Company replied
Beste AMAC Den Bosch , Super dank voor jullie geweldige inzet , tomeloos geduld en aanpak ! Na een wat mindere start doen we met deze aanwinst het snel vergeten ! Direct doorschakelen en d... See more
Company replied
Direct bij binnenkomst in de winkel werd ik welkom geheten door een enthousiaste verkoper. Hij hielp mij prima. Eén ding zat tegen: het product was niet op voorraad. Het kon echter nagezonden worden.... See more
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Written by the company

Hinthamerstraat 4, -, 5211 MP, Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Aardige en behulpzame verkoper. Legde het goed uit. Heeft meteen screenprotector op mijn telefoon gezet.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Helaas zijn jullie niet telefonisch bereikbaar, wat vervelend is omdat de voorraad ook niet altijd blijkt te kloppen online. Hierdoor moest ik op de release dag van de macbook air m5 dan ook speciaal naar de winkel zonder te weten of die überhaupt op voorraad was. Toen ik aan de medewerker vroeg of hij achter de m5's had liggen zei hij : "Ja, maar weet niet welke dus dan moet je anders morgen terug komen". De medewerker keek helaas niet achter voor mij of zocht niks na. Hierdoor zou ik dus een dag later terug moeten komen om, als die er überhaupt al was mijn macbook te komen aanschaffen. Kortom, mijn ervaring met klantenservice en communicatie is erg slecht bij deze vestiging.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Kom ik in een Apple store (Den Bosch) met een nieuw verworven Ipad, die niet goed op wil starten. Zegt de medewerker dat hij het probleem kan verhelpen tegen betaling van 29 euro. Treurig! Voor een splinternieuw apparaat in de garantieperiode een betaling vragen. Snel heb ik het apparaat ingepakt en ben vertrokken naar mijn handige kleinzoon. Apple? Niet (meer) voor mij.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Goede voorlichting. ```medewerker heeft voldoende ervaring om te adviseren

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Gewoon klasse en alles voorradig. Betrokken medewerker, adviserend en vriendelijk. Altijd al een fijne winkel gevonden. Mijn online gevuld winkelmandje werd in korte tijd leeggehaald. Volgende week tevreden terug vliegen naar huis op Curaçao.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Ik had een kortingscode ontvangen voor mijn verjaardag, maar deze kon ik niet eens inwisselen bij aankoop van een nieuwe Apple Watch.
Daarnaast bestel ik liever online omdat ik tot 2x toe een slechte ervaring heb gehad met jullie medewerkers in het filiaal Den Bosch.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Computer besteld, nul feedback mbt levering die vertraagd is . Telefoon lokaal wordt niet opgenomen; waardeloos!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Vandaag mijn eerder bestelde iPhone 17 opgehaald en wederom zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Timo. Mijn vele vragen werden geduldig beantwoord en er werd uitgebreid de tijd genomen om uitleg te geven en mee te denken over accessoires bij de telefoon en mijn vragen over andere producten.
Het is een drukke winkel, waar grote aankopen gedaan worden. Dan kan het zijn dat je moet wachten... Dat hoort erbij als je zo goed geholpen wordt.
Misschien een tip voor de winkel: een soort "snel balie" voor klanten die minder tijd nodig hebben.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Ben in de winkel goed geholpen, was wel lang wachten voor ik aan de beurt was. Wacht nu nog op de verwerking en dus levering van de bestelling

Aankoop van een MacBook Air
keurig uitleg van het apparaat gehad door de verkoper

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Amac levert snel en accuraat. Je kunt duidelijk producten vergelijken en zo tot een goede keuze komen.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Weer SUPER geholpen door ontzettend enthousiaste knul bij AMAC in Hinthamerstraat in Den Bosch.
Het was TOP!!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Snelle levering. Altijd goede service van AMAC. Ik koop er al meer dan 20 jaar mijn Apple-producten.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Ik had een iPhone 17 besteld en ben heel vriendelijk geholpen bij amac vestiging in Den Bosch. Het enige min puntje was dat ik dat ik een mail kreeg waarin stond dat mijn iPhone al een week daar lag. Maar ik heb daar nooit een mail van gehad. Waarschijnlijk een foutje in het systeem. Kan gebeuren! Verder prima vandaar toch 5 sterren.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Geen klachten. Netjes gegaan.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Wij waren in de IMac in S-Hertogenbosch. Mijn partner ( man 70 jaar in een rolstoel).wilde graag een Mac Pro 16 inch. We werden geholpen door een dame . Eigenlijk voelden we on s helemaal niet geholpen. We moesten zelf zeggen wat we wilden hebben geen uitleg verder van medewerkster. Ik vind dat hier wat aan schort je geeft in 5 min even € 4000 uit. We moesten alles zelf vragen. Dus deze medewerker had niet zoveel verstand van zaken of gewoon geen zin. We krijgen hem thuis gestuurd. Wij kopen in deze zaak niets meer.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Goh, ik wilde een ipad pro komen kopen bij AMAC maar lees nu de slechte recensies. Nee bij zo’n winkel ga je zeker niks aanschaffen. SERVICE schrijf je zo… de KLANT betaalt immers wel jullie SALARIS…en als je daar niks voor wilt doen dan alleen maar een beetje arrogant te zijn en niet weet wat de betekenis van het woord KLANT betekent dan mag je wat mij betreft barsten.
Oh ja. Voor die onderschriften van jullie GEEN kans..
EENMAAL EEN ZOOI ALTIJD EEN ZOOI

Was gisteren bij Amac ‘s- Hertogenbosch,
Meer dan keurig geholpen met een aantal vragen, die ook duidelijk werden beantwoord, dank daarvoor!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch
Learn more about other kinds of reviews.