Blomsterhuset Esbjerg Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Vildledende pris og tvivlsom kundebehandling

Jeg plejer ellers at være glad for at komme i Blomsterhuset, men min seneste oplevelse var ret kedelig. Det er altså ikke fair, at man sætter et skilt ved nogle tulipanløg, der står i kasser udenfor, hvor der tydeligt står "30 kr", hvorefter de inde i butikken tager 40 kr, for "det står jo på det lille prismærke, der er sat på plasticskjuleren". Det er muligt, men det er ikke den pris, man ser! Hvis I sætter et skilt med "30 kr." og tager 40 kr., og kunden brokker sig, så siger man: "Det er vores fejl, du får den naturligvis til den pris, der står på skiltet derude". Men det gjorde ekspedienten ikke. Han hævdede, at 40 kr. var den korrekte pris, og da jeg bad ham komme ud at kigge, sagde han, at "det havde han ikke tid til", men at han "nok skulle fjerne skiltet senere" - !
Ja, det er kun 10 kr., det drejer sig om, men det er princippet i det. Man lokker med én pris og tager en anden og nægter at lytte til kunden efterfølgende. Så vidt jeg ved gælder der i fx supermarkeder den regel, at den pris, der er oplyst, er den pris, kunden skal betale, uanset om det er en fejl fra butikkens side, det er fuldstændig ligegyldigt, for ellers kategoriseres det som vildledende markedsføring. Og så kan du sætte alle de prismærker under bunden, du vil, - steder, hvor man ikke lige ser dem, - og hævde, at tingene koster meget mere - det ændrer ikke på, at din åbenlyse skiltning siger noget andet, og at det derfor selvfølgelig er den pris, kunden skal have den pågældende ting til. Og det hjælper slet ikke, at du nægter at gå ud og forholde dig til den prismærkning, butikken har lavet, men lover at fjerne det fejlagtige skilt senere!
Vildledning og dårlig behandling af kunden = ikke nogen god oplevelse, og det betyder, at man muligvis vælger butikken fra næste gang.

13 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Så dårlig service og løgn

Ringer ned og bestiller 26 gule roser som kirken skal pyntes op med til min mor begravelse.
Der bliver ringet dagen after og jeg får fortalt der desværre kun er kommet 20 blomster, det er okay.
Da jeg skal hente dem får jeg den besked at der kun er 17 gule roser🤬🤬🤬
Det er så dårlig stil da de viste på forhånd at det er til min mors begravelse.
Jeg kommer ALDRIG til at bestille noget som helst fra dem og vil råde folk der bestiller ikke at gøre det ved dem!!!
Vil meget gerne give dem 0 stjerne da det var en så dårlig service og så træls oplevelse

9 July 2025
Rated 3 out of 5 stars

Virkelig træls oplevelse på betjeningen

Jeg ville så gerne give 5 stjerner for det arbejde de laver er faktisk bare så smukt…. Men jeg har lige været inde og bestille en opsats til vores vens begravelse, gav 1000kr og det var den bestemt også værd. Men betjeningen var vanvittig dårlig den dag. Da jeg ankom og spurgte ind til hvad jeg kunne få for prisen, viste hun mig en masse billeder, da jeg faldt for den ene og spurgte hvad den kostede svarede hun “det ved jeg ikke, men kan da godt regne på det hvis du ønsker det” til det svarede jeg at det måtte hun meget gerne. Det gjorde hun så, og kom frem til at det var 1000kr. Derefter spurgte jeg til forslag på bånd og hun svarede “det er jo ligesom op til dig selv” Jeg spurgte om hun havde forslag, og hun smækkede en seddel op med forslag uden at sige mere og virkede meget utålmodig da jeg stod og læste dem igennem. Jeg spurgte så om vi kunne få vores 3 børn samt min mands og mit navn på, her svarede hun “så bliver det virkelig meget småt og utydeligt” Her kom så en virkelig sød kollega og blandede sig “Der kan sagtens stå 5 navne pænt” hun var så sød og smilende i modsætning til hende der betjente mig. Da det hele var slut og jeg havde måtte påpege, at hun selv om jeg havde stavet navnene, skrev to af dem forkert alligevel (her har jeg fuldt forståelse for, at hun kan have problemer såsom ordblindhed) derfor sagde jeg det meget sødt, nærmest snærede hun af mig og stregede meget hidsigt navnene ud og skrev dem rigtig oveni det hun havde streget over. Alt i alt en virkelig kedelig oplevelse, som sluttede MEGET uheldigt da hun afsluttede det hele med at sige “så må i have en super hyggelig dag på onsdag” Jeg var simpelthen i chok vi skulle begrave vores ven onsdag, det bliver jo så absolut ikke en super hyggelig dag” Jeg er så ked af den oplevelse, men endnu mere ked af ikke at kunne give stedet 5 stjerner men kun 3 stjerner. Men de laver virkelig de smukkeste buketter, så vil ikke give mindre, og behandlingen plejer at være helt i top, men her trækker denne oplevelse virkelig ned til 3 stjerner.

28 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Blomsterhuset er som solskin på en gråvejrsdag. 🌝

Jeg har lige haft en rigtig skøn oplevelse hos Blomsterhuset i Gormsgade, Esbjerg.
Jeg fik i går en frygtelig trist besked om et pludseligt dødsfald. Bisættelsen er allerede i morgen formiddag (lørdag). Så jeg gik lidt i panik, da jeg skulle have en bårebuket frem til tiden (bor i Nordjylland). Googlede mig frem til Blomsterhuset, hvor jeg fandt den fineste farverige buket og fik skrevet et kort. Men da jeg skulle tjekke ud lavede jeg selvfølgelig ged i den og blev bange for, at det hele forsvandt. Så med sved på panden, ringede jeg til Blomsterhuset og kom igennem med det samme.
Ekspedienten, hun var simpelthen så sød og hjælpsom. Jeg kunne nærmest høre hende smile igennem mobilen og tydeligt mærke, at hun var glad for at arbejde med mennesker og for sit job.
Det endte med, at hun fik styr på det hele, og oven i købet ville sørge for leveringen i morgen.

TAK fordi du har gjort min dag bedre. Du gør en forskel

Til Alle:
Husk, det mindste man kan gøre for andre mennesker, er at være venlige og hjælpsomme. Det kan gøre en større forskel end du aner.
#BeKind
#smil

8 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Uanstændig kunde og ordrebehandling.

Uanstændig kunde og ordrebehandling.
Min mor fra Esbjerg ville overraske min kone på hendes fødselsdag. Hun bestilte derfor d. 29.01.22 en buket og betalte kr. 384, 00 til Blomsterhuset i Esbjerg for levering af den til min kone her i København hvor vi bor på Bomhusvej 10,2.tv, 2100 København Ø.
Men min kone fik desværre aldrig buketten og den glædelige overraskelse det ville have været.
Da vi klagede til Søren i Blomsterhuset, så mente han først at det var Interfloras fejl. Han oplyste at han ville vende det med dem og afklare det. Han vendte aldrig tilbage.
Vi kontaktede derefter Interflora som fortalte os, at de ikke var part i det... At kundeforholdet var i forhold til Blomsterhuset og hvis nogen var ansvarlig var det dem.
Vi kontaktede derfor igen Søren og Blomsterhuset i Esbjerg.
Nu mente Søren så ikke længere at det var Interfloras ansvar, men at buketten var leveret.
Den var godt nok IKKE leveret til os...på Bomhusvej 10,2.tv, 2100 København Ø og ikke leveret til en adresse som min mor havde oplyst.
Men iflg. Søren og Blomsterhuset så var buketten nu blevet stillet foran døren hos en underbo på Bomhusvej 10,1.th. kl. 16.33.
Og det måtte iflg. Søren og Blomsterhuset være godt nok til at ordren var udført, og til at Blomsterhuset intet ansvar havde.
Selvom levering ikke var sket til den korrekte adresse, selvom levering ikke var sket til en adresse som min mor/kunden havde oplyst... og selvom der ikke bor nogen med min kones navn på adressen. Hvilket et simpelt kig på navnetavlen i stuen ville have vist.
Underboen på Bomhusvej 1.th. har aldrig set eller modtaget buketten. Vi gik forbi underboens dør 7 minutter efter den påståede aflevering. Der var ingen buket foran døren.
Ting stilles jævnligt foran dørene her i opgangen uden problemer, fra zalando, post nord, de 4 årstider mv.
Min mor har IKKE oplyst underboens adresse/den adresse hvor buketten påståes at være blevet sat foran døren.
Hvem der er nået frem til den forkerte adresse ved jeg ikke.
For herefter vælger Søren og Blomsterhuset så ikke at besvare spørgsmål som jeg har fremsendt til dem. Og herunder spørgsmålet om hvem der har fundet frem til den forkerte adresse... En adresse som ikke var oplyst af min mor, hvilket der er vidner på.
Søren har i sagen også oplyst at der var lagt et kort om leveringen i vores postkasse. Det var der så heller ikke og heller ikke i underboens postkasse. Det er også sigende at Søren og Blomsterhuset i forbindelse med klagen, i papirerne efter telefonsamtale med mig gud hjælpe mig præsterer at notere at jeg/vi bor 1.th...selvom vi bor jo netop 2.tv...og lige netop ikke 1.th. hvor buketten påståes at være leveret.
De mange fejl fra Sørens og Blomsterhusets side, deres billige forsøg på at skyde ansvaret fra sig.. deres ikke villen besvare spørgsmål.. og det faktum at ingen tog sig 2 minutter til bare at ringe til min mor, hvis man var i tvivl om hvad den rigtige adresse var... er i min verden rendyrket uanstændig og uacceptabel kundebetjening.
Jeg kan kun på det kraftigste råde folk til ikke at benytte en blomsterbutik med en sådan karakter af fravær af omhu og anstændighed.

1 March 2022

Is this your company?