Brasserie bordeaux Reviews 20

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde høje forventninger, da vi satte os til bords – og de blev ikke bare indfriet, de blev også overgået. Fra første øjeblik mærker man et personale, der både er nærværende og oprigtig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Flotte lokaler og meget venligt personale. Sommelieren var lidt i overkanten, nu man ikke har, og gav udtryk for, den helt store viden om vin og diverse druers noter og oprindelse. Lækker steak, p... See more

Company replied

Company replied

1. French restaurant

Written by the company

Brasserie Bordeaux er Odenses franske restaurant. Her får du den rolige franske stemning og fransk madlavning i høj kvalitet - og til gode priser. Vores restaurant og brasserie ligger i hjertet af Odense, men er en smag af Sydfrankrig. Du har mulighed for at booke bord via vores hjemmeside til et af Odenses bedste spisesteder. Vi tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad. Vi glæder os til at se jer.

4.1

3-star
2-star
1-star

Forventninger mere end indfriet

Fra første øjeblik mærker man et personale, der både er nærværende og oprigtigt engageret. Servicen er afslappet, kompetent og med en sjælden evne til at få gæsten til at føle sig set. Der er styr på detaljerne, uden at det nogensinde bliver for meget.

Køkkenet leverer på et niveau, der vidner om solidt håndværk og respekt for råvarerne. Smagene sidder lige i skabet, og retterne fremstår autentisk franske og velovervejede uden at miste deres naturlige enkelhed. Det er klassisk brasserie-stil udført med selvtillid og præcision.

Det er den slags sted, hvor man ikke bare går mæt derfra – men også med følelsen af at have fået en oplevelse, der er lidt bedre, end man havde regnet med.

En restaurant, der ikke bare lever op til sit ry som en autentisk fransk restaurant – men som løfter det.

Vi har fundet vores stamspisested i Odense.

28 March 2026

Kom for maden - bliv for vinen 🍷🍾

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Restauranten byder på hyggelige rammer, behagelig akustik og den mest imødekommende og nærværende service. Allerede når man træder ind, bliver man mødt af en varm og indbydende stemning, som både skabes af personalets jordnære tilgang og duften fra det åbne køkken.

Der er mange hyggelige kroge, og selvom vi sad tæt på døren, føltes middagen stadig intim og afslappet. På trods af at restauranten var fuldt booket, kunne vi føre en helt almindelig samtale uden at hæve stemmen. Noget der bestemt ikke er en selvfølge, selv på byens dyrere restauranter.

Maden var virkelig lækker, og mere end rigelig til at blive mæt. Men det, der især får os til at vende tilbage igen og igen, er vinene og den passionerede service omkring dem. Vi har smagt noget af det bedste vin gennem tillid til personalets anbefalinger og bliver ofte præsenteret for nye, spændende smage - altid medfølgende en historie eller funfact. :)

En klar anbefaling at lægge vejen forbi Bordeaux, hvis man vil forkæle sig selv med et fantastisk fransk måltid og (måske) byens bedste vinanbefalinger.

10 February 2026

Dejlig aften på Brasserie B

Dejlige uhøjtidelige rammer, og ikke mindst en meget venlig og kompetent betjening, som gjorde man følte sig velkommen og i kompetente hænder. Fik hhv. Confit de carnard og Moules frites til hovedret. Meget lækkert tilberedt. Den gode Chardonnay fik et par kyndige ord med på vejen af tjeneren. Og menuen blev rundet af med en lækker Crème brûlée. En dejlig og uhøjtidelig aften, og vi kommer klart igen!

16 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

Dyre vine

Dejlig mad - intet problem her, men man kunne godt ønske sig at den billigste vin på vinkortet ikke var til 525 kr. De vine der var billigere var udsolgt (drukket). Så få dog fyldt op !!

10 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt aften i lækre omgivelser

Vi havde i går den dejligste aften i utrolig hyggelige omgivelser. Vi fik en lækker tapasanretning med de lækreste specialiteter 👏 Undervejs nød vi godt af virkelig god service, de lækreste og velvalgte vine og som prikken over i’et en skøn syrlig tærte til dessert men en lækker dessertvin til👏

1 December 2024

Kære Rikke

Mange tak for at dele din oplevelse! Vi nød at have dig og familien på besøg til test af vores nytårsmenu og vi er SÅ glade for, at I havde en hyggelig aften med lækker mad og gode vine.

Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at se dig igen.

Teamet hos Brasserie Bordeaux

Rated 5 out of 5 stars

En dejlig aften med god mad og…

En dejlig aften med god mad og topbetjening.
Vi fik entrecote med bearnaise sovs og pommes.
Jeg bad om en bøf der var rosa og den var perfekt stegt.
Dejligt at der er en uddannet somalier, som virkelig ved noget om vin, så man får vin der passer til maden.
Søde tjenere som, på trods af at der var travlt, var opmærksomme på vores bord.
Tak for en god oplevelse.

26 September 2024

Reply from Brasserie bordeaux

Tusind tak for de fine ord, Ann-Louise! Vi er så glade for at høre, at både maden og betjeningen levede op til dine forventninger – især at bøffen blev stegt lige, som du ønskede.

Vores sommelier sætter stor ære i at finde den perfekte vin til maden, så det er skønt at høre, det blev værdsat. Vi sørger altid for at give opmærksom service, også når der er travlt, så det er dejligt, at I mærkede det.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart!

Mange tak,
Brasserie Bordeaux

Ganske fin oplevelse…

Lækker steak, pommes frites og bearnaise.
Lækker torsk, kartofler og grønt. Lidt smagløs hummersauce dog.

Vi haster ikke tilbage, men vi kommer nok igen.

9 May 2024

Kære Pia

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på både ris og ros - og ikke mindst, at du har givet dig tid til, at sætte et par ord på din oplevelse hos os.

Vi er glade for, at I nød jeres aften, fik godt at både spise og drikke samt at I kunne lide vores lokaler. Vi tager dine kritikpunkter til efterretning.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen.

Rated 2 out of 5 stars

Stor skuffelse ift tidligere gode oplevelser

Vi har været på BB flere gange og været meget glade for det. Så vi gik efter samme menu. Men igår var en stor skuffelse. Der var ikke styr på tingene. Vi havde reserveret bord til 3 tidligere på ugen, fik anvist 5 mands bord med bemærkning om at vi lige havde ringet ind ik’?
Vi bestilte østers og 3 forretter, som vi bad om skulle serveres samtidigt, da vi gerne ville dele . Der gik 1 time fra østers og til forretterne kom, og så var det 3 kedelige forretter. Tarte flambeen var blød og lunken og marven ligeså. Sneglene var i det mindste varme, men havde til gengæld fået for meget. Vi skulle bede om vand flere gange, og den bestilte limonade smagte af ingenting. Hovedretten kom hurtigt efter forretterne, fordi vi havde bedt om det . Bøffen var overstegt og pommes fritterne halvkolde. Bestemt ikke et sted, man vil genbesøge , hvis det kun skulle baseres på denne oplevelse. Betalingsterminalen virkede ikke, Tjenerne sagde at der for nylig er indført nyt system… lad os håbe at der kommer styr på det igen, for det har været godt de øvrige gange.

26 April 2024

Kære Nina

Tak fordi du har givet dig tid til at sætte et par ord på din oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du under normale omstændigheder har været glad for at besøge os, men naturligvis kede af din ærgerlige oplevelse. Det lever ikke op til den service vi gerne vil huskes for. Vi vender naturligvis din kritik med både køkken- og tjenerpersonale, så andre gæster ikke går fra restauranten med samme skuffelse.

Super god mad

Super god mad - vi fik maden forholdsvis hurtigt, og den smagte bare fantastisk!

Kommer helt sikkert tilbage

30 March 2024

Kære Kasper

Mange tak fordi du har givet dig tid til, at sætte et par ord på din oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på de rosende ord og din fine anmeldelse.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen en anden god gang!

Dårlig service

Vi havde glædet os til en hyggelig aften på Bordeaux. Men servicen var virkelig dårlig.
Der bliver ikke spurgt ind til maden efter servering.
Der manglede knive da vi fik serveret vores hovedret.
Vi havde svært ved at komme i kontakt med personalet, der manglede overblik.
Vi måtte selv gå op til køkkenet og sætte tomme flasker og en vandkaraffel, så der var plads ved bordet.
Hovedretten blev serveret før, de havde ryddet vores bord, fra forretten.
Vi bestilte begge bøf bearnaise. Min smagte fantastisk og var perfekt tilberedt. Min partners havde fået for meget og var over medium. Begge bestilt medium/rare. Efter 5 minutter opgav vi at få kontakt til personalet, så vi spiste op og sagde tak for denne gang.

Der er så mange gode restauranter i Odense, hvor servicen er helt i top, dem vil vi vælge fremover.

21 March 2024

Kære Mikkel

Vi er naturligvis kede af din ærgerlige oplevelse. Det lever ikke op til den service vi gerne vil huskes for. Vi vender naturligvis din kritik med både køkken- og tjenerpersonale, så andre gæster ikke går fra restauranten med samme skuffelse.

Det var en trist omgang

Det var en trist omgang ift. prisen. F.eks. Blev maden ikke præsenteret, hovedretterne var små - og tjeneren kom og spurgte til regningen, FØR vi var færdige med at spise, så vi fik ikke engang muligheden for at bestille dessert.

Det føltes mere som en turist-fælde på en dårlig ferie end en god aften ude…

Og ærlig talt, hvem kaster rå groftskåren rødkål ovenpå halvanden deciliter bygotto til 215 kroner? Det er dovent og uopfindsomt.

26 March 2024

Kære Lise

Det er godt!

Var inde og få deres tilbud på tavlemenuen, til frokost.

Fuldstændigt gennemført - alle tre retter var veltillavede og velanrettede. Det er ikke tit vi oplever at alle tre retter holder samme gode standard.
Nuvel - betjeningen havde travlt, men der var også tæt på fuldt hus.
Gode vine kan købes pr. glas, så det gør det ikke ringere.

Vi har booket bord igen.!

2 March 2024

Hej Eric,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og nød vores franske mad.

Vi glæder os meget til at tage imod jer igen.

De bedste hilsner,

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er 56 år og har prøvet min del af…

Jeg er 56 år og har prøvet min del af restaurantsbesøg, men jeg har aldrig prøvet at gå fra en beværtning før jeg har bestilt og modtaget min mad. Det har jeg prøvet nu hvorfor min anmeldelse ikke handler om maden. Vi ankom rettidigt til et booket bord. Efter 3 kvarter havde vi kun modtaget et menu - samt et vinkort. Vinkortet fik vi efter en halv time. Det var en meget travl aften, hvilket jeg har stor respekt for. Hvad jeg ikke har respekt for er at man tager flere gæster ind end man kan håndterer. Tjenerne farede rundt, som hvad der som lægmand, opleves som uden plan og mål. De virkede meget stresset hvilket blev projiceret til os som gæster. Vi blev på intet tidspunkt tilbudt så meget som et glas vand, og følte os temmelig ignoreret. Jeg har beskæftiget mig professionelt med salg og service i + 30 år. Her blev der ikke solgt noget til os, og servicen var heller ikke til stede. Heldigvis oplevede vi kun 10 min gang fra Bordeaux en anden restaurant som havde komplet styr på det. Tak for oplevelsen til Bordeaux, men en oplevelse vi ikke havde behøvet.

3 February 2024

Hej Stig,

Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af at høre om jeres dårlige oplevelse i restauranten, og at I følte jer nødsaget til at forlade stedet igen.

Der er ingen tvivl om, at vores tjenere har løbet for stærkt under jeres besøg. Det har resulteret i en service langt fra hvor den burde være, og det er bestemt ikke en standard vi ønsker at sætte i restauranten.

Vi har selvfølgelig taget din feedback til os og vendt det med både tjener- og køkkenpersonale, så vi fremover kan forbedre vores service og kommunikation - og særligt på de travle aftener.

Vi håber, at du vil give os en chance i fremtiden for at vise, at vi kan gøre det bedre og give dig en mere positiv oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Ikke noget at sætte en finger på

Ikke noget at sætte en finger på. Tak for mad 🙏🙏

29 January 2024

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi glæder os til at se dig i restauranten igen.

Rated 2 out of 5 stars

Tjerneren gjorde hvad hun kunne og vin…

Tjerneren gjorde hvad hun kunne og vin passede til maden.maden var ikke noget at skrive hjem om. Tataren var overkrydret og der der gik lang tid før den kom for de var lige løbet tør. og sneglene var over tilberedt. Vores steak som skulle være medium rade var den ene medium og den anden rade. Tilbehør kom først længe efter steakene og fritterne havde fået alt for lang tid og sovsen var uden syrer og tæt på at skille

19 January 2024

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og for at sætte ord på dit besøg hos os.

Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores tjener. Til gengæld er vi kede af, at maden ikke har levet op til jeres forventninger. Det du beskriver, er langt fra den standard vi ønsker at sætte og normalt kører med i restauranten. Din feedback er derfor naturligvis givet videre til køkkenet, så vi undgår lignende for fremtiden.

Vi håber at du vil give os en ny chance.

Rated 5 out of 5 stars

Glæder mig til at besøge dem igen i fremtiden

Jeg har været på Bordeaux ved forskellige lejligheder, både til middag, frokost og selskab og det har alle gangene været en rigtig god oplevelse og det er helt sikkert at jeg også kommer til at besøge Brasserie Bordeaux meget i fremtiden.

Udover den rigtigt gode mad, som virkelig er veltilberedt, har Brasserie Bordeaux også en virkelig god stemning og atmosfære. Man fornemmer virkelig at der er gjort noget ud af lokalet og at man går op i at give os gæster en god oplevelse.

Et selvstændigt kapitel er betjeningen, da jeg på de fleste restauranter ikke oplever det store engagement eller serviceniveau, men her på restauranten føler jeg altid at tjenerne vil give en god service. Selvfølgelig kan de have travlt, men stadigvæk kan man mærke at de gerne vil os gæster.

Så det er store fem stjerner jeg vil give Brasserie Bordeaux og glæder mig til at besøge dem i fremtiden.

1 December 2023

Hej Lars,

Vi siger mange tak for din fine anmeldelse. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores gæster, og jeres feedback er i dén grad med til at gøre det muligt.

Vi er glade for at høre, at både stemningen, maden og betjeningen levede op til dine forventninger. Vi vil så gerne være mere end bare en restaurant, og gør vores bedste for at skabe mindeværdige oplevelser for jer.

Vi glæder os til at se dig i restauranten igen.

Rated 5 out of 5 stars

Besøgte BRASSERIE BORDEAUX til…

Besøgte BRASSERIE BORDEAUX til aftensmad, maden var virkelig lækker med autentiske smagsoplevelser. Personalet var utroligt venligt og imødekommende, hvilket bidrog til en behagelig atmosfære. En anbefalelsesværdig oplevelse!

2 December 2023

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse i vores restaurant - og vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til vores dygtige personale.

Vi håber at se dig igen!

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde booked bord fredag den

Vi havde booked bord fredag den. 8 december kl. 18.45
Ankommer og bliver vel modtaget og anvist vort bord. Kvindelig betjening kommer med menu-og vinkort, og 10 minutter senere er vi klar ti at afgive vor bestilling.

Jomfruhummer bisque (bliver varmt anbefalet)
Bøf Bearnaise af oksemørbrad (bliver vort valg)

Bestiller et gl. hvidvin til Bisquen, og spørger betjeningen om de kan anbefale en god fl. rødvin til hovedretten i prisniveau kr. 500,-. Vi bliver varmt anbefalet en St. Emilion til kr. 590,- så den tager vi. Og en fl. Vand.

Eneste opdækning på bordet er en serviet, kniv, gaffel og ske samt 2 vinglas.

Der bliver stillet en brødbakke med 2 slags hvidt brød og en karaffel vand på bordet, vi må efterfølgende bede betjeningen om noget smør, det ventede vi 10 minutter på. Der var ingen sidetallerkner, så vi måtte sidde med brødet på vor serviet. Brødet virker halvtørt og kedeligt, det er tydeligt skiveskåret for flere timer siden.

Vi får serveret jomfruhummerbisquen som er udemærket, men en undertallerken til suppeskålen ville have løftet indtrykket, i stedet bliver suppeskålen sat direkte på det bare bord. Vi måtte også bede om vandglas - det var åbenbart blevet forglemt.

Ved bestillingen af hovedretten blev vi spurgt til hvordan vi ville have kødet stegt, og undertegnede bad om medium stegt, og min gæst bad om medium/welldone. Serveringsdamen understregede kraftigt, at kødet så ikke ville være rødt men rosa stegt.

Rødvinen blev skænket op i glasset, og jeg smagte på den, men den var ikke som lovet, i stedet var den lukket som en knyttet hånd og meget forbenet. Jeg bad om at den blev hældt på en karaffel for at løsne for den, men det havde betjeningen åbentbart ikke tid til

Så blev hovedretten serveret på to tallerkner med et stykke kød på hver. Jeg så med det samme at det ene stykke kød var Entrecote, og gjorde indsigelse hvorefter de sendte det tilbage til køkkenet.
10 minutter senere vendte de tilbage med 2 nye tallerkner, og stuntet gentog sig en gang til. Jeg gjorde venligst serveringsdamen opmærksom på at vi havde bestilt oksemørbrad. 15 minutter senere havde de fået rettet det til oksemørbrad, og der blev serveret Sc. Bearnaise og pommes frites samt en skål salat til hver person. Min gæst som havde bestilt medium/welldone fik et stykke fuldstændigt gennemstegt kød og mit var medium stegt. Kødet smagte mærkeligt surt og slet ikke hvad man forventet af et stykke oksemørbrad, bearnaise saucen var ikke tilsmagt, pommes fritterne var ikke rigtige fritter, men nogle som kan købes på frost, lavet af kartoffelmos. Salaten var ubeskriveligt sjasket tydeligvis blandet tideligere på dagen og vendt i en trist smagløs flødedressing.
Vi efterlod begge det meste af vort kød som var uspiseligt.

Det var nu tydeligt at serveringsdamen havde tabt interessen, og der blev ikke spurgt ind til vor oplevelse. Frem med betallingsmaskinen og vupti kr 1.775,- at betale, og vips så var hun væk.

Til orientering har jeg arbejdet 30 år som direktør i hotelbranchen, og frekventer de bedste restauranter i byen.

Aldrig har jeg været så skuffet.

8 December 2023

Hej Ruben,

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har taget dig tiden til at sætte ord på din oplevelse, så vi for fremtiden kan give dig en bedre oplevelse.

Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en så ærgerlig oplevelse hos os. Der er ingen tvivl om, at vores tjenere har løbet for stærkt under jeres besøg. Det har resulteret i, at servicen var langt fra hvor den skulle have været – hvilket vi naturligvis er rigtig kede af.

Dertil beklager vi meget, at I af flere omgange har fået serveret det forkerte kød i forhold til jeres bestilling. Vi har selvfølgelig taget din feedback til os og vendt det med både tjener- og køkkenpersonale, for at forbedre vores service og kommunikation fremadrettet.

Vi er også opmærksomme på din kommentar om pommes frites og salaten, og vil arbejde på at sikre, at alle vores ingredienser er af den højeste kvalitet.

Rated 4 out of 5 stars

Her skal man et smut forbi!

Virkelig lækker stemning, venligt personale og god mad! Havde været en ren femmer, hvis de ikke lige havde glemt at køre vores hovedret!

23 September 2023

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og de venlige ord om vores personlige. Vi gør altid vores bedste for at sørge for stemningsfyldte og autentiske rammer i restauranten. Vi beklager meget, at jeres hovedret blev forsinket/glemt, da det selvfølgelig ikke lever op til den standard, vi ønsker at sætte. Vi håber at få lov til at betjene dig igen.

Take a closer look