Belladyreklinik Reviews 59

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Advarsel: De opdigter løgne overfor udlejere. Bella dyreklinik som har sat KLM Byg Aps på opgaven med at rive alt ned fra gulv til loft og bygge op efter eget ønske, der har det været en plag... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super proffessionelle dyrlæger. Med et fantastisk og kærligt tag på dyr. Kærlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" på dig, når de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Altid god og kyndig behandling igennem efterhånden mange år og katte. Har benyttet dem hele mit voksne liv og mine forældre før mig, fra dengang Lasse ejede klinikken. Velfortjente 5 ☆'er herfra 🙂

Company details

1. Veterinarian
  2. Animal Hospital
  3. Emergency veterinarian service

Information provided by various external sources

Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i Brønshøj.

4.3

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Advarsel:

Advarsel:
De opdigter løgne overfor udlejere.

Bella dyreklinik som har sat KLM Byg Aps på opgaven med at rive alt ned fra gulv til loft og bygge op efter eget ønske, der har det været en plage uden lige. De arbejder man-søndag fra kl 06:30 til kl. 21:00 eller senere og vi snakker om alle dage på alle tidspunkter dog ikke mellem kl. 22-06 og de hammer, bore og banker så meget og så voldsomt at det runger igennem alle lejlighederne som ligger ovenpå.
Prøvede at kontakte KLM Byg søndag den 18-01-2026 kl. 07:30 på en sms til om hvad de bilder sig ind at larme på en søndag og også dagen før lørdag den 17-01-2026 hvor de begyndte kl. 06:30 og at jeg agter og klage til AAB

Svaret jeg fik tilbage var: Gør det.

Så alså ingen dialog fra KLM Byg Aps

19 January 2026

Hej

Vi beklager de gener, som vores ombygning kan have medført for beboere i ejendommen.
Arbejdet udføres af autoriserede håndværkere og planlægges efter gældende regler og retningslinjer.

Eventuelle klager vedrørende støj og arbejdstider bedes rettes til ejendommens udlejer/boligforening.

Rated 4 out of 5 stars

God behandling og efterfølgende god…

God behandling og efterfølgende god forklaring på operationen. Kan klart anbefale Bella dyreklinik.

17 October 2025

Reply from Belladyreklinik

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de pæne ord 😊
Vi er glade for, at både behandling og opfølgning levede op til dine forventninger.
Tak fordi du anbefaler os 💙

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige, omsorgsfulde og til fornuftig pris

Meget venlige og omsorgsfulde. Bella var også væsentlig billigere end de dyrlæger som er tættere på vores bopæl.

1 October 2025

Reply from Belladyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede os som både venlige og omsorgsfulde.
Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver vores priser – vi gør os altid umage for at tilbyde høj faglighed til en fair pris.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og meget grundig dyrlæge.

Dygtig og meget grundig dyrlæge.

8 September 2025

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores dyrlæge som både dygtig og grundig.

Altid dygtige medarbejdere

Altid god og professionel modtagelse og sparring hos Bella Dyreklinik. Min ene hund er kommet der i 15 år og vi bruger klinikken til alle vores tre hunde. Der er en respektfuld og professionel tone, men også tid og omsorg til rådgivning om behandling og efterbehandling. Det er min klare opfattelse at hundens bedste altid er i fokus, og at der ikke bliver behandlet “bare for at behandle”. Vi føler os meget trygge når vi kommer i klinikken med vores hunde, uanset om vi er der for vaccine, for at købe godbider eller skulle på vægten. Vi bliver mødt med imødekommenhed og man fornemmer at de ansatte brænder for dyrenes ve og vel. Det er altid nemt at komme i kontakt med klinikken og at få tid.

21 August 2025

Reply from Belladyreklinik

Tusind tak for din meget fine og grundige anmeldelse 💙
Det betyder enormt meget for os at høre, at I har følt jer trygge hos os gennem så mange år – og at vi har fået lov til at følge jeres hunde i både store og små besøg.

Vi er især glade for, at du oplever vores rådgivning som respektfuld, omsorgsfuld og professionel, og at hundens bedste altid er i fokus.

Tak for jeres store tillid og loyalitet – det sætter vi virkelig pris på 🐾

God dyrlæge

Kompetent og venlig behandling. Gode til bange dyr.

14 August 2025

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet en kompetent og venlig behandling hos os.

Vi har i stigende grad fokus på bange og nervøse dyr, og vi gør os meget umage med at skabe en rolig oplevelse med tid, tålmodighed og trygge rammer – så både dyr og ejer føler sig godt tilpas 🐾

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Kæmpe anbefalinger

Som førstegangsforældre er der mange ting man skal lære, man kan være nervøs for at gøre noget forkert, derfor er det fantastisk at have Bella dyreklinik som livslinje. De tager sig tid til en. Vores lille hund kommer tit forbi på sine gåture, og får en godbid og en nusser. Hun elsker at komme der. Når der har været noget galt, som f.eks. hjerteorm. Så bruger de meget tid på at være omhyggelige, de er omsorgsfulde og vejleder og guider hele vejen igennem. Vi kan ikke forstille os noget sted hvor vi heller vil efterlade vores lille skat til undersøgelser, end i armene hos de kompetente mennesker der arbejder på Bella dyreklinik. Kæmpe anbefalinger herfra.

22 July 2025

Reply from Belladyreklinik

Tusind tak for jeres utroligt fine og hjertevarme anmeldelse 💙
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I som førstegangs-hundeforældre har følt jer trygge og godt guidet hos os – netop det er noget, vi lægger stor vægt på.

Hvor er det dejligt at høre, at Molly elsker at kigge forbi på sine gåture – hun har helt sikkert også en helt særlig plads hos os 🐾

Når der opstår sygdom, gør vi os altid umage med at tage os god tid, være grundige og støtte jer hele vejen igennem, og det betyder meget, at I har mærket den omsorg.

Tusind tak for jeres store tillid og kæmpe anbefaling – den varmer mere, end I aner 💙

Jeg føler mig 100% tryg

Jeg føler mig 100% tryg
v/Jeres ekspertise & dygtighed - vi får den bedste behandling
& opfølgning mmm - det er rart

11 July 2025

Reply from Belladyreklinik

Tusind tak for din søde anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du føler dig 100% tryg hos os, og at du oplever både god behandling og grundig opfølgning.

Tryghed er noget af det vigtigste for os, så det betyder ekstra meget at få den tilbagemelding.

Bella Dyreklinik 💙🐾

God behandling

God behandling, dygtig dyrelæge og meget sød og kompetent.

10 July 2025

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet god behandling og en dygtig, sød og kompetent dyrlæge hos os.

Bella Dyreklinik 💙🐾

Overordnet god oplevelse

Rart, venligt og enorm kompetent personale. Vi kan tydeligt mærke at de brænder for dyr. De har været dygtige til at imødekomme vores svært syge kats behov (og vores). Tak for jer. Kan til hver en tid anbefale denne klinik.

7 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været tilfreds kunde i Bella…

Jeg har været tilfreds kunde i Bella Dyreklinik I over 32 år. Alle mine dyr, 1 hund og indtil videre 9 katte gennem årerne, (4 katte har jeg pt) har været under deres kyndige, kærlige og omsorgsfulde hænder, under sterilisationer, vacciner, øremærkning, sygdom, kontrolbesøg, og i sidste ende afsked. Annette Staun er bredt uddannet, og et empatisk menneske. Hendes ansatte ligeså. Aldrig gennem 32+ år, har jeg haft grund til klage eller utilfredshed. Jeg kan ikke andet end give Bella Dyreklinik min aller største anbefalinger, og uforbeholdne TAK for tidligere, nuværende og fremtidige behandlinger af mine pelsede familiemedlemmer. Igår var det Charlie på 15 år. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 April 2025

Take a closer look