Company replied
Company replied
I gamle dage var Birger C mit foretrukne sted, når der skulle købes lækkert ind. Men Gucci er forsvundet fra hylderne med beskeden om, at det ikke er fint nok. Man bliver kigget på med mistro og ar... See more
Deltog i forkælelsesaften 7/12 på Strøget. Har aldrig handlet hos dem før. Dårlig dårlig dårlig forretningsskik. De kan alle tricksene også de ulovlige. Jeg "besøgte" dem dagen efter, og til... See more
Jeg har købt en Birger Christensen kjole i mærket Rotate. Den var virkelig smuk på billedet, men virkeligheden er desværre en hel andet. Kjolen er i 100 pct polyester, som bekendt ikke må stryges, da det smelter. Jeg har bestilt kjolen på nettet, hvilket resulterede i at kjolen er meget krøllet. Den er også “revet” i stoffet, som polyester let gør, hvis det rammes af fx en flosset negl.
Designet er smukt, men kjolen ligner i virkeligheden, med sit krøllede stof en billig kopi fra Kina! Den er produceret i Kina og den er i polyester - men 3000 kroner er langt fra billigt. Øv, det var et ærerligt køb!
Kjolen er købt via en Webshop, som forhandler Birger Christensen. Min anke går udelukkende på kvaliteten af en så dyr kjole og har dermed intet med det pågældende webshop at gøre.

Reply from Birger Christensen
Der er nu gået over en måned, efter jeg har sendt tøj retur, og har fortsat ikke modtaget mine penge retur. Jeg har været i mailkorrespondance, hvor firmaet blot beklager, og Beder mig være tålmodig.
Har bestilt en kjole som igen, igen får udsat afsendelsesdag. Men pengene er trukket. Og det er jo ulovligt !!
Har bestilt en online ordre ved og nu godt en uge efter, er pakken endnu ikke sendt! Dette går i mod alt det de skriver på deres hjemmeside.
Var i går sidst på eftermiddagen oppe i herre afdelingen, hvilket var en kæmpe skuffelse!! Den nye medarbejder (mandlig) der var på arbejde, havde KUN travlt med at tage billeder og filme med sin telefon, end med at hjælpe os! Han viste ingen ting (og var fuldstændig ligeglad) og sagde det var hans 2 dag i butikken (hvilket er helt ok, hvis man prøver, hvilket han ikke engang forsøgte - han var ligeglad) og ikke en medarbejder vi har set i butikken før og han udviste bestemt ingen interesse for at hjælpe os, da han havde nok i sig selv - tydligt vi var til besvær, selvom vi var de eneste i butikken! Så vi måtte desværre gå med uforrettet sag og måtte finde et andet sted. Vi har ellers igennem rigtigt mange år, været utrolig glade for at handle her, men med en sådan service eller rettere manglende på samme, hvor ligegyldighed og irritation overfor kunden er så tydelig og hvor telefonen er vigtigere for personalet end kunderne, kommer vi bestemt ikke igen! Man burde kunne forvente meget mere af en butik som denne!! Dette var den dårligste oplevelse/service vi nogensinde har oplevet, for vi fik absolut ingen hjælp og var kun til besvær for ham, da vi forstyrrede ham i hans tid med sin telefon! Håber ikke, dette er den nye standard for jeres nye personale!
Jeg havde en rigtig god oplevelse, sidste gang jeg besøgte Birger Christensen sidste uge.
Jeg var på udkig efter et par amiri jeans, men dem der stod i butikken sagde præcis det samme, som de gjorde alle de andre steder
"Dem kan du ikke finde i Danmark"
Jeg tænkte øv, men kiggede videre i butikken.
Den flinke medarbejder rev fat i mig kort tid efter, og sagde han måske kendte en med de her bukser jeg ledte efter. Vi udvekslede sociale medier, og en dag efter modtog jeg en besked med, at jeg bare kunne skrive til denne person.
Jeg har fået hvad jeg søgte, og har aldrig fået bedre service. - Handler der frem for andre steder!
Min kæreste og jeg tog på en shopping tur til Kbh fra aalborg, da vi ikke har de butikker vi ønskede at besøge i aalborg. En af dem var Birger Christensen. Men vi blev desværre allerede mødt ved døren af en vagt som ikke ville følge loven med hensyn til mundbind. Jeg havde en lægeerklæring med hvor der står at jeg er fritaget for mundbind, men det ville han slet ikke høre på, så vi blev desværre nødt til at gå igen uden at måtte komme indenfor. En butik til de priser burde have en meget mere høflig kundeservice og følge loven. Det er ikke en butik vi ønsker at besøge nogensinde igen. Resten af butikker på Strøget var modtagelig med hensyn til lægeerklæringen og bød os pænt velkommen. Det kunne Birger Christensen godt lære noget af. At ejeren eller chefen ikke engang gider at svare på alle de dårlige anmeldelser som er skrevet her siger meget om stedet, chefen og ejeren.
Mvh.
Valentin
Jeg var i Birger C. i går (18/3) og fik virkelig de vildeste læderbukser fra Loewe. Jeg fik dem prøvede og den sødeste ekspedient ved navn Ingenborg kom hen og faldt i snak med min ven og jeg. Hun var simpelthen så sød og sympatisk. Det er sjældent at man falder i snak med en fra Birger i flere minutter, men i går var det top service!!
Hvis I skal derind- spørg efter Ingerborg. Hun gav absolut den bedste service!!
Ekstrem skuffende kundeservice for et brand der forhandler tøj til sådanne priser!! Støtter aldrig igen.
Ekstrem ringe kundeservice.
Køber den 31/7 2020 et par bade sliders fra kenzo i butikken på strøget , bruger dem ved poolen i en uge hvor de efter 7 dage "flækker" så de er ubrugelige.
Da jeg kommer hjem henvender jeg mig i butikken på strøget for at reklamere hvor jeg får fat i en meget nedladende manager som blankt afviser at bytte dem og siger at det kun kan være min egen skyld. Så nu står man med at par sliders til 750 kr som ikke kan bruges.
Ekstrem dårlig kundeservice!!
Upåklagelig service, da jeg talte i telefon med webshoppen om returnering af vare. Desværre blev jeg efter længere tids søgen efter en butiksekspedient - som desuden havde set mig flere gange, men sad tilbagelænet i en sofa og lignede mere end kunde, mødt med en arrogant velkomst og håndtering af min forespørgsel på at returnere varen - efter aftale med webshoppen. Min ambition var at returnere og købe en ny og dyrere vare, som jeg havde set på webshoppen, men attituden jeg blev mødt resulterede i, at jeg gik uden en ny vare, med et super ringe indtryk af ekspedienten og desuden også af butikkens serviceniveau og yderligere uden et bevis eller andet på at jeg har returneret en vare. Alt i alt drøn-ærgerligt hvad en inkompetent servicemedarbejder kan ødelægge af kundeoplevelser. Jeg har indtil nu ellers haft et udemærket indtryk af varesortiment og koncept.
Super god kundeservice! De hjalp mig med en rabatkupon, som jeg ikke havde mulighed for benytte under købet. Så fik jeg pengene retur bagefter.
Ærgerligt at i 2 januar ikke vil tillade at man Indløse et gavekort givet juleaften. Det Er sku tarveligt.
Fantastisk udvalg og virkelig god betjening! Elsker at komme derind og bliver inspireret - byens flotteste butik.
Jeg har haft en helt igennem dårlig oplevelse med at bestille sko fra web-shoppen.
Rabat koden på 20$, ved at tilmelde mig nyhedsbrev, virkede ikke ved bestilling af sandaler fra The Row og min henvendelse per mail vedr. problemet med rabatten er ikke besvaret endnu.
Den bestilte vare blev leveret næste dag, men de sendte kun EN sandal med ridser og mærker på sålen ! Har aldrig oplevet noget lignede før!
Efter tlf. samtale med butikken kl. 17.30, har de lovet at sende og levere den manglende sandal samme dag, det virkede som om de ikke var klar over at leveringstiden med bilen ville tage minimum 6 timer.
De gjorde mig afhængig af leveringen frem til kl 24 og dagen efter til kl.16 da jeg ikke længere kunne vente i nat og chaufføren ikke kunne levere før kl.16. næste dag.
Deres fejl og den ulejlighed kompenserede de med at vedlægger en foldet A4 papir med hurtigt skrevet ” undskyld”, hvilket er igen ret skuffende.
Helt fantastisk oplevelse! Personalet er søde, imødekommende og hjælpsomme! Jeg skulle have 2 hårklemmer, og bor langt væk fra butikken, så ringede ind for at reservere dem. De er meget populære, og er hele tiden udsolgte. Jeg havde set dem på en blogger, så hun tog sin tid for at underøge hvorfor noget klemmer der præcist var jeg ville have! Helt igennem god service!
Pivringe produkter og når man skriver og klager over den lave holdbarhed, så vil de ikke tage ansvar?
Sidste gang jeg nogensinde skal i berøring med det skrammel de sælger
Jeg har fik i fødselsdagsgave i april 2018 en Moncler jakke, købt hos Birger Christensen.
Jeg har ikke gode erfaringer med det mærke, så jeg forsøgte at bytte, men fandt ikke noget til samme pris, som faldt i min smag, så jeg beholdte jakken. Flink og venlig betjening.
Det blev en rigtig god sommer, så jeg brugte jakken meget lidt, men hurtigt begyndte den at skride i syningerne og flossede i lynlåsen. 4. august henvendte jeg mig til forretningen, som gave mig ret i fejlen og ville sende den til fabrikken. Jeg har rykket for svar flere gange, men det er den samme historie om at der har været ferielukket osv. Der er nu gået 2 måneder og jeg har ikke fået jakken retur og får hver gang den samme historie om, at de har været sommerferie. Det er ikke en billig jakke - heller ikke den dyreste, men det er bare SÅ dårlig en service.