See what reviewers are saying
Totale ontzorging bij het overzetten van twee oude IPhones en twee IPads naar nieuwe. Vriendelijke en open benadering gecombineerd met uitstekend vakman(vrouw)schap. Je koopt niet alleen een paar App... See more
Company replied
Net mijn iPhone 17 opgehaald bij de Amac. Zoals gebruikelijk, uitstekende service. Ik heb al de jaren mijn Apple apparaten bij Amac Roosendaal gekocht en de medewerkers zijn altijd zeer behulpzaam ge... See more
Company replied
Product (iPhone 16 pro case) voldeed niet aan de kwaliteit die ik bij jullie verwachtte. Het sloot niet goed en de camera button werkte slecht door de case. Werd direct begrepen door jullie en zon... See more
Company details
- Computer Shop
- Mobile Phone Accessory Shop
- Computer Accessories Shop
- Mobile phone repair shop
- Software Training Institute
Written by the company
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Over Amac
Written by the company

Contact info
Roselaar 33, -, 4701 BB, Roosendaal, Noord-Brabant, Netherlands
- 088-0271490
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichters
Je koopt voor 1000 euro een nieuwe telefoon, huidige telefoon kun je inleveren plus 50 euro extra. Hele hoop gedoe op aankoopdag, personeel weet niet hoe de 50 euro te verwerken en ik kreeg een bedrag door wat ik terug zou krijgen voor mijn oude. Maar dat kon niet op dezelfde dag, moest daarvoor terugkomen op een andere dag, rare actie maar oké het zal wel. Vandaag terug en toen begon de ellende, 50 euro retour hadden ze bij aankoop moeten regelen en het bedrag wat ik terug zou krijgen voor de oude halveerde gelijk, kortom ze houden je een vette vis voor maar komen hun afspraken niet na. Ik koop nooit meer iets bij Amac!
May use AI-assist with repliesRead more
Goed
Goed, snel en vriendelijk geholpen bij de aankoop van nieuwe iPhone 17 inclusief de overzet service. Was snel gebeurd en duidelijke uitleg gekregen.

Snel, vriendelijk en deskundig
Snel , vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe IPAD

Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd, product was goed verpakt, en verder geen negatieve dingen

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Roosendaal
Vriendelijk personeel en super goed…
Vriendelijk personeel en super goed geholpen

Onwil om te werken
Om 16h45terplaatse maar ze hadden geen tijd om gegevens over te zetten ze sluiten om 17h30
In jullie mail staat er wel18h
Als ditdrmanier is om goede klanten te behandelen

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Roosendaal
Goed en prettig support in de winkel
We hebben een ontzettend goede en prettige support gehad in de winkel zodat we onze keuze online gemakkelijk en snel konden maken.

Inlog probleem na update
Prima geholpen met een probleempje waar ik zelf niet uit kwam

Heel erg fijn geholpen
Heel erg fijn geholpen. Mijn Apple pen werkte niet lekker, dat bleek aan een losgekomen puntje te liggen. Ik had nog een vraag over het gebruik van de pen waar de verkoper erg goed op in ging en voor mij is gaan zoeken naar een antwoord op mijn vraag. Advies over oortjes was ook erg goed.

TOP geholpen!!
Ben in Roosendaal TOP geholpen. Duidelijk antwoord op mijn vragen. Ze brachten zelfs mijn nieuwe aankoop naar de parkeergarage!!

Niet tevreden over AMAC Roosendaal
Ik heb AMAC Roosendaal niet ervaren als de plaats om uitstekende Apple support te krijgen. Ik vond het wel heel interessant om deze locatie eens beter te bekijken nu ik een service-vraag had.
Wat mij meteen opviel bij binnenkomst was dat in AMAC Roosendaal een groot aantal hele jonge gasten staat die druk met elkaar staan te praten. Als klant merkte ik twijfel bij medewerkers op om je te helpen als klant. Je merkt dat ze meteen pijlen of je een klant bent die iets komt kopen of dat je een servicevraag hebt. In het laatste geval proberen ze dit zo snel mogelijk af te wikkelen. Bijvoorbeeld om je ergens anders heen te sturen of te zeggen dat ze je simpelweg niet kunnen helpen.
Als je een probleem hebt met een device zoals een iPhone, iPad of MacBook en je gaat opzoek naar Apple locaties, dan zul je vrij snel uitkomen bij een AMAC winkel, zoals AMAC Roosendaal. Daar kan je device probleem zogenaamd geanalyseerd worden en kun je een service verwachten zoals een nieuw toestel of inname toestel voor reparatie waarna je een leentoestel krijgt.
Vergeet beide services, die krijg je daar niet. Je kunt veel beter je service-aanvraag bij Apple zelf indienen. Dit omdat je te maken kunt krijgen bij AMAC met afwijkende reparatiekosten en/of lange reparatiewachttijden. Een leentoestel behoort bij AMAC Roosendaal in ieder geval niet tot de mogelijkheden. In het geval van een iPhone: Hoe je tijdens een reparatie bereikbaar blijft is volgens hen jouw probleem.
Je kunt dus veel beter je service-aanvraag rechtstreeks bij Apple indienen. Wanneer je Apple Care hebt kun je direct een leentoestel krijgen. Houd er alleen wel rekening mee dat Apple een borg ter hoogte van een nieuw apparaat inhoudt op je creditcard! Daarna kan je huidige toestel (met probleem) bij je thuis opgehaald worden of je kunt deze inleveren bij een officiële Apple winkel zoals in Den Haag (nogmaals niet bij een AMAC!).

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Roosendaal
Maurits is een hele goede en…
Maurits is een hele goede en vriendelijke verkoper ben al een paar keer bij hem geweest en wat gekocht hij legt het duidelijk en goed uit een groot compliment van mij tot de volgende aankoop groetjes Marianne

Net mijn iPhone 17 opgehaald
Net mijn iPhone 17 opgehaald bij de Amac. Zoals gebruikelijk, uitstekende service. Ik heb al de jaren mijn Apple apparaten bij Amac Roosendaal gekocht en de medewerkers zijn altijd zeer behulpzaam geweest.
Ik zat de reviews te lezen en begrijp de negatieve reviews totaal niet

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Roosendaal
Ik ben altijd al heel tevreden over de…
Ik ben altijd al heel tevreden over de service bij apple

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Roosendaal
Behulpzaam om mij advies te geven voor…
Behulpzaam om mij advies te geven voor speciale teksttekens van mijn MacBook en de bestelling geregeld voor mijn aparte monitor bekabeling.

Snelle en vakkundige hulp

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.