BG Institute Reviews 40

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har gått tre digitala kurser (rättsmedicin, DNA-bevisning och förhörsteknik). Överlag väldigt nöjd med kurserna och kursmaterialet. Bra service när jag inför och efter utbildningarna hört av mig med... See more

Company replied

Company details

1. Law School
  2. Education Centre
  3. Management school
  4. Study at home school

Written by the company

BG Institute är marknadsledande inom privat utbildning i juridik. Det är en position vi nått genom att alltid sätta våra kunders behov i centrum. Vi genomför kontinuerligt undersökningar, vi lyssnar till dina behov och vi anstränger oss alltid lite extra för att vårt utbud ska vara det bästa och mest aktuella på marknaden. Därför har vi knutit till oss de främsta experterna och specialisterna inom varje område. Vid en kurs hos BG Institute får du djupgående analyser och aktuell kunskap utifrån rättspraxis och fallstudier. Du får även med dig praktiska verktyg och möjligheten att diskutera materialet med utbildare och andra kursdeltagare.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kompetent men lite dyrt

BG erbjuder ofta väldigt duktiga och kunniga kurslärare, handplockade för sin expertis i det aktuella ämnet. Jag upplever att det är hög kvalitet på BG:s kurser, och föreläsarna har tillräcklig erfarenhet för att kunna svara på riktigt kluriga frågor. Detta avspeglar sig även i kursavgifterna, som i bland är lite väl höga. Jag kan också uppleva att BG lägger lite väl mycket resurser på marknadsföring. Reklam via e-post hade räckt, telefonmarknadsföring stör mig tyvärr mest.

5 August 2022

Varierar mellan olika kurser

Varierar mellan olika kurser. Ibland jättebra och ibland mindre bra. Beror mycket på ämnet och föreläsare. Innehållet kan också vara att just för dig så är endast en del intressant.

28 March 2022
Rated 2 out of 5 stars

Anledningen till att jag gick kursen…

Anledningen till att jag gick kursen vara att jag ville reda ut en del frågetecken jag haft kring avtal rörande enstaka fiber som går över tredje persons mark.
Tyvärr kunde inte utbildarna svara på det så kursen var i stort sett bortkastad tid för min del.

28 March 2022

Bra översikt

Bra översikt över det mesta av den lagstiftning som är aktuell för "Skogen och fastighetsägaren". Skrapar på ytan men ger en snabb översikt. Tränger alltså inte in på djupet i något. En av föreläsarna la tyvärr in lite väl mycket av sina egna värderingar i föredragningen. Flera av de rättsfall som togs upp under dagen finns tyvärr inte med i kursdokumentationen.

22 February 2022
Rated 1 out of 5 stars

Skickar ständigt ut spam per mail!!!

Skickar ständigt ut spam per mail!!!

Som tidigare skriver så marknadsför dem sig på det här viset, grymt irriterande!

Rekommenderar INTE.

23 December 2021

Reply from BG Institute

Vi marknadsför våra utbildningar mot de som vi tror i sin yrkesroll regelbundet kan komma i kontakt med ämnet. Om vi har misstagit oss beklagar vi att vi har stört med våra nyhetsbrev. Man kan när som helst välja att avregistrera sig från våra utskick.

Önskar du hjälp gällande detta eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Kursutbud och deltagande

Levererar kurser med stor bredd och som åtminstone för mig känns "rätt i tid". Jag deltar i kurser digitalt vilket gynnar mig som har lång resväg till de platser som erbjuds. Dock saknar jag möjligheten som "digital deltagare" att kunna ställa frågor vid de tillfällen jag inte hunnit ta del av kursen på första datum. Skulle kunna vara en service under den tid som kursen finns tillgänglig med förslagsvis ett max antal frågor.

6 December 2021

Reply from BG Institute

Tack för din feedback. Vi kommer att undersöka möjligheterna för detta.

Rated 4 out of 5 stars

Jag är jättenöjd med kompetenspaketet…

Jag är jättenöjd med kompetenspaketet som jag har haft under året 2021. Det har funnits ett bra kursutbud med duktiga föreläsare inom olika ämnesområden. Möjligheten att frossa i kurser har varit fantastisk!

23 November 2021

Reply from BG Institute

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med vårt kursutbud och kompetenspaket.

Rated 4 out of 5 stars

Bra kursutbud med kunniga experter

Bra kursutbud med kunniga experter. Förmånligt årsabonnemang utan begränsning på antal utbildningar med möjlighet till deltagande både på plats och digitalt.

23 November 2021

Reply from BG Institute

Tack, kul att höra att du är nöjd med ditt kompetenspaket.

Rated 5 out of 5 stars

Hög nivå på föreläsarna och bra utbud…

Hög nivå på föreläsarna och bra utbud av kurser. De digitala föreläsningarna fungerar över förväntan bra och möjliggör deltagande trots att man har resväg till ex vis Stockholm. Väldigt fin service att man får ta del av inspelad kurs efteråt om man inte kunnat vara med under del av dagen.

22 November 2021

Tack för din recension!

Flera kurser och kompetenspaketet

Jag har gått flera kurser inom området juridik och abonnerar på kompetenspaketet inom samma område. Alla kurser och BGs även kursdokumentation håller hög klass med mycket kompetenta kursledare.
Jag har stor nytta av BGs kurser och kompetenspaket i min yrkesutövning.

22 November 2021

Reply from BG Institute

Roligt att höra att du är nöjd med och har stor nytta av våra kurser!

Rated 1 out of 5 stars

Väldigt dålig stil att gå ut till…

Väldigt dålig stil att gå ut till samtliga Sveriges kommuner och begära in generella uppgifter om personer. Sannolikt för att sedan kunna skicka reklam till dessa. Det är kommunernas invånare som får betala för denna arbetstid.

Visst är det en offentlig handling och alla har rätt att begära ut det. Offentliga myndigheter har den skyldigheten, vilken man är medveten om. Att lämna ut kontaktuppgifter på anställda för att företag skall kunna marknadsföra sig är en skyldighet, men knappast därför vi har en offentlighetsprincip.

19 November 2021

Reply from BG Institute

Vad tråkigt att du tycker det. Uppgifterna vi har bett om är offentliga handlingar. Det innebär att vem som helst har rätt att begära ut dem oavsett ändamål. Vårt syfte med detta är att marknadsföra våra kompetenshöjande kurser för att öka kommunernas förståelse för lagen och andra viktiga frågor.

Har du ytterligare synpunkter får du gärna höra av dig till oss på BG Institute.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look