2.2

2-star
1-star

Yamaha neos

Yamaha neos

Jeg har gennem nogle år fået serviceret min Yamaha neos hos Banksmc. Det kan være lidt svært og og få en aftale i hus med service af scooter, dog har jeg egentlig været tilfreds med behandlingen.

Efter sidste service i 2024, har min scooter ikke kørt særlig godt. Banksmc har valgt og sætte en forkert ruller i scooteren, og generelt ikke lavet den service eftersyn jeg bad om.

Fejlen er opdaget ved anden mekaniker, der får opgaven af service fremadrettet

Jeg kan ikke anbefale Banksmc, jeg er pæn skuffet over sidste behandling.

Heidi.

21 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Er lige kommet hjem efter en super…

Er lige kommet hjem efter en super dårlig oplevelse hos banksmc
super negativ service fra start.
jeg skulle havde skiftet nogle støddæmper som jeg er blevet faktureret 3,5 timer for, på trods af at mekaniker snakker om ca en 1 for denne repration.
dagen inden havde jeg selv forsøgt at afmontere disse, sammen med min mekaniker, dov var der en bolt vi ikke kunne afmontere, derfor vælger vi at køre den ud til banksmc...
Første og sidste gang!!!

13 July 2023

Super!

Der røg et kølerør på bundkaret på min Yamaha.
Kim var hurtig til at få sendt mig tegninger og film af skideværket så jeg kunne komme i gang.
Delene var enkelt og hurtigt fremme og efter en go lang samtale med Kim fik jeg 100% styr på det hele.
Virkelig fin service!

12 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super god service og den bedste omgangstone

Jeg købte for nylig en brugt mc ude ved Banks. Sjældent har jeg oplevet så afslappet, munter og hyggelig omgangstone som jeg har gjort der ude. De er nogle herlige folk :-)
Ringede derud for en lille, let overset ting på cyklen. Der var susende travlt den dag! Men jeg blev presset ind, cyklen blev lavet imens jeg ventede og på reklamation fuldstændig uden bøvl. Dét er god service! :-)
5 stjerner og stor tillid fra en ny fast kunde :-)

11 July 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, venlig og kompetent betjening

Forleden opdagede jeg at min forgaffel lækkede olie. Det var noget skrammel, fordi min motorcykel er mit eneste transportmiddel som jeg pendler på.
Men ved forårstid har alle MC-forhandlere meget travlt. Alligevel kunne Banks MC klemme min motorcykel ind i tidsplanen og var endda færdig med den en dag før tid.
Desuden er det nogle flinke og muntre folk.

5 April 2019
Rated 1 out of 5 stars

mage til behandling skal man lede længe …

mage til behandling skal man lede længe efter. Kommer helt fra Roskilde for at se på en brugt MC, Køber det hele kontant. Hjelm udstyr osv, der er 6 mdr garanti fra købsdato, Da jeg kommer hjem og skal starte dyret, efter 3 dage, viser det sig at batteriet er udtjent. og skifter så selv batteriet. efterfølgende har Powercommanderen fået tiks og er blevet ustabil. Jeg bliver henvist til Yamaha Motor i Ringsted, hvor det viser sig at det er batteri skiftet, som har trods korrekt afmontering brændt powercommanderen af, regningen bliver 10.000kr hvorefter Banks mc ikke vil tage den på deres skuldre.ud ender med kun at godtgøre de 4000kr Tillige med har sælger svoret/(talt usandt) at der var mindst 2 sæsoner i den monterede kæde og kædehjul. hvilket jeg så har fået anbefalet af Fremragende Jens Winther MC Roskilde, da det synger på sidste vers. En gang Banks Aldrig mere Banks. trist man som Jyde falder så dybt og taler for sin syge moster.

17 October 2017
Rated 5 out of 5 stars

God og personlig kundeoplevelse!

Jeg spottede en rigtig fed Yamaha MT-07 på deres hjemmeside, med en masse ekstraudstyr. Jeg kontaktede dem på e-mail og blev hurtig ringet op, hvorefter jeg blev henvist til Andreas, da snakken faldt på ekstraudstyr og god sparring omkring hvad passede godt sammen.

Som dagene gik ville jeg hellere have en anden farve, hvilket de også havde på lager, så jeg skrev til Andreas - det var ikke noget problem! Alt ekstraudstyr monteres uden beregning ved køb af ny MC.

De kunne også lynhurtig hjælpe med hvilken forsikring jeg burde få, samt hente et tilbud ned.

En rigtig god oplevelse hos Banks MC, hvor man tydelig kan mærke, at nær kontakt og personlig betjening er i højsædet!

13 June 2017
Rated 5 out of 5 stars

Ynglingsbutikken over alle butikker.

Har været kunde i butikken siden 2003 og hver gang jeg sætter mine ben i butikken vokser min respekt for den måde hvorpå virksomheden drives.

Sat lidt på spidsen oplever jeg at værkstedet er så ryddeligt og rent at man kunne tabe en leverpostejmad på gulvet og efterfølgende sætte tænderne i den med god appetit ;-) Det er på det niveau vi befinder os.

Ejerne leverer en gedigen humørindsprøjtning hver gang man sætter benene i butikken - dog med det twist at man skal kunne tåle at en spade kaldes for en spade ;-) Ægte MC passion kombineret med ærlig og frisk kommunikation gør ethvert besøg til en forfriskende og spændende oplevelse.

På servicesiden har jeg oplevet at butikken på rigtig professionel vis tog 120% ansvar omkring en forsikringsskade og jeg fik min cykel tilbage i ikke alene køreklar, men funklenes fin stand i løbet af 2 dage. Det var langt over forventning.

En anden positiv oplevelse var da forhandleren gjorde mig opmærksom på at der var et problem med stukkede ventiler på min cykel, hvorpå jeg fik fuld udbedring af dette (4 år inde i garantiperiode). Super flot service.

Afslutningsvis kan jeg så sige at det er skønt at komme ind i en butik hvor prisen er prisen! Der skal ikke pruttes og presses, så man ved umiddelbart hvad man har at forholde sig til.

27 February 2010

Is this your company?