Super god service, og hurtig responstid! Opbygningen var helt i top, og vi har med en at gøre, som ved hvad han laver og brænder for det! Vil klart anbefale BrylleLED!
See what reviewers are saying
Company replied
Har købt en Led bar ved Brylle Led jeg først og fremmest er super godt tilfreds med, både pris og kvaliteten er super. Der gik en uges tid efter jeg bestilte og havde fået en bekræftelse på mail,... See more
Jeg har fornylig bestilt nogle lamper som desværre var i restordre. I ventetiden fik jeg løbende information om ordren og da først lamperne kom hjem havde jeg dem allerede to dage efter. Jeg er meg... See more
Written by the company
Brylle LED er specialister inden for LED og belysning til køretøjer generelt og med vores viden og ekspertise, er du som kunde altid i trygge hænder. fra start til slut! :-) Vi sælger alt inden for belysning og tilbehør til køretøjer, og beslægtede emner som montagetilbehør, forbrugsmateriel osv. Vi lagerføre 2000 varenumre, som sikre dig som kunde en hurtigt og effektiv levering. og igennem vores store netværk af leverandører kan vi skaffe lige præcis det du skal bruge hvis vi ikke har det i sortimentet. Vi rådgiver også om opbygninger og udvikling af koncepter for erhverv. Vi udføre også montage af lys, lyd, radio og gps flådeovervågning i hele Danmark. Så tøv ikke med at kontakte os allerede idag! vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt! :-)
No history of asking for reviews
God opfølgning og hurtig levering
Jeg er meget tilfreds!
Virker lidt som et fusker firma
Virker lidt som et fusker firma. Bestilte en poppy duft her den 1okt. Men den er her den 7okt stadig ikke blevet sendt. Trods deres hjemmeside giver udtryk for 1 til 3 dages leveringstid.

Reply from Brylle LED
BrylleLED sender ikke de dele man…
BrylleLED sender ikke de dele man bestiller og reagerer ikke på mails når man spørger efter en opdatering på levering.
Magen til platugle skal man lede længe efter.... da BrylleLED ser anmeldelsen her på siden reagerer han og oplyser at nu er varen på vej .... er dog stadig ikke kommet og han reagerer stadig ikke på mails når man spørger hvorfor varen ikke kommer

lækkert sted
Godt sted at handle og købe gejl. er total tilfreds med mine vare. 5 stjerner her fra

Reply from Brylle LED
Efter lidt misforståelser snakker jeg…
Efter lidt misforståelser snakker jeg med Emil og sammen fandt vi en super god løsning og må sige jeg er blevet positiv overrasket så fuld tilfredshed herfra og ikke sidste gang jeg handler her 👍👍👍

Dårlig markedsføring af firma
Har bestilt en poppy duft og et led lys for en uge siden. Har kun fået ordreoversigt, intet andet hørt. Synes det er dårlig stil når de skriver 1-2 dages levering. Det er sidste gang der bliver handlet der.

Reply from Brylle LED
Bestilte 3 poppy dufte vand for en…
Bestilte 3 poppy dufte vand for en måned siden er stadig ikke sendt, de har dog ikke trukket pengene
Al al for lang leveringstid.
Al al for lang leveringstid.
Jeg bestilte den 14/7 et cigarstik med lys. På trods af det ikke fremgår af hjemmesiden, holder de åbenbart ferie. Dette bliver ikke oplyst nogle steder.
Der går to uger, og jeg kommer endelig igennem til firmaet, efter en hel uge med mislykkede forsøg. Der bliver nævnt at de har haft ferie, men at min pakke nu var sendt og jeg vil have den i hænderne tirsdag (to dage siden den skulle have været her)
I dag står mit track and trace nr stadig som om det bare er ved firmaet - gls har ikke fået den i deres hænder endnu. Jeg har igen forsøgt at ringe men igen bliver tlf ikke taget (måske de holder ferie igen) har til sidst indtalt en besked på tlf men har intet hørt.
Synes det er dårlig service og især for en vare som var på lager
Pengene er desuden trukket, uden at være sendt.
Det var den ferie, uden mulighed for køleboks :-(!
God pris og hurtig levering.
Loyalt og ligetil
Loyalt og ligetil, fantastisk kvalitet og godt arbejde

Reply from Brylle LED
Jeg er super tilfreds med handlerne
Jeg er super tilfreds med handlerne, både privat og firma mæssigt. Ikke sidste gang vi handler hos jer.
Mvh Rune

Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Brylle LED

Dårlig leveringa tid.
Ca. 14 dages lev tid og forkert vare da det endeli kommer😡

Reply from Brylle LED
Super god kundeservice 😊 fik hurtigt…
Super god kundeservice 😊 fik hurtigt svar, og vi fik alt hvad vi skulle bruge til vores hestetrailer for at skifte lygter på den :-)
Kan klart anbefales?
Det endte godt på trods af problemer
God kvalitet og en virksomhedsejer, der tager ansvar for de fejl, der blev begået; der var en problemstilling, som gjorde det hele virkede meget suspekt og useriøst, det viste sig at være en intern fejl, som Emil tog hånd om, da han kom fra ferie.
Vi fik en personlig undskyldning både telefonisk og i et håndskrevet brev.
Rigtig god kvalitet på produkterne.

Dårlig service
Jeg bestilte nogle varer, som firmaet kræver betaling for inden de vil behandle ordren. Efter 14 dage havde jeg stadig ikke modtaget nogle varer så derfor ringede jeg til firmaet. De kunne ikke forstå hvad der var sket og man ville undersøge sagen nærmere og ringe tilbage inden for 15 min. De 15 min har nu varet 3 uger og jeg har intet hørt. Når jeg ringer til firmaet bliver røret lagt på eller der bliver ikke svaret. Jeg har også sent en email, men den er heller ikke besvaret.
NYT
Efter denne anmeldelse blev jeg ringet op inden for 10 min. Man beklagede og forklarede at de ikke kunne levere en lille ting og derfor blev hele ordren tilbageholdt. Jeg har nu efter 6 uger ikke modtaget nogle varer, men har fået alle penge retur.