niet om de inruil direct af te ronden. De nieuwe direct betaald en we mochten de oude telefoon achterlaten. Dan zou het de maandag erop worden geregeld door een collega. Op woensdag er achteraan gebeld, was blijven liggen, maar zou alsnog worden gedaan. Op 8 januari kreeg ik een creditfactuur dat ik binnen 1-3 dagen het geld zou krijgen. Week later gebeld waar het bleef, men ging er achteraan, niks meer van gehoord. Weer een week later opnieuw gebeld, zou op verkeerde manier zijn overgemaakt waardoor het langer (14 dgn ipv 3) duurde. Afgelopen week opnieuw gebeld, mogelijk toch overgemaakt naar verkeerd nummer (had ik bij elk belletje uiteraard nagevraagd). Zou alsnog direct geregeld worden. Echter, net als vorige telefoontjes niks meer van gehoord en ook niet de beloofde mailbevestiging gehad.
Inmiddels een maand later, lijkt het er steeds meer op dat mijn zoon z’n geld gewoon kwijt is aan dit boeventuig. We hadden juist voor de AMAC gekozen zodat we direct konden omruilen ipv ergens online en dan opsturen en afwachten. Het gaat maar om 99 euro (voor m’n zoon wel een heel bedrag) en men hoopt waarschijnlijk dat we uiteindelijk de moeite ervoor opgeven.

2 January 2026

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de afhandeling van de inruil van de oude iPhone zo omslachtig is verlopen en dat het bedrag van €99,- nog niet is teruggestort. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden, zeker niet voor een vaste klant.

We begrijpen dat dit voor je zoon een vervelende situatie is en nemen dit zeer serieus. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, vragen wij je vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice via care@amac.nl t.a.v. Trustpilot, zodat we direct kunnen onderzoeken waar het mis is gegaan en de terugbetaling kunnen afronden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor het melden van deze situatie.

Gewoon goed

Vriendelijk, technisch goed, effectief

24 December 2025

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering in fysieke winkel

Winkel zit hartje centrum in Heerenveen, met parkeren vlakbij. Veel producten in de winkel op voorraad; binnen 15 minuten geslaagd en zat ik met het product in de auto. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

22 December 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Heerenveen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

AMAC bood een cursus aan bij de aankoop…

6 December 2025

Rated 5 out of 5 stars

Op zoek naar het juiste kabeltje

Ik moest een kabeltje voor mijn iMac/toetsenbord hebben en kwam terecht bij Amac in Heerenveen. Hier werd ik geholpen door een bijzonder vriendelijke medewerker die mij met een glimlach heeft geholpen aan de juiste kabel.

3 November 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Heerenveen.

Prima en leuk geholpen!

25 October 2025

Rated 5 out of 5 stars

Kundige en buitengewoon vriendelijke…

Kundige en buitengewoon vriendelijke medewerker die uitstekend advies gaf en tussendoor nog even mijn Applewatch juist instelde. Vandaag besteld en morgen ophalen. Top!

7 October 2025

Rated 3 out of 5 stars

Winkelervaring was top! Afhandeling, levertijd en prijsconcurrentie viel wat tegen

Behulpzame medewerker in winkel die de tijd voor je neemt. Goed advies gekregen. Dat was echt top! Daarna was het wat minder. Informatie en communicatie over levertijd was niet eenduidig en levertijd viel beetje tegen. Bereikbaarheid klantenservice om levertijd te checken blijkt vanaf vrijdag 17:00 uur en op zaterdag niet bereikbaar, dat vindt ik niet sterk. Amac is niet concurrerend op prijs. Ook als je 3 computers koopt is er weinig onderhandelingsruimte. Daarom enkele niet specifieke apple producten elders besteld.

9 September 2025

Dank voor je review!

Rated 5 out of 5 stars

Wij werden in de winkel zeer correct te…

Wij werden in de winkel zeer correct te woord gestaan en voorzien van goede adviezen.
Wij hebben daarom een andere keuze gemaakt dan wij in eerste instantie van plan waren maar zien dit wel zeer positief

5 September 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Heerenveen!

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke hulp!

5 August 2025

Rated 5 out of 5 stars

Prima website, vakkundige hulp in de winkel

Ik heb via de website een Mac Mini besteld.
die was duidelijk een overzichtelijk. De prijs was goed.
Mijn ervaringen met de Amac in Heerenveen zijn ook prima. Kundig en vriendelijk.

5 July 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over zowel je ervaring online als met onze winkel in Heerenveen.

goede service

18 June 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Heerenveen!

Rated 4 out of 5 stars

Super oplossing

Pakketje met usb reader werd niet op de verwachtte tijd bezorgd, na twee dagen nog niks. Ik wilde deze mee op vakantie om m’n foto’s op de iPad te bewerken. Dag later zouden we al op vakantie gaan en ik was bang dat ik mn pakketje niet op tijd zou krijgen. Gechat met een vriendelijke medewerkster die me aanbood een bestelling klaar te laten leggen bij een Amac in de buurt. Mocht het pakket toch nog komen, dan kon ik het kosteloos terug sturen. Bij de Amac in Heerenveen lag de usb cardreader klaar. Topservice.

20 June 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je ervaring met ons zo goed is geweest en het probleem goed is opgelost!

Goed geregeld

Goed geregeld

7 April 2025

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen

Bedankt voor je 5 sterren review!

PRIMA

PRIMA DIENSTVERLENING

1 April 2025

Hi Henk,

Dat waarderen we!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look