Na een telefoontje dat postnl mijn pakketje zoekgemaakt had Werd in 2 minuten een bon gereed gemaskt om product Op te halen bij amac Klasse
Company replied
Ik ben héél tevreden met mijn aankoop. Was net zoals verlmeld , tijdens het aankopen dat het de volgende dag geleverd zou worden.
Company replied
Dure laptop zonder enige korting ontvangen maar geen cadeau ontvangen zoals in de reclame mail vermeld. (Gratis cursus leer je laptop kennen !!!) Slechte zaak de volgende aankoop dus in de echte Appl... See more
Company replied
De geplaatste order keurig op tijd geleverd.
Company replied
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Written by the company

Mariastraat 38a, -, 3551 LP, Utrecht, Utrecht, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
De hard Shell paste niet op mijn MacBook Air 2025 en moest € 8,25 verzendkosten betalen, dus ik ben niet blij.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
De bestelling werd next day geleverd. Keurig op tijd en prima verpakt. Kortom zeer tevreden

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Was petting en snel geholpen ben blij met mijn aankoop en kom zeker terug als ik weer iets nodig heb.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Na een telefoontje dat postnl mijn pakketje zoekgemaakt had
Werd in 2 minuten een bon gereed gemaskt om product
Op te halen bij amac
Klasse

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Ik heb al langer ervaring met A-Mac, de service is goed prijzen ook en je word altijd met een lach geholpen!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Ik had een ipad gekocht bij amac utrecht. Deze was toen niet naar mijn zin en heb ik dan ook geretourneerd volgens de stappen die op het retourformulier stonden. Neem ik contact op met de klantenservice en die zeggen dat die niet is aangekomen. Nu moet ik meer dan €770 betalen omdat zij hun magazijn niet op orde hebben.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Slechte zaak de volgende aankoop dus in de echte Apple Store. Zie factuur 550791275 /1020001394854. Black Kerst for me.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Nadat ik van te voren geïnformeerd heb, of het onderdeel op voorraad was, kon ik de volgende dag voor 12.00 uur komen.
Eenmaal afgereisd naar Utrecht wordt er gezegd dat ik over 2 dagen pas terecht kan.
Daar gaat weer een tevreden klant naar een andere winkel!
Werd gewoon niet geholpen, helemaal géén miscommunicatie!!!!!!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Snel leveren en afrekenen antwoorden is minder vooral als het niet in hun straatje past! Zal niet zo snel meer wat bij hun kopen jammer!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Fijne duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel in de winkel.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Utrecht Mariaplaats
Learn more about other kinds of reviews.