0 stjerner herfra. Svindel og bondefangeri. Har lige taget mit hus af markedet. Helt med på, at jeg mister de penge som jeg skulle indbetale, da de fik mit hus til salg. I ca 4 år var huse... See more
See what reviewers are saying
Har solgt min bolig gennem boligtilbolig.dk. Mærkværdigvis forsvandt der 22.000 kr ved overførslen til min bank. Derudover betalte jeg løbende for dokumenter + fotograf, men alligevel blev omkostnin... See more
Overordnet en ok oplevelse - og huset blev da også solgt i sidste ende :-/, Både Thomas og Louise er flinke og hjælpsomme. Men ind i mellem oplevede vi meget lang responsetid. Aftaler blev brudt i fo... See more
Fik huset solgt på en uge, til den rigtige pris. Odense S Boligtilbolig Odense er en moderne net baseret mægler, og huset kom hurtigt på nettet, Boligsiden.dk og Boliga.dk Ingen grund til dyre avisa... See more
Information provided by various external sources
Boligtilbolig.dk er en internetbaseret ejendomsmæglerforretning med et fast lavt salær. Vi var de første til at udnytte loven 'Bedre og billigere bolighandel', som trådte i kraft 1. oktober 2006. Vores målsætning er at give dig en bedre og billigere bolighandel. Helt præcist for kr. 29.995,- inkl. moms og uanset boligens pris. Vi sælger boliger på hele Fyn så ring gerne på 7020 2-4-6-8 for en uforpligtende vurdering.
Svineri og urimeligt
0 stjerner herfra.
Svindel og bondefangeri.
Har lige taget mit hus af markedet.
I ca 4 år var huset til salg. I en periode havde jeg en kæmpe reklame hængende på et butiksvindue og dør. Dette skulle modregnes. Jeg genforhandlede aftalen en gang mere. Altså 2 x 2000,- skulle modregnes.
Ejendomsmægleren er stoppet og disse aftaler findes “pludselig” ikke og jeg har fået en regning på godt 4500,- for ting som mægleren sagde jeg ikke skulle betale jævnfør aftalen med reklamerne.
Så bliver det påstand mod påstand og her har jeg jo tabt.
Føj, et firma. Jeg hænger nu på en regning som ikke er retfærdigt. Jeg skal bevise aftalen, da den ikke findes og mægleren er smuttet.
Dem kan du ikke stole på, spild af penge
Ikke til at stole på, her kommer du til at gøre hele arbejdet selv, service er dårlig, det tager over en måned at komme online og mægleren Thomas gider overhovedet ikke tale med dig selvom det er aftalt. Det er spild af din tid og dine penge. Det tog 10 dage at få min hustegning på plads, de tegnede en kælder under mit hus som ikke har kælder, derefter manglede der hele tiden et vindue i huset selvom de sendte hustegning frem og tilbage over 10 dage. Louise som skriver din tekst, bruger ikke nok tid på det, hun skriver dårligt og ligger din tekst ud med stavefejl selvom du har korrigeret den og bedt hende omskrive. De lovede en hurtig behandlingstid, at de ville have tekst klar når fotos kom, at mægler vil kontakte mig - alt var løgn. Jeg blev overhovedet ikke kontaktet af mægleren på noget tidspunkt. Brug et andet mæglerfirma du kan regne med, eller sælg selv dit hus, for BoligtilBolig kan du ikke regne med og du kommer til at gøre alt arbejdet selv og stå med en følelse af at blive snydt!
جيدا لبرنامج
Det værste gang fusk
Det værste gang fusk. Vores bolig er blevet taget af uden vi selv har bedt om det. Bondefangeri og røveri af penge fra folk. Føj skam jer!
Opdatering. Jeg har bedt om vores penge tilbage. Bolig til bolig påstår at ejendommen har været på hele perioden. Sjovt nok er den ejendomsmægler vi havde stoppet. Det er da godt at jeg har screenshots som beviser at boligen ikke lå på deres hjemmeside. Sjovt nok så ligger boligen pludselig på deres hjemmeside igen. Jeg tænker at min advokat må sende dem en lille hilsen, han er heldigvis sat ind i sagen fra starten.
De er yderste kompetente samt…
De er yderste kompetente samt profesionelle. Følte mig i meget gode hænder og var med i hele forløbet hele vejen, da de var gode til at give tilbagemeldinger omkring min sag samt salg.
God oplevelse
Vi har kun haft en god oplevelse. Louise fra Odense har været til rådighed hele tiden. 5 stjerner herfra.
Dårlig rådgivning
Vi arvede en kælderlejlighed, som vi solgte gennem boligtilbolig.dk, men det skulle vi aldrig have gjort. Vi fik et tab, fordi boligtilbolig.dk oplyste et mindre areal af lejligheden i salgsmaterialet end det reelle. Dermed fik køberen forærende nogle kvadratmeter. Boligtilbolig.dk burde have hyret en landinspektør til at opmåle lejligheden inden salg. Boligtilbolig.dk har erkendt fejlen, men afviser erstatningsansvar
Meget fin service!
Ville ønske vi havde valgt Bolig til…
Ville ønske vi havde valgt Bolig til Bolig fra starten. Super energi og drive i forbindelse med opstart. Meget fleksibilitet, god dialog og sparring under forløbet og så var det virkelig dejligt selv at kunne vise frem og fortælle om dagligdagen og mulighederne i ejendommen. Kan kun anbefale Boligtilbolig :-)
Alt blev klaret nemt og kyndigt
Alt blev klaret nemt og kyndigt. Det var en god oplevelse selv at stå for fremvisning, og min bolig blev solgt efter den første.
Vi har haft et yderst tilfredsstillende…
Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med BoligTilBolig. Selvom det er sælger der står for fremvisning uden ejendomsmægler, så oplevede vi alligevel, at mægler lagde et stort arbejde i at formidle processen og besvare vores spørgsmål undervejs. For at sammenfatte, så fik vi et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen og fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.
Rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hussalg. Desværre var bestyrelsen i andelsforeningen meget besværlige, og de havde ikke helt styr på lovgivning og procedure, men det havde BoligTilBolig heldigvis. Selvom processen blev forlænget noget grundet bestyrelsen, så følte vi hele tiden at der var styr på det og at vi blev taget godt hånd om.
Vi brugte senere BoligTilBolig som køberrådgivning og her var det hele super tjept og meget organiseret. Der blev svaret på mails med det samme og dem vi fik var meget udbydende, så vi hele tiden vidste præcis hvad vi skulle gøre og hvordan.
Vi vil klart anbefale alle at bruge BoligTilBolig til deres hussalg og som køberrådgivere.
Positiv
Jag är helt tillfreds med min egendomsmäklare Michael Koll!!han är ärlig o rar får ett gott intryck av honom genast. Vänligen Kristin Hansen. Łangeland
Jeg er blevet mødt af professionelle
Jeg er blevet mødt af professionelle, kompetente, venlige og hjælpsomme mennesker, uanset hvilke spørgsmål jeg har haft. Jeg kan kun anbefale andre der går med salgstanker, at tage en snak med Boligtilbolig.
Det har været en superpositiv…
Det har været en superpositiv oplevelse. Boligtilbolig har været professionelle og meget hjælpsomme. Til trods for udfordringer med IT, har det været en helt igennem tilfredsstillende oplevelse. Jeg har 2 gange tidligere brugt Nybolig til salg af bolig, og boligtilbolig er fuldt på højde med andre ejendomsmæglere - og så er prisen i bund.
Det er en ren hjemmesideejendomshandel…
Det er en ren hjemmesideejendomshandel og de yder ingen form for hjælp eller service. Vi betaler et stort beløb for kun at få boligen oprettet på boligsiden.dk
Jeg havde aldrig drømt om at sælge mit gamle hus så hurtigt!
Thomas Kildemoes solgte mit hus på 14 dage. Én fremvisning, og mit hus var solgt!!!! Thomas og Annette på kontoret i Asylgade, Odense C, er professionelle hele vejen igennem. Fra min bolig blev sat på markedet, til opgørelsen af salget, har de været så dygtige og troværdige. Man kan stole 100% på Thomas og Annette, og er der det mindste, man er usikkert på, så får man lynhurtigt en forklaring, der giver mening. Jeg kan kun give Bolig til Bolig (repræsenteret ved Thomas Kildemoes og Annette Kristiansen)de bedste anbefalinger.
jeg har fået en god oplevelse
jeg har fået en god oplevelse, og svar på alt som jeg har brug for
Det har været professionelt
Det har været professionelt, imødekommende, venlig og beredvillig vejledning, uanset tid og omfang. Vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem salgsforløbet.