Autohuset Fredensborg Reviews 53

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var faktisk kun forbi autohuset Fredensborg, fordi jeg var nysgerrig på en Opel Astra jeg havde set på BilBasen. Allerede fra start blev man mødt af en super engageret Christian der tog imod os... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem god oplevelse… Fandt bilen på nettet og ringede og fik lavet en aftale 2 timer senere. Da jeg oplevede bilen var rimelig i pris ift. sammenlignelige biler. Er hele vejen igennem ble... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ud fra min personlige oplevelse giver jeg autohuset Fredensborg mine bedste anbefalinger! Jeg har nu to gange handlet brugte biler hos autohuset, og kan bestemt fortælle at alt skulle fungere so... See more

1. Motor vehicle dealer

Written by the company

Hos Autohuset Fredensborg handler man altid trygt og sikkert, vi har tilsammen mere end 30 års bil erfaring i bagagen & sætter altid stort fokus på vores kunde tilfredshed, vi har gennem en åre række solgt et bredt udvalg af nyere brugte biler, fra A til Z. www.autohusetfredensborg.dk

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Super God service

Tog rigtig godt i mod mig

17 February 2025

Hej Mathias,
Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på kan du tro!
/ Team, Autohuset Fredensborg

Fantastisk

Utrolig god oplevelse ved køb af bil. Intet at klage over, følte mig tryg ved at handle med dem. Virkede som nogle ærlige mennesker, der vidste hvad de lavede. Nye vinterdæk med i prisen og bilen virkede som den skulle

20 January 2025

Hej Sebastian,

Mange tak for den flotte anmeldelse - det er meget værdsat, vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Vi håber at ses til næste service eftersyn ;-)

/ Kristian, Autohuset Fredensborg

Rated 1 out of 5 stars

Jeg køber en gammel VW i januar 2022…

Jeg køber en gammel VW i januar 2022 til kr. 51000 ved Fredensborg Auto.
Inden levering skiftes forruden.
Jeg oplever, at vinduerne åbner og lukker ved kørsel og parkering. Kommer tilbage til bilen flere gange, hvor vinduerne står åbne og at de åbner når jeg kører på motorvejen.
Forruden virker underlig, når det regner kan jeg ikke se gennem viskerne kan ikke viske rent. Sælger forsøger uden held at udbedre.
Senere erfarer jeg også, at der er monteret to sommer- og to vinterdæk.
Efter fjorten dage ytrer jeg bekymring og ønske om at handel går tilbage. Det vil sælger ikke. De mener at det er en super god bil.
Herfra har jeg en lang mailkorrespondence, mange værkstedsbesøg.
Jeg flytter på længere væk i sommeren 2022 og kan derfor ikke bare komme forbi hele tiden. Sælger vil fortsat ikke tage bilen tilbage.
Det ender med at jeg i 2023 slet ikke kan starte bilen. Mekaniker ved min nye bopæl mener, at årsagen er, at der er løbet vand ind ved læk af påmontering af forruden. Mekanikeren tager foto som jeg vedlægger sagen.
Lægger en sag ind til bilklage.dk
Bilklage.dk beder uvildig mekaniker i Svendborg finde årsagen til at bilen ikke kan starte.
Uvildig mekanikers begrundelse er den voldsomme regn i sensommeren 2023.
Jeg har ønsket handlen annulleret siden februar 2022 begrundet i en fejl på bilen, som jeg end ikke kan dokumentere længere, da bilen nu ikke kan starte. Måske pga. en fejlmontering af forrude ved køb.
Det er min opfattelse at afgørelsen er truffet på et fejlagtigt grundlag og nu har jeg et valg enten af have mistet kr. 51.000 for bil og yderligere kr 13.000 på partikelfilter og ekstra synsgennemgang eller at gå i gang med at køre en retssag. Heldigvis dækker mit forsikringsselskab advokatudgifter, men jeg har i et halvt år ikke haft bil, da jeg ikke har råd til to biler.
Jeg tænker, at oplevelsen af et køb ved Autohuset er afhængig af, hvorvidt man er heldig at det er en god bil, Autohuset har været nede og opkøbe i Tyskland eller ikke. Autohusets personale selv, har ikke den store indsigt i biler. Så du skal selv være sikker på, hvad du køber ved Autohuset.

1 May 2024

Hej Gitte,

Tak for endnu en henvendelse.,

Du tabte sagen ved Ankenævn for biler her 3 år efter bilkøb, og har ikke været korrekt oplysende herinde.

Din påstand om at vandindtrængen i din forrude skulle have forudsagt motorstop 2,5 år efter bilkøb er ikke korrekt, det har vi rettens ord på. Vi vælger ikke og kommentere dybere ind i sagen herinde.

/ Team, Autohuset Fredensborg

Rated 5 out of 5 stars

God service og en venlig behandling

God service og en venlig behandling af kunder gør dette sted til et fremragende autohus for både nye men også bekendte kunder. Skal man købe eller få lavet en bil så er dette det helt rigtige sted at gøre det. Kan kun anbefales herfra.

27 May 2024

Hej Emil,

Tak for din flotte anmeldelse, den er meget værtsat kan du tro!
Vi ses til næste service eftersyn.

Rated 5 out of 5 stars

Autohuset er super serviceminded og…

Autohuset er super serviceminded og venlige. Vil til en hver tid anbefale dem.

6 May 2024

Hej Saif,

Rated 5 out of 5 stars

Har lige solgt min bil hos Autohuset…

Har lige solgt min bil hos Autohuset Fredensborg og fik en fair pris for bilen. Jesper klarede alt det besværlige hurtigt for mig, så tak for det. Meget hjælpsom og venlig personale - jeg kan kun give mine bedste anbefalinger hertil.

4 April 2024

Hej Lily,

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på, din anmeldelse er meget værtsat!

En stor anbefaling herfra

En stor anbefaling herfra!
Vi var på udkig efter en ny brugt bil, da vores gamle bil var blevet for lille til os. Vi havde besøgt andre brugtvognsforhandlere inden, hvor vi ikke følte at sælgeren var troværdig og de havde alle sammen noget dårligt at sige om de andre mærker, forhandlere mm. Som gav os en dårlig følelse.

Helt tilfældigt vælger vi at køre forbi autohuset Fredensborg og møder Ayhan, som tager rigtig godt i mod os og som vi for første gang, føler taler helt ærligt til os omkring de forskellige biler. Og vi var et forsigtigt par, da det her var vores første køb af en brugt bil - men vi fortryder på ingen måder at vi købte vores bil lige her. Derudover tog han vores gamle bil i bytte, som gjorde hele processen lettere for os! Super god og tryg service hele vejen igennem 💪🏼. Vi er meget tilfredse med vores forløb, Ayhan har overholdt alt han har lovet os og så er vi skide glade for vores lækre BMW.

28 December 2023

Hej Maria,

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse i forb

Rigtig god oplevelse i forb. med køb/ salg af bil.Venlig og kompetent betjening og god service!

6 February 2024

Hej Helle
Tusind tak for de 5 stjerner, og din flotte anmeldelse af os
Det sætter vi meget stor pris på.
Vi arbejder hver dag på at sikre de gode kundeoplevelser.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang.
Rigtig god dag.
Mvh.
Jesper Autohuset Fredensborg

Fantastisk service

Jeg har for nylig erhvervet kørekort og ledte efter en bil, specifikt en Peugeot 208’er som vi er meget glade for i familien, og vi fandt et fantastisk tilbud fra Autohuset Fredensborg.

Vi oplevede en enkelt gang at vi besøgte butikken uden at kunne finde nogen, da der var isglat på parkeringspladsen, men da vi så ringede dem op oplevede vi fantastisk service og samarbejdsvillighed, hvor vi hurtigt fik stablet et møde og en fordelagtig aftale på plads - bilen blev synet, tjekket, fik nummerplade og klodser, alt den manglede, og vinterdæk oveni.

Jeg har nu haft bilen i lidt tid og er enormt glad for den!

Mega lækker, flot vedligeholdt, fantastisk service og forklaring af proces fra Jesper - absolut ingen klager!

24 January 2024

Hej Maria

Tusind tak for de 5 stjerner, og din flotte anmeldelse af os, samt de pæne ord af vores kollega Jesper

Vi er super glade for, at du har fået en behagelig oplevelse igennem hele processen hos os.

Mvh.

Autohuset kan varmt anbefales

Ayhan fra Autohuset førte mig trygt igennem hele købsprocessen og jeg føler at jeg har gjort en god handel.
Ayhan havde god forståelse for de bekymringer man kan have som køber, når man ikke har forstand på biler. Kan varmt anbefales.

24 November 2023

Hej Christian,

/ Ayhan, Autohuset Fredensborg

Rated 5 out of 5 stars

Det er to friske gutter Kristian og…

Det er to friske gutter Kristian og Ayhan, som er super serviceminded!
Kæmpe anbefaling, og et sted jeg igen ville tage hen når tiden til en ny bil opstår:-)

24 September 2023

Hej Elisabeth,
Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på kan du tro, du skal altid være velkommen.
/ Autohuset Fredensborg

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem god oplevelse…

Helt igennem god oplevelse…
Er hele vejen igennem blev mødt venligt og ordentligt på mine spørgsmål i tlf, samt ved handlen.

Bedste anbefalinger fra en glad bilkøber

Tage

22 September 2023

Hej Tage,

/ Kristian, Autohuset Fredensborg

Sublim oplevelse 12/10

Allerede fra start blev man mødt af en super engageret Christian der tog imod os med åbne arme.
Long story short, bilen var vidunderlig, service var i top, og bilen bliver allerede leveret i morgen.
Lige ud sublim oplevelse, jeg kommer gerne igen.

14 September 2023

Hej Silas,

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig med en ny fin bil :-)

Kristian

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse, også efter salget!

Har været ved flere brugtvognsforhandlere og oplevelserne har svinget en del. Må bare sige at min oplevelse hos Ayhan og Kristian har været helt i top. Købte en Mazda for knapt et halvt år siden. Det var super service, Kristian hentede mig endda på den nærmeste station da jeg ikke havde bil i forvejen. Man følte sig ikke presset og det var gode og ærlige svar man fik - så skønt der ikke blev forsøgt med bortforklaringer og salgssnak. Dejligt.

Aftaler er blevet overholdt. Kommunikationen er god. Tonen er venlig og imødekommende, også selv ved senere kontakt når der har vist sig små ting på bilen der skulle ordnes, er det blevet gjort uden bøvl og med lånebil. De har travlt i øjeblikket, men tager sig alligevel tid.

Kan klart anbefale stedet her og kommer helt sikkert igen hvis/når mazda’en skal udskiftes.

8 September 2023

Hej Jens,
Mange tak for den super flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på kan du tro!
Du skal altid være velkommen :-)
Bedste hilsener

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales. Venlige og imødekommende. God energi. På slutsedlen var der lovet at lime et stenslag. Stenslaget var ikke limet, så det blev fikset professionel og betalt af Autohuset samme dag. Løsningsorienteret team bag Autohuset Fredensborg! Der holder hvad de lover.

16 August 2023

Hej Marianne,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi står pris på kan du tro.
Du er altid velkommen igen butikken.
Bedste hilsener

Har handlet bil med Christian

Har handlet bil med Christian, meget opmærksom på mit behov.
Kan varmt anbefale at handle med Christian hvis i skal have ny bil.
Hilsen Sandra

27 July 2023

Hej Sandra,
Mange tak for den flotte anmeldelse, sætter vi står pris på.
Venligste hilsener

Rated 5 out of 5 stars

Klar kommunikation og overholder aftaler.

Fra første uopfordrede kontakt vedrørende salg af min bil og til gennemført handel og afmelding -helt igennem klar kommunikation og levede op til alle aftaler. Så magter man ikke selv at stå for privat salg, er Autohuset Fredensborg en god mulighed, hvis ellers de er interesserede i din bil. Tak Kristian.

20 July 2023

Hej Karin,

Mange tak for den flotte anmeldelse, sætter vi står pris på kan du tro, det har været en fornøjelse at handle med dig.

Den bedste vind til dig.

Kristian

Rated 5 out of 5 stars

God service og god kvalitet!

Jeg havde brug for en bil, prøvede en bil hos Autohuset Fredensborg og skrev under med det samme.
Fik bilen til aftalt tid og nogle små fejl på bilen blev fixet hurtigt.
God service og god kvalitet!!

9 May 2023

Hej ØW,

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!
Vi håber meget på at se dig i butikken igen :-)

De bedste hilsener

Jeg anbefaler til alle

Jeg anbefaler til alle.
Fremragende servicekvalitet. Jeg ledte efter en bil til min familie og det hjalp Autohuset Fredensborg mig med.
De fandt mig den bil jeg ledte efter i fremragende kvalitet og til en rimelig pris, som jeg kunne gå med til.
Sælgernes opmærksomhed på detaljer og kendskabet til branchen giver mig mulighed for at nyde hvert øjeblik i en ny bil.

9 May 2023

Hej Lukasz,
Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris kan du tro.
Rigtig god vind til dig.
/Indehaver

Rated 1 out of 5 stars

Bestemt ikke et sted jeg kan anbefale.

Bestemt ikke et sted jeg kan anbefale.
Havde egentlig tænkt mig ikke at skrive denne anmeldelse, da forhandleren endte med at købe min bil tilbage, og forventede egentlig at sagen var afsluttet der.
Vi aftalte Autohuset Fredensborg, skulle sørge for at få min bil
omregistreret, så jeg kunne få min forsikring afmeldt. Det skete ikke inden for tidsfristen, og jeg var derfor nødsaget til at få den afmeldt selv. Bilen var tilsalg på deres hjemmeside, hvor den stadigvæk var forsikret i mit navn. Det var ikke en del af aftalen, og derfor vælger jeg at skrive denne anmeldelse.

6 April 2023

Hej Clemens,
Vi beklager selvfølgelig meget, at der var udfordringer med omregistrering af bilen, hvilket jeg ved sælger også har udtrykt telefonisk og beklaget meget.
God vind til dig
Indehaver