Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hillerød Reviews

TrustScore 4 out of 5

Frederiksværksgade 4A, 3400 Hillerød, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Utroligt behagelige personer vi blev mødt af , både før og i forbindelse med begravelsen af min far. Viste tålmodighed og forståelse i forbindelse med telefonsamtaler og møder. Vi havde mest konta... See more

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med bisættelse af vores mor og farmor havde vi en rigtig god oplevelse hos Begravelse Danmark Hillerød. Det var et trygt og behageligt forløb og vi fik en fin og ærlig rådgivning.

1. Funeral home
  2. Funeral Director

Written by the company

Hos Begravelse Danmark i Hillerød møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mere end 25 års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Hillerød, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Vores forretning ligger centralt på Frederiksværksgade 4A, og du er altid velkommen til en samtale – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Vi lytter til dine ønsker og tilrettelægger en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Som din lokale bedemand i Hillerød tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser, askespredning, afsked uden ceremoni samt bæredygtige alternativer. Vi sørger for alt det praktiske – fra kontakt til præst og myndigheder til koordinering med kirkegård og krematorium – så du kan fokusere på det vigtigste: at tage afsked på en meningsfuld måde.

• Frederiksværksgade 4A, 3400, Hillerød, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

92 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Utroligt behagelige personer vi blev…

Viste tålmodighed og forståelse i forbindelse med telefonsamtaler og møder.
Vi havde mest kontakt med Birgit Mortensen som bare var fantastisk.
Dorte

4 June 2026

Kære Dorte

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at I oplevede både tålmodighed, forståelse og nærvær gennem hele forløbet. Når man mister en, man holder af, er det vigtigt at føle sig mødt med omsorg og respekt, og derfor er vi glade for, at Birgit og resten af teamet kunne skabe tryghed for jer.

Vi vil sørge for at videregive dine rosende ord til Birgit. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med bisættelse af vores…

2 May 2026

Kære Jakob

Tak for jeres fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at I oplevede et trygt og behageligt forløb i forbindelse med bisættelsen af jeres mor og farmor, og at rådgivningen blev oplevet som både ærlig og god.
Det er vigtigt for os at skabe ro og overblik i en svær tid, og derfor er jeres ord meget værdsatte.

Tak for tilliden og for at dele.

Rated 5 out of 5 stars

Fin og professional bisættelse med MC rustvogn

Fin og professional bisættelse; god rådgivning og støtte. Det allerbedste var dog, at min mand blev kørt bort fra kirken i en motorcykel med sidevogn: Harley- Davidson. Det var en rigtig god afsked og en befriende måde at afslutte en fin bisættelse.

18 November 2025

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede både god rådgivning, støtte og en smuk bisættelse – og at afskeden med din mand blev helt særlig med vores Harley Davidson-rustvogn.

At kunne skabe en afsked, der føles personlig og meningsfuld, er præcis det, vi ønsker, når vi hjælper familier i en svær tid.

De varmeste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Dybt engageret og professionel behandling.

Bedemand Birgit Mortensen er erfaren, indsigtsfuld og nærværende i sin bistand og vejledning. Selve hendes arbejde er tillige professionelt udført. Kan på det kraftigste anbefale forretningen i Hillerød.

16 September 2025

Kære John

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og støttet af Birgit i en svær tid, og at hendes erfaring og nærvær har gjort en forskel for dig.

Vi har delt din anmeldelse med Birgit, og hun blev meget glad for at læse dine ord.

Birgit var meget empatisk

Birgit var meget empatisk, engageret og hun hjalp til at det blev en smuk og særdeles vellykket begravelse.

27 April 2025

Kære Martin og Lisbeth
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Birgit, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hendes service.

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Take a closer look