Virkelig god kundeservice og hurtig levering. Vi havde et problem, som var vores egen skyld, men Beslagbutikken løste det på en måde, der var langt mere, end man kan forvente.
See what reviewers are saying
Jeg fik, ved en fejl, bestilt nogle forkerte greb til vores køkkenskuffer. Efter henvendelse hos kundeservice fik jeg forklaret problemet og de hjalp med en returseddel samt alle penge retur på nær f... See more
Svensk hjemmeside, så var lidt kritisk angående levering . Brugte derfor Klarna betalingsform få varen først og betal derefter.Havde bestilt 28 stk greb til køkken/badeværelse Tirsdag d.3-10-2023 mege... See more
Ufattelig dårlig service, bestildte dupper til vores kantinestole og rykkede efter en måned på ordren. Fik svar at de ikke havde varen på lager men de ville sende ordren hurtigst muligt. Efter yderlig... See more
Information provided by various external sources
Beslagsbutikken leverer Møbelbeslag, Køkkengreb, Møbelknopper, Skuffeskinner, Hængsler, Belysning etc. til håndværkere, institutioner og møbelindustrien.
No history of asking for reviews
Hurtig levering. Havde bestilt 10 greb i børstet messing og de levede fuldstændig op til forventningen. Prisen var fornuftig.
Meget tilfreds
Bestilte nogle skuffe skinner søndag aften, og havde dem tirsdag formiddag. Mega god og hurtig service.
Flot, billigt og hurtig levering
Bestilte en lille prøvepakke for at se om beslagene var som på hjemmesiden. Ankom 2 dage senere og produkterne er præcist som på hjemmesiden. Meget positivt og bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Super hurtig levering og varer i…
Super hurtig levering og varer i topkvalitet 👍🏻
Mega tilfreds med vores nye greb til…
Mega tilfreds med vores nye greb til køkkenet! Fornuftig priser og super hurtig levering! Ikke sidste gang vi handler greb der. Kan varmt anbefale :-D
Har modtaget mine greb til vores…
Har modtaget mine greb til vores badeværelse og bryggers og må sige, at jeg er vild med de smukke greb. God kvalitet og til en fantastisk pris. Grebene var pakket forsvarligt ind og ankom hurtigt efter bestillingen - 5 store stjerner herfra på alle parametre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God oplevelse
Vi bestilte 6 stk. metal greb til vores kommode til en rimelig pris og modtog dem ret hurtigt efter. Grebene var forsvarligt og pænt pakket og kvaliteten af varen var helt efter vores forventninger.
God mail advisering under hele forløbet.
Tak for handlen.
Super god kommunikation
Super god kommunikation.
Så god en service skal man lede længe efter.
Kan varmt anbefales!
Rigtig god service og flotte greb
Bestilte 2 varer
Bestilte 2 varer, der blev leveret 2 dage senere. Top kvalitet og super pris, og hurtig levering fra Sverige. Ikke sidste gang jeg handler her.
Skrev til kundeservice
Skrev til kundeservice, og fik svar morgenen efter. Bestilte grebene i starten af ugen som allerede er kommet, og de er bare så fine. Tak for rigtig fin service.