Har bestil flere tryksager hos Billigtryksag.dk, og kvaliteten kan jeg ikke sætte en finger på. Super flot! Desværre oplevede jeg fejl ved næsten alle mine bestillinger. Enten modtog jeg aldrig try... See more
Company replied
Company replied
Det er 3 eller 4 gang jeg printer med billigtryksag (lasertryk) Printede en lille mini kalendar denne her gang og den første tryksag havde nogle problemer (både fra min side men også fra print... See more
Billigtryksag.dk har fokus på miljøet samtid med at vi er blandt de billigste. Vi er et svanemærket puljetrykkeri som både er billigt for dig og for miljøet. - Billige visitkort, brevpapir, flyers, brochurer, foldere, plakater, kuverter og meget mere...
Denmark
Denne virksomhed har for det meste leveret godt og stabilt arbejde, omend priserne har været noget svingende i perioder.
Bestilte postkort og havde lidt problemer med opsætningen - heldigvis var kundeservice super flinke og gode til at hjælpe! Jeg er meget tilfreds med kvaliteten såvel som produktionstiden, og kan varmt anbefale at få trykt postkort her :)
Det er 3 eller 4 gang jeg printer med billigtryksag (lasertryk)
Printede en lille mini kalendar denne her gang og den første tryksag havde nogle problemer (både fra min side men også fra printers side)! Personalet plejer altid at være omhyggelige med at tjekke filerne og vende tilbage hvis der skulle være problemer. Det gik vidst lidt forhurtigt og beskæring kom ud rigtig akavat.
Jeg skrev til dem og de var rigtig forståelige! Jeg fik min kalender printet igen og endda lov til at ændre nogle få trykfejl jeg havde misset i min fil!
Tusinde tak for endnu en god oplevelse!
Glæder mig til at printe hos jer igen!
Det er anden gang jeg bruger dem og jeg er ret glad for deres print!
Jeg havde et misprint på min første ordre (postkort), men de printede en ny batch som var bedre!
Har ikke fundet nogle problemer på min anden ordre (postkort). En lille ting dog er at der er ingen beskyttelse i pakningen så der kan opstå skader fra forsendelse. Der er dog padding så tingene ikke kan rykke sig i boksen hvis printsne ikke passer perfekt til boksen, hvilket jeg er glad for.
Siden er lidt forældet og der er nogle ting som er lidt forvirrende, men synes det er rart at man kan ringe ind og spørge, selv om det nogen gange er en lidt umotiveret medarbejder man får i røret.
Tak, jeg printer gerne hos jer igen!
Hurtig ordrebehandling, høj printkvalitet til en rigtig god pris. Super service af Charlotte, der retter en misforståelse til dels begået af undertegnede. Får tilsendt nye visitkort uden beregning. Jeg er særdeles godt tilfreds og vil bruge dem igen. Kan klart anbefales.
Ringe kundeservice - man bestiller men bliver pludselig kontaktet af et andet firma, som vil håndtere bestilling uden info herom.
Hurtig besvarelse af e-mail og super print kvalitet.
Printbestillinger kommer hurtigt og der er track and trace på dem, hvilket jeg syntes er en fantastisk ekstra service.
Vil helt klart bestille herfra igen.

Reply from Billigtryksag
Kan på ingen måde anbefale Billigtryksag/ Lasertryk/ GP tryk!!!!!
åbenbart har de 3 navne, spørg mig ikke hvorfor.
I 5 måned 2017 Bestilte jeg en plakat ved dem til min fagprøve, og betalte den inden forsendelse. Nu 2 år sendere fik jeg pludselig et brev fra et inkassofirma om at jeg ikke havde betalt denne regning og at jeg nu skulle betale omkring 1.200,- Jeg blev meget forbavset da jeg var 100 % sikker på at jeg havde betalt den. Jeg skriver frem og tilbage med det inkassofirma som billigtryksag nu havde overført sagen til. og Har lige nu fundet de gamle mails jeg havde med en ansat samt kvittering på at den faktura var blevet betalt. De havde åbenbart flere kontoer som penge kunne komme ind på hvor de havde oplyst mig et forkert indbetalingsted. Men de har aldrig prøvet at kontakte mig selv da de mente jeg ikke havde betalt og de har heller aldrig haft sendt rykkere til mig om at jeg mangler at betale..... ER MEGET FORARVET OVER DETTE!
Heldigvis for mig at jeg kunne dokumentere for, at det var dem der havde lavet en fejl og ikke mig.
Pisse dårlig service over at de ikke har forsøgt at kontakte mig og at de ikke engang har haft sendt rykkere men de 2 år sendere sender det til inkasso uden at de faktisk har en sag. Synes De skylder mig en kæmpe undskyldning. Hvis det overhovedet kan gøre det.! De fortjener ikke engang den ene stjerne man skal trykke på for at kan anmelde det..
Helt fantastisk oplevelse! Bestilte en stak postkort onsdag eftermiddag. Kl 18 fik jeg en mail om at min pakke var på vej - og torsdag eftermiddag stod posten med min pakke. Postkortene er i virkelig fin kvalitet og til en helt fin pris!
Det er ikke sidste gang jeg får trykt materiale her
Hurtig og behagelig service. Og virkelig høj kvalitet af print! Ekstra tak til Charlotte som flere gange har hjulpet med småfejl og rettelser begået af undertegnet.
Jeg forventer normalt, at der går fem dage inden mine tryksager når frem, når jeg har bestilt online. Jeg har netop prøvet billigtryksag.dk for 2. gang og igen fik jeg tryksagerne (visitkort, sidste gang var det foldere) HURTIGERE, end de havde lovet. Prisen og kvaliteten var helt ok, så jeg har helt sikkert fundet min nye faste leverandør.
PS. tag fat på Charlotte fra kundeservice, hun er super hjælpsom
Jeg skulle bruge visitkort og valgte med tryk på en side. Ved bestilling skulle jeg også sende en bagside med. Så det gjorde jeg. Og betaler med dankort!
Så kunne de ikke trykke ordren fordi der var to sider.Så tryk forsiden!
Visitkortene kommer ret hurtigt.
Og så kommer regningen IGEN fra et ANDET firma! De har åbenbart flere firmaer på samme adresse og har ikke en skid styr på hvad de rer betalt.
Absolut ikke et sted jeg bruger igen!

Reply from Billigtryksag
Desværre oplevede jeg fejl ved næsten alle mine bestillinger. Enten modtog jeg aldrig trykprøverne (skete næsten hver gang). Eller også modtog jeg mine kunders leveringer og måtte selv til at køre ud med det.
Desuden blev jeg gentagne gange rykket for ikke at have betalt et beløb, de havde trukket for flere måneder siden.

Reply from Billigtryksag
Det er første gang jeg har fået trykt et hæfte med min kunst. Min mand og jeg lavede flere fejl. Dette medførte, at vi flere gange måtte ændre på billederne, fordi det ikke var godt nok.
Til sidst blev det godkendt af trykkeren, og hæftet blev trykt.
Tak fordi I så materialet igennem, inden det blev trykt. I får vores bedste anbefalinger.

Reply from Billigtryksag
Bestilte 200 postkort, men en af de filer jeg havde lagt op havde en fejl (fra min side), de kontaktede mig og gjorde mig opmærksom på fejlen. Smuk service og et produkt i rigtig fin kvalitet. Klart anbefalelsesværdigt.

Reply from Billigtryksag
Hej alle involverede i tryk af mine eksclusive visitkort.
De blev så flotte, og ligesom den PFD jeg havde lavet. Det gik let, fordi jeg havde været på jeres "Klar til tryk" kursus😋
Det er 1. gang jeg har været 100% tilfreds med et trykkeris arbejde.
Tak til Henrik and crew.
Rie
R I E V O D D E R C O U T U R E i Mårslet

Reply from Billigtryksag
Jeg har netop startet samarbejde med Billigtryksag omkring tryk af A5- flyers samt nye kursuskataloger.
Jeg har fra start fået en super service og god support fra firmaets medarbejdere. Udover en meget nem og overskuelig hjemmeside, leverer firmaet tryk af høj kvalitet, ydermere leveres produkterne ekstremt hurtigt.
Firmaet informerer om alle evt. faldgrupper i form af dårlige billeder eller manglende elementer i dine tryksager, et firma som ikke bare tænker på økonomien, men som virkelig er her for at hjælpe dig på den bedst mulige måde.
Jeg er meget glad for samarbejdet og jeg ser allerede frem til at fremsende de næste opgaver til dem. Jeg anbefaler varmt Billigtryksag.dk til alle.
Henrik Juul
SavingLives.dk
To gange (september og oktober) har jeg bedt om papirprøver, så jeg kunne beslutte mig for, hvilken slags mine visitkort skulle printes på, men jeg har endnu ingen prøver modtaget (januar 2014) trods de har min adresse, mail og mobilnr.
Først sagde ham gutten, som stod for det, at de var blevet sendt (og dermed blevet væk i posten - fair nok, det kan jo ske), og i oktober havde han kun den ene papirprøve, mens han ventede på den anden. Alligevel har han endnu ikke sendt den ene afsted til mig (det kunne jo være, at det ville være den rigtige papirtype, så jeg ikke behøvede den anden prøve).
Jeg synes, at det er meget lav service, hvis de forventer at få nye kunder.

Reply from Billigtryksag
Jeg har prøvet flere at trykkerier og besluttede fornyligt at forsøge mig med "billigtryksag". Billigtryksag bruger ikke samme midler på generel markedsføring og tv-reklamer som forskellige andre trykkerier. Deres priser er i bund og deres pris/produkt fleksibilitet er meget fin.
Den leverede trykkvalitet hører til det bedste jeg hidtil har oplevet. Ydermere modtog jeg et proaktivt serviceopkald inden selve trykningen, for at rydde eventuelle misforståelser af vejen - jeg er jo ikke uddannet grafiker.
Meget flot - jeg vender snart tilbage!
Skulle have trykt visitkort og forstod ikke valgmulighederne. Ringende derind og fik en god support og en uge senere (som der stod på bestillingen) har jeg nu modtaget visitkortene som er rigtig flote og lige som de burde være og samtidig til en fornuftig pris.