Bisgaard Vinhandel Reviews 31

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super god service. Jeg handler tit i Bisgaard og hver eneste gang bliver jeg mødt at det samme mega gode personale. Super imødekommende og glad personale. Kan helt sikkert anbefales.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Bisgaard Vinhandel efter bestilling af en stor kurv med special-øl til min svoger, der fyldte 70 år. Den vakte stor jubel hos fødselaren, som blev meget glad for de mange for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte noget vin sidste torsdag som blev leveret fredag. Desværre havde PostNord haft uheld med kassen så en flaske var gået i stykker og vin var løbet ud over alle de andre flasker. Talte med Evan... See more

Company details

1. Food, Beverages & Tobacco

Information provided by various external sources

Bisgaard Vinhandel - din lokale special handel!

4.6

3-star
2-star
1-star

Meget god oplevelse

Mega god vin til gode priser. Gode gavekurve, også til god pris. 5 ud af 5 oplevelse🫶🏻😅

26 February 2026

Super god service

7 March 2026

Den fineste butik

Den fineste butik - viborg
Når man kommer ind i butikken, er man mødt af personales opmærksomhed, deres øjne er rette i mod en - med det samme, selvom de har kunder, virkelig rar fornemmelse butikken er virkelig indrettet flot.

Jeg er kommet af 3 omgange der ud, hver gang lige så høj professionalisme, de sødeste og mest kompetente medarbejder, ingen arrogance på nogle måder - som man møder andre steder i byen. De har helt sikkert fået en fast kunde i mig. Hvis i kunne få 1000 stjerner så var det givet 5 er ikke nok til jer. Det i for dygtig til

24 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Bisgaard…

Den vakte stor jubel hos fødselaren, som blev meget glad for de mange forskellige slags øl.
Bisgaard er en butik med et stort og varieret udvalg af lækkerier, så man kan altid finde en god gaveide.
De fortjener alle 5 stjerner.

2 May 2025

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Bestilte en flaske af lidt ældre dato og da den kom, så den ud som ny.
De fortjener alle 5 stjerner

30 December 2024

Dårlig kundeservice til…

Havde købt en kaffe julekalender til min mand for 700 kr. Han kan dog kun lide lysristet, hvilket der stort set ikke var noget af i pakken. Samme dag som vi modtager ordren, kontakter han Bisgaard vine for at høre, om den kan returneres eller ombyttes til noget kaffe, som han kan lide, men det vil de ikke, selvom det var samme dag og ingen af pakkerne var åbnet (ja det er fødevarer, men kaffe og let fordærveligt og det var samme dag, som ordren var modtaget). Det er efter min mening dårlig kundeservice og vi kommer i hvert fald ikke til at lægge flere ordrer i den butik. Vi er nu brændt inde med for 700 kr. kaffe.

3 December 2024

Hej Mette
Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at vores service og produkt ikke lever op til dine forventninger. I beskrivelsen af kalenderen står der at "Der er alle slags kaffer i kalenderen - lysristede, mellemristede og mørk ristede". Og af vores betingelser fremgår det, at vi ikke tager kaffe, the og chokolade retur. Mvh Mia, Bisgaard Vinhandel

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde ordret 4 flasker Donna…

Jeg havde ordret 4 flasker Donna Olimpia 1898 Vermentino Obizzo 2019. Det fremgik på hjemmesiden, at det var lagervare. Prisen var fin. Jeg ordrede derefter og betalte.
Jeg blev ringet og meddelt, at de ikke have mere af årgang 2019 så jeg kunne få en årgang 2022 i stedet.
Jeg meddelte derefter at det var årgang 2019 jeg var ude efter. BV fortæller at den årgang ikke er god længere?? Men da jeg har smagt 2019 aftenen i forvejen, kunne jeg meddele at den var fantastisk.
Der var intet at stille op, meddeler Bisgaard Vin. De ville ikke gennemføre handlen. Jeg meddeler, at det kan man ikke bare gøre og jeg agter at følge sagen til dørs.
Ufattelig dårlig måde at tackle den slags på!!! Jeg kommer jo aldrig til at handle der mere.

29 September 2023

Reply from Bisgaard Vinhandel

Hej Ulrik, som vi også har fortalt i både telefon og mail er vi rigtig kede af din oplevelse. Vi havde desværre ikke fået opdateret webshoppen med den nye årgang og har ikke mulighed for at skaffe den gamle årgang mere. Vi har ikke trukket pengene for dit køb og heller ikke sendt dig en anden vare. Vi tilbød dig den nye årgang i stedet, og det er selvfølgelig helt ok, at du ikke har lyst til at prøve den. Vi ønsker dig en god dag og håber at du har held til at finde vinen et andet sted. Med venlig hilsen Mia

Super Service

Simpelthen super service og lyn hurtig levering. Jeg var sent ude angående en fødselsdagsgave, kun 2 dage, hvor jeg endda bestilte om eftermiddagen. Pakken skulle sendes til Sjælland, men den kom allerede næste dag, altså dagen før fødselsdagen og var pakket så fint ind, med et nydeligt håndskrevet kort. Tak for en god service og handel, ikke sidste gang jeg handler hos Bisgaard Vin.

23 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt at handle lokalt ..

Dejligt at handle (næsten) lokalt .. ringede med det samme der var en lille ændring med hensyn til udsolgt vin .. og sendte varen flot inpakket .. tusinde tak . Mine varmeste anbefalinger til Bisgaard i Skørping. Håber i får en rigtig god Julehandel.

9 November 2022

Enestående service

I forbindelse med at skulle indkøbe 45 små anerkendelsesgaver fra vores forening til nogle foredragsholdere mv. fandt jeg tilfældigvis Bisgaard Vinhandel pga. et tilbud på Summerbird Sommerfugle.

Jeg bestilte 45 stk af tre forskellige slags, med tanke på at lægge én af hver i en lille pose og vedhæfte foreningens takkekort.

Et par dage efter min ordre blev jeg ringet op og spurgt hvordan jeg ville have indpakningen - i den originale emballage eller i en pose. På en eller anden måde fik jeg sagt, at det var lige meget idet de alligevel skulle pakkes om.

Men så tilbød de sørme at gøre det for mig. Så ordren kom, godt pakket ind, som 45 små fine cellofanposer med bånd omkring - helt klar til brug og uden beregning.

Det kalder jeg enestående service.

1 April 2022

Hurtig ekspedition

Bestilte kaffe og sirup mandag ved middagstid og 24 timer senere lå det klar til afhentning i Postnords pakkeshop. Det kan man da kalde hurtig ekspedition

9 December 2020

Bestiller 8 øl, men får kun 3

Bestilte en gavekurv med 8 specialøl, men modtageren af kurven modtog kun 3 øl. På dette fik jeg denne begrundelse:

"Når det skal sendes med post, så er der simpelthen ikke plads til så mange flasker i gaveæsken."

Man har simpelthen en vare på sin hjemmeside, som man ikke har mulighed for at sende. Det holder jo ikke.

14 September 2020
Rated 3 out of 5 stars

Læser ikke ordrerne

Havde i en mail korrespondence fået lovning på at min ofte kunne blive leveret på en bestemt dato. Så længe jeg skrev det i ordren. Det gjorde jeg så. Og ordren blev så leveret dagen efter bestilling. 3 dage før ønsket dato. Vil nok ikke handle online igen. Da det var ret vigtigt den kom frem på den dato som i havde lovet i kunne levere på. Uheldigt i ikke læser jeres ordrer igennem. Giver kun 3 stjerner fordi kurven er fin.

11 April 2020

Reply from Bisgaard Vinhandel

Hej Christina! Vi beklager rigtig meget at vi ikke fik din ordre ud til tiden. Pga. Corona har vi haft så mange hjemmeleveringer at vi simpelthen ikke har kunnet følge med. Det har taget længere tid at komme rundt med leveringerne og få pakket ordrene end vi havde regnet med. Vi er rigtig kede af, at du havde en dårlig oplevelse, vi forsøger hele tiden at yde den bedste service.

Take a closer look