Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb eind vorig jaar een camper…

Ik heb eind vorig jaar een camper gekocht. Er bleek van alles aan te mankeren. Ik ben in contact gekomen met Atrion in Wolvega. Ze hebben mij super geholpen. Als er weer iets is, ga ik zeker weer naar hun toe! Wat een ongelofelijke goede service hebben ze daar. Dat vind je bijna nergens meer!! Lieve mensen van Atrion uit Wolvega….Dankjewel 🙏🙏

30 April 2025

Een topbedrijf!

Kwam, na afspraak via de mail, bij Atrion. Bleek een misverstand, de vakantie was net begonnen. Snel werd er iemand opgetrommeld die het probleem snel verhielp. Nog even advies gevraagd over een ander probleem maar in plaats van advies te geven werd het probleem meteen verholpen!
Op de rekening stonden uitsluitend de materiaalkosten. Werkloon (1 uur) werd niet berekend. In alle opzichten een top-bedrijf!

2 August 2024

Top bedrijf.

Wij hebben bij Atrion onze bus laten ombouwen. Zijn vanaf moment 1 perfect geadviseerd en de uiteindelijk aflevering was prima. Ja de vulling van de kussens is hard, maar kunnen ook met ander schuim ( op onze vraag)geleverd worden, wat wij ook hebben gedaan. Hierin zijn we prima begeleid. Op alle fronten is men aanspreekbaar op hetgeen niet meteen naar wens was en maakten dat alsnog in orde.
Ja ze zijn druk, en ja soms is het een poosje wachten, maar dat is logisch , helemaal in het hoog seizoen.
Toen onze draaischijven niet pasten, werden er meteen andere besteld , die wel pasten duurder waren , maar niet aan ons doorberekend werd.
Fijne , deskundige mensen. Wij komen er graag, al is het 3.5 uur rijden.
Tip aan Atrion: laat je niet gek maken daar waar het onmogelijke gevraagd wordt.

30 October 2023
Rated 2 out of 5 stars

Afspraak gemaakt op een vrijdag om…

Afspraak gemaakt op een vrijdag om 16:00 om mijn VW t4 om te.bouwen. 17:30 werd ik eens geholpen. Razendsnel papieren opgesteld. Hier ff tekenen. Niks advies of begeleiding bij mijn keuzes. Het is laat hij wil naar huis... terwijl ik 1.5 uur heb zitten wachten. Dik zesduizend eurietjes voor een bank die je zelf duurzaam moet maken en die steenharde kussens heeft, een meubelstuk om niet van onder de indruk te zijn en een hefdak... 3 zitsbankbed heb ik zelf een constructie onder gebouwd, want duurzaamheid en stevigheid moet je zelf.voor zorgen. Vraag om een 1.5x2 mtr. Bedbank. Zou niet passen met het dure fabriekgebouwd flutmeubel dat ze me hebben verkocht. Fonteinpompje op 2 blok batterijen die niet worden meegeleverd. Achteraf nu er 1.5x1.9 bedbank in staat past dat dus makkelijk, maar ze waren te belazerd zeker? Kabels die over het oude plafond liepen hangen er nog na installatie van hefdak. Niets afgewerkt Eerste reis lazert er een moer van een van de vier bouten die moeten zorgen dat het dicht blijft tijdens rijden. De andere drie zitten nog op een draad vast! Moeilijk te bereiken en als je ze hebt geen antwoorden. Na een week of drie telefoon. Hebben ze jou al gebeld dat je bus klaar is? Nee dus. Service en communicatie naadje... Blij met mijn campertje, maar alles wat ik er op aan kan merken is helaas Atrion. Kan ze niet volhartig aanraden. Oh en als ik heb aangegeven dat ik hem op kom halen zijn alleen de monteurs aanwezig die ik uit de werkplaats moet sleuren. Weer een uur wachten... weer te belazerd zeker?

7 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb er een Hefdak laten inbouwen…

Ik heb er een Hefdak laten inbouwen .Ben zeer vakkundig en vriendelijk geholpen .Bij vragen zijn hun goed te berijken en zij doen er alles aan om deze te beantwoorden of op te lossen .Mijn hefdak is super geworden Ben zeer te vreden .

29 January 2023

Super!!!!

Ik heb mijn VW T5 bij Artrion laten ombouwen tot kamper. Ben zeer tevreden over hoe het gegaan is. Zeer kundige man met veel geduld. Leenauto was geregeld en binnen 1 week was alles klaar. 2 onderdelen die ik daar had laten liggen werden via de post na gestuurd.
Nogmaals, Super.

22 December 2014

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look