Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag  Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Detta företag och ägare är värd mycket mer med stjärnor 🌟 Har handlat av företaget sedan 2019 och alltid varit nöjd aldrig saknat något Pernilla är rak och ärlig. Behandla henne som du vill bli beha... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det är väldigt tråkigt då man ofta fattas pärlor till sina tavlor, och när man påpekar detta får man snorkiga svar o motsträvigt svar om att hon ska skicka nya, det tar oftast två tre veckor innan e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Är super duper nöjd med detta företag bra kvalet på sina tavlor alltid snabb leverans. Är det något speciellt som man vill ha som motiv på tavlor eller nått annat så fixar hon det. Ibland tar det lite... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ett företag med mycket kundskap, och lättsamt o trevligt bemötande , både live och butik. Fantastiskt bra och snabb leverans. Bra kvalite och önskar man något så tar hon hem det.omgåeende. Noga med a... See more

Company details

1. Hobby shop

Written by the company

Jag är ett företag som säljer Diamanttavlor smyckestillbehör smyckesmaterial samt annat blandat pyssel. Alla människor på detta jordklot är lika värda och välkomna till Beadsandfun. Observera att ingen i detta företag är rasist, tyvärr startades ett försök till smutskastning mot Beadsandfun via appen Tiktok, där jag personligen använde mig av ett gammalt ord i en beskrivning på ett kakaobaserat bakverk. Ber om ursäkt för detta.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Snabba svar

Snabba svar, snabb leverans och bra hjälp vid frågor. De kan detta , rekommenderar verkligen ett bra företag!

31 January 2022

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Tack snälla för er feedback, ha en bra dag mvh kundtjänst

Rated 1 out of 5 stars

Företaget tvingar folk att välja.

Jag har ej haft några problem med att köpa produkter därifrån , MEN att tvinga folk att välja vilka grupper man får vara med i gör att jag backar ifrån detta företag . Man får en uppmaning att gå ut ur en grupp för att få vara kvar i företagets grupp på grund av tjafs mellan hon som äger detta företaget och en annan , går man inte ut ur den andra gruppen så får man inte vara kvar i denna grupp. INGEN företag kan få mig att välja vilken grupp jag är med i. Därmed har de förlorat mig som kund , då de vill tvinga mig välja .

30 January 2022

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Vi tackar dig för din feedback.
Ha en bra dag mvh Kundtjänst

Rated 5 out of 5 stars

Alltid lika snabba på att leverera

Alltid lika snabba på att leverera. Underbara att prata med om det skulle vara något man undrar. Bästa stället jag har köpt dessa tavlor på.

27 January 2022

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Vi tackar ödmjukast för sitt omdöme. Ha en trevlig kväll mvh Kundtjänst

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och fin kvalitet

Super snabb leverans och allt toppen 👍🏻 Alltid fått snabb och bra hjälp vid frågor och funderingar:) väldigt seriöst företag med underbar personal ☺️

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Tack för din feedback. Ha en trevlig dag

Fantastisk kvalitet på varorna

Fantastisk kvalitet på varorna. Snabba leveranser och otroligt hjälpsamma vid beställning av egna motiv. Man får alltid tips om vilken storlek som blir bäst resultat. En härlig personal som gör sitt allra bästa för att tillmötesgå kundens önskemål.
Bästa stället att handla Diamond Painting på enligt mig

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Tack snälla för ditt omdöme.
Ha en trevlig dag

Rated 5 out of 5 stars

Snabba leveranser och väldigt bra…

Snabba leveranser och väldigt bra bemötande. Fått bra svar och hjälp då jag var nybörjare och hade en del frågor. Nu flyter det på bra efter att ha gjort ganska många tavlor.
Inget att klaga på utan bara en massa beröm till er alla på Beads and fun.

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Vi tackar för feedback. Ha en trevlig dag

Rated 5 out of 5 stars

Bara bra att säga om beadsandfun!Har handlat via hemsidan ett flertal…

Har handlat via hemsidan ett flertal gånger, och även besökt /shoppat i den fysiska butiken vid 2 tillfällen. Har vara gott att säga: Trevlig personal, Bra service, och Fin kvalitet på tavlorna (och dess tillbehör)
Rekommenderas!
/stamkund sen snart 2år

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Vi tackar för din feedback.
Ha en trevlig dag.

Rated 5 out of 5 stars

Ett seriöst företag med bra kvalité på…

Ett seriöst företag med bra kvalité på produkterna. Uppstår ett problem så får man snabbt hjälp med det utan problem. Rekommenderar verkligen!

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Tack snälla för ditt omdöme.
Ha en trevlig kväll

Bäst i Sverige

Skriver ett nytt omdöme. Jag är glad att jag just fann beadsandfun 2019. Jag har aldrig haft problem vare sig med material eller bemötande från dom. Jag våga skriva att beadsandfun är Sveriges bästa inom dp. Jag har handlat hos andra innan jag hittade hit och nja tavlorna var inte av bästa kvalite.

P.s kommer fortsätta att handla hos Beadsandfun så länge jag kommer hålla på inom dp.
Tack för ordet. //Emelie.S

Tack för ditt omdöme.
Ha en trevlig dag mvh kundtjänst

Underbar personal

Underbar personal, så serviceinriktade. Snabb leverans, välpackade varor. Hjälp direkt om man får problem med pärlor som tar slut t.ex.
Fin webb butik och toppen fin affär att besöka. Rekommenderar verkligen Beads and fun ❤

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Tack snälla för ditt omdöme. Ha en bra dag.

Rated 1 out of 5 stars

Tyvärr måste man trycka i en stjärna…

Tyvärr måste man trycka i en stjärna för att få skriva ett omdöme.

Ägaren är otrevlig, sjukligt aggressiv och hånfull mot personer på bl.a. Facebooksidan. Kan aldrig erkänna om de gjort fel utan kunden får alltid skulden. Är något trasigt vid leverans är det kundens fel. Fattas något i leveransen så är det kunden som ljuger.  Videos spelas in där otrevligheter spottas ut om betalande kunder, för att sen raderas och inte vara tillgängliga längre. Det innebär ensidig kommunikation där bara ägaren får säga sitt. Står alltså inte för det hon kräker ur sig och har ingen respekt för kunder som betalar en massa pengar för varor och service. Hånar sina kunder samt familj i sina lajvar. Förresten varför ens lajva när man sitter rakt upp och ner blänger på skärmen, rapar, gäspar, meddelar att hon ska bajsa.SÅ oprofessionell!
Det skrivs en massa otrevliga saker, det skriks ut på Facebook hur jäkla dumma alla är och hur bra hon själv är.

Läggs det upp en fråga från någon som undrar över något angående sin pärltavla tar dem de som personligt påhopp. Samt svarar inte kunden dem på inlägget inom låt säga 1 timme blir det genast otrevligt inlägg om detta. De fattar inte att folk har ett liv och kanske inte kollar hela tiden. Tålamod är inget de utövar i den här butiken. Iaf inte ägaren. Startar en massa drama och blir sen förbannad för att andra reagerar.
Skriver att de alltid svarar sina kunder med en gång, dag som natt, helg som vardag. för att i nästa veva snäsa av en rejält både på lajv och Facebook inlägg. Att man ska minsann inte störa dem på lediga dagar. Vilket i sig är helt okej tycker jag, men det som är löjligt är att de är på Facebook och läser och skriver en massa jobbrelaterat eller kräker av sig ändå så kan man på ett vänligt sätt svara kunden..men icke!
Sen..Har betalande aktivitet och ber att de som anmält sig ska arbeta ideellt. Gratis arbetskraft är inte fel, men betalande arbetskraft är ju helt absurt.
Så otroligt korkat att skriva att vi har alla kunder registrerade och har koll på varje individ så hittas inte namnet i deras register så har kunden inte handlat hos dem.Har man fått den som present eller handlat i fysiska butiken så registreras man inte. Tänk på det - ett litet tips bara.
Behovet av att trycka ner människor är större än att vara serviceinriktad, det kommer straffa sig i längden.
 ”Man behöver inte alltid dela vad man själv anser rätt och fel. Man kan stänga mun ibland med” kunde inte sagt det bättre själv. Men jag gissar att hon lever inte som hon lär.
Jag rekommenderar inte den här butiken, för jag uppmuntrar inte mobbing.

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Vi tackar för din feedback. Ha en bra dag.

Rated 1 out of 5 stars

Hej jag är en kund som är fruktansvärt…besviken på min tavla som inte stämmer överens med orgenalet

Hej jag är en kund som är fruktansvärt missnöjd med en egen tavla som jag har beställt. När jag gjorde en reklamation så var allt mitt fel vilket det inte är det är i så fall dålig information från er.

3 June 2021

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Hej vi tackar för ditt omdöme. Ha en trevlig dag mvh kundtjänst

Tillägg:
När man lägger en diamant tavla blir det inte bra i storlek 25x30cm som valde att göra dina katter i. Detta blev du meddelad men du godkände ändå din förhandsvisning som vi alltid skickat till våra kunder.
Om en kund inkommer med en bild och storlek och har bestämt sig för att göra denna och godkänner visningen då frågar vi inte vidare. Vi bestämmer inte vad en kund ska göra, vi har en dialog och sen har man ett eget ansvar.
Förhoppningsvis har du lärt dig något. Ju större storlek ju bättre utfördande och detaljer.
Tack igen för ditt omdöme
Mvh kundtjänst

Super snabb leverans

Super snabb leverans. 2 veckor egere beställning av eget motiv har jag det på posten och kan hämta. Suveränt.

25 May 2021

Hej Rune. Vi tackar så mycket föt sitt omdöme :D
Välkommen åter mvh kundtjänst

Rated 5 out of 5 stars

Maken till kvalité på dessa tavlor är…

Maken till kvalité på dessa tavlor är enastående. Och man får alltid svar. Ärlig och rak kommunikation. Inga krusiduller! Symbolerna är lätta att urskilja och tydliga. Älskar dessa tavlor. Värda varje krona....

4 March 2021

Tack för din feedback ❤
Mvh beads and fun kundtjänst

Rated 1 out of 5 stars

Inget fel på varorna, men ägaren....

Inget fel på varorna, men ägaren är i en klass för sig. Jag kommer aldrig mer att handla av dem, gör man fel ber man om ursäkt, man lägger inte skulden på kunden. Men nu är det en kund mindre, det finns många som säljer dessa produkter, med exakt samma kvalitet. Gynnar hellre någon som är trevlig och förstår att ibland har kunden rätt och man själv har fel. Så lätt att be ursäkt, eller?..

11 February 2021

Tack för din feedback.
När du inte ens kunde lyssna på din man som bad om ursäkt för ditt beteende till oss tar vi inte detta så allvarligt. Ingen som gjort fel här mer än du :)
Det är lätt att kasta sten i glashus.
Du är fortfarande välkommen in och säga detta till våra ansikten istället för att sitta och gömma dig bakom en dator.
Vi ger mer än gärna vår tid till någon annan som förtjänar den :D
Mvh beads and fun

Rated 5 out of 5 stars

Allra bästa kvaliteten på material

Allra bästa kvaliteten på material! Fabulös personal! Härlig humor! Hon kör med raka rör och det gillar jag!

Hej Catarina
Vi tackar så mycket för ditt omdöme. Ha en underbar dag
Mvh Pernilla Ullerholm Beads and fun

Aldrig blivit besviken

Aldrig blivit besviken. Snabbt enkelt och en otroligt trevlig egen företagare som ser till att man får den hjälpen man behöver!

Hej Therese
Vi tackar ödmjukast för omdömet. Ha en bra dag
Mvh Pernilla Ullerholm Beads and fun

Rated 1 out of 5 stars

Finns betydligt trevligare sidor!

Bra sortiment å så men här är en företagare som inte är så mån om sina kunder om de inte ingår i hennes lilla grupp av beundrare... skicka man en förfrågan till henne kan den läggas ut på hennes sociala medier som en skärmdump där alla ska förklara hur dum kunden är som inte fattar ditten å datten, hon drar sig inte för att hänga ut kunder och är en mobbare i högsta rang!

Inte bara att hon skriver ut att kunden har inte alltid rätt så är det i detta företag helt tvärtom kunden har aldrig rätt!

Så vill man handla å stödja en mobbare så ska man handla här, vill man däremot handla fina grejer å inte stödja detta beteende så finns det flera andra bra svenska sidor att handla ifrån!

Reply from Beadsandfun pyssel I skåne aktiebolag

Vi tackar för din åsikt i detta ärende.
Dock är det du som just nu bevisar exakt vem som hänger ut någon och mobbar.
Beads and fun har ett företag som ägarna brinner för och oerhört nöjda kunder. Alla är olika och vi kan inte glädja allas behov.
Vi önskar dig en bra dag och all lycka.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look