Nogle gange oplever man en indsats, der går langt ud over det forventelige - og så fortjener det altså at blive delt. Vi har solgt vores lejlighed - på bare én dag. Vi valgte at sælge gennem Aalbor... See more
See what reviewers are saying
Bo kom i mål med salget af min lejlighed i Østre Havn, og har været både grundig og ihærdig i forbindelse med fremvisninger, opfølgning og lukningen af den endelige handel!
Company details
Written by the company
Vi er drevet af at hjælpe ambitiøse boligsælgere, der reelt ønsker og har brug for en dygtig mægler. En boligsælger som ved, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi værdsætter friheden til at tage netop de opgaver, som vi er bedst til - dem som vi synes er VIRKELIG spændende og pænt nej tak til dem, hvor vi enten ikke er bedste mand på bolden eller dem hvor det ikke kilder i maven. Vores kerneværdier er nordjysk købmandskab, jordbundethed og en ydmyg tilgang til den omstændighed, at vi lever af at forestå en af de største økonomiske dispositioner i et menneskes liv – nemlig en ejendomshandel. Vi er den personlige, tilstedeværende mægler, der faktisk gerne vil tale med dig. Vi betragter det som et privilegium at betjene dig - det er det, som vi er her for - og boligsalg er ikke noget, som du skal nøjes med at selvbetjene dig til! Med mere end samlet 40 års erfaring i branchen har vi et solidt fodfæste og en udpræget erfaring - og det er derfor, at vi ved, at alle finder hjem når de handler hos os. Hvis sælger en ejendom som ikke er placeret i Aalborg og Omegn og din ejendom samtidig hører til liebhaverkategorien så gå til Liebe.dk. Virksomheden er specialiseret i salg af liebhaverejendomme i hele Danmark.
Kong Christians Alle 43, 9000, Aalborg, Denmark
- 98 18 88 00
- info@ambolig.dk
- www.ambolig.dk
Anbefaling af Bo Lynge
Professionel og super indsats.
Vi har solgt vores lejlighed - på bare én dag. Vi valgte at sælge gennem Aalborg Mægleren, og det har været en helt igennem super oplevelse. Mægleren satte en fremvisning op allerede fredag aften, fremviste boligen lørdag og havde flere fremvisninger klar til om mandagen. Søndag blev købsaftalen underskrevet. Effektivitet, professionelt og med en arbejdsindsats, der fortjener stor ros.
Vi er blevet båret igennem hele forløbet, mægleren var 100 % på - selv i weekenden og på helligdage. Det er sjældent, man møder så engageret og servicemindet en indsats.
Derfor: Kæmpe ros og de varmeste anbefalinger herfra.
Anbefaling herfra af Aalborg Mægleren
Jeg har tidligere købt bolig gennem Aalborg Mægleren (mægler: Bo Lynge), og nu skulle jeg have solgt en lejlighed. Valget af mægler var nemt efter en seriøs indledning, både dialog om området, lejlighedens kvaliteter og vurdering af prisen. Aalborg Mægleren skulle naturligvis sælge lejligheden og havde forventningsafstemt det tidsmæssige aspekt for et salg (lige efter sommerferien) og det blev realiseret, endda uden væsentlig afslag i pris. Der var en god dialog med mægler før, under og efter. Vil gerne hermed anbefale Aalborg Mægleren til andre.
Glimrende samarbejde med Bo
Glimrende samarbejde med Bo. Hele købs processen forløb glat og effektivt.
Ærlighed og transparens - i effektiv salg
Bo hjalp os med at sælge vores lejlighed gennem en effektiv og professionel proces. Vi lagde stor vægt på ærlighed og transparens, hvilket Bo i den grad leverede. Hans måde at være ejendomsmægler på skabte en tryg og tillidsfuld oplevelse for os – fra den indledende fase til forhandlingerne og den endelige overdragelse. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen, og vi giver Bo og Aalborg Mægleren vores varmeste anbefaling.
Professionel og god service
Jeg har brugt Bo, flere gange og det har altid været yderst professionelt og god service. Han har været god til at lytte og været god til at give tilbagemeldinger så jeg har været med i processen. Første gang solgte han mit hus på 4 dage og det næste hus på 6 uger. Så kæmpe anbefaling herfra
Seriøst behandling - hver gang!
Seriøst behandling i alle de handler jeg har gennemført med Bo.
Aalborg Mægleren giver tryg og kompetent købsrådgivning
Bo fra Aalborg Mægleren var en rigtig stor hjælp for os, hvor han som købsmægler både gav faglig rådgivning med bl.a. en grundig markedsanalyse og lavpraktisk råd og vejledning, hvilket gav en høj grad af tryghed som førstegangskøbere. De varmeste anbefalinger til Aalborg Mægleren herfra. 👏
En mægler der gør mere end forventet
I forbindelse med salg af min mors hus oplevede vi en utrolig og oprigtig nærværende mægler der gjorde mere end forventet. Når en gamle mor har svært ved at forstår papirer, signeringer og diverse aftaler kom Bo fra Aalborg Mægleren blot forbi når det var nødvendigt og hjalp med alle disse ting.
Vedr. salget af huset var Bo utrolig professionel og fik trykket på de rigtige knapper og gjort det der skulle til for at sælge huset. De største anbefalinger herfra - og mange tak for hjælpen!
Hurtig og god service
Vi kan på det varmeste anbefale Bo Lynge fra Aalborg Mægleren, som netop har solgt vores hus på Lektorvej 9 – og endda på rekordtid! Bo imponerede os fra start med sin professionelle tilgang, dybdegående kendskab til markedet og ikke mindst hans engagement i at sikre os det bedste salg.
Fra første møde følte vi os trygge og velinformerede. Bo var altid tilgængelig for at besvare vores spørgsmål og gav os løbende opdateringer om salgsprocessen. Hans strategiske markedsføring og evne til at tiltrække de rette købere var helt afgørende for, at vi fik en hurtig og problemfri handel.
Vi er meget tilfredse med resultatet og den service, vi har modtaget, og vil uden tøven vælge Bo Lynge igen, hvis vi en dag skal sælge en bolig. Tak for en fantastisk oplevelse!
Hurtigt professionelt salg
Bo fra Aalborg mægleren var god til at lytte til vores ideer og se de muligheder der er i vores unikke hus. Han fik sat en god informativ salgstekst sammen som resulterede i et salg på under 3 uger. Aalborg mægleren virker som et firma hvor man har begge ben på jorden, er realistiske og professionelle. Vi vil gerne give dem vores bedste anbefaling.
Birgitte og Uffe
Fleksibel med fremvisningstidspunkter…
Fleksibel med fremvisningstidspunkter og hurtig til at svare på mails.
Perfekt kommunikation
Hos Aalborg mægleren får man de informationer og den opfølgning man har behov for som sælger!
For anden gang har vi brugt Aalborg mægleren, og dette med stor tilfredsstillelse, og selvfølgelig med salgssucces begge gange.
De er altid på pletten hvad angår kommunikation og vi har under hele salgsprocessen følt os velinformeret og rådgivet.
De bedste anbefalinger herfra.
En på alle måder god oplevelse
Som køber kan jeg give Aalborg Mægleren min bedste anbefaling. Bo guidede mig gennem hele processen på upåklagelig vis.
Anmeldelse af Aalborg Mægleren:
Anmeldelse af Aalborg Mægleren:
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Bo Lynge fra Aalborg Mægleren under salg af mine ejendomme, og jeg kan med sikkerhed sige, at han er ekstraordinær professionel på sit område.
Fra start til slut er Bo Lynge en pålidelig og dygtig partner i hele processen. Hans ekspertise og erfaring skinner igennem, da han formåede at tiltrække en række interesserede købere til mine ejendom på kort tid. Hans evne til at præsentere mine ejendomme på en indbydende måde og kommunikere dets værdi er bemærkelsesværdig.
Det mest imponerende er dog Bo’s evne til at få solgt ejendommene hurtigt og til den udbudte pris, hvilket oversteg mine forventninger. Hans strategi og engagement i at sikre den bedst mulige handel er tydelig i hver fase af processen.
Jeg kan varmt anbefale Aalborg Mægleren og Bo Lynge til enhver, der søger en pålidelig og kompetent ejendomsmægler.
Dejlig oplevelse og super god behandling.
Vi havde en dejlig oplevelse ved køb af bolig gennem Aalborg Mægleren. Vi følte os taget i hånden igennem hele processen, til trods for at mægler repræsenterede sælger. Vi var trygge i hele processen og synes at vi har fået en super god behandling. Det er dejligt at man føler sig velkommen i processen, føler at alle spørgsmål m.m. er relevante og at mægler er nem at komme i kontakt med og står klar når der er behov for det.
Desuden hjalp mægler os til at se nogle økonomiske løsninger, som gjorde handlen mulig.
Professionalisme og tryghed fra ende til anden
Med en professionel og omhyggelig tilgang har Aalborg Mægleren fået solgt vores hus. Vi har hele tiden kunnet følge processen, og fået vejledning ud over hvad man kan forvente. Det har givet en meget tryg proces, og et salg med meget tilfredshed. Jeg vil klart anbefale Aalborg Mægleren.
Aalborg mægleren gjorde det igen 😊
Aalborg mægleren har solgt vores andet hus 1&2. har været dygtige til at markedsføre vores bolig, har haft et godt kendskab til markedet og har været gode til at give os løbende opdateringer og rådgivning undervejs. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Aalborg mægleren til andre, der ønsker at sælge deres bolig.
Tydelig kommunikation og super…
Tydelig kommunikation og super rådgivning
Professionel og engageret
Med professionalisme og engagement, var vi i trygge hænder, da Bo og Mai solgte vores hus på en måned. Der var mange spørgsmål, som vi hurtigt fik besvaret - underskrifter der skulle sendes elektronisk... Bo og Mai var der altid.
Vi har aldrig solgt hus før..... Så det var dejligt med en professionel og vidende mægler, der sørgede for ALT, og tog os trygt gennem forløbet. Vi kan varmt anbefale Aalborg Mægleren til alle der skal købe og sælge ejendom