Brylle LEDReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super god service, og hurtig responstid! Opbygningen var helt i top, og vi har med en at gøre, som ved hvad han laver og brænder for det! Vil klart anbefale BrylleLED!

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en Led bar ved Brylle Led jeg først og fremmest er super godt tilfreds med, både pris og kvaliteten er super. Der gik en uges tid efter jeg bestilte og havde fået en bekræftelse på mail,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fornylig bestilt nogle lamper som desværre var i restordre. I ventetiden fik jeg løbende information om ordren og da først lamperne kom hjem havde jeg dem allerede to dage efter. Jeg er meg... See more

Company details

1. Car accessories shop
  2. Van Accessories Shop

Written by the company

Brylle LED er specialister inden for LED og belysning til køretøjer generelt og med vores viden og ekspertise, er du som kunde altid i trygge hænder. fra start til slut! :-) Vi sælger alt inden for belysning og tilbehør til køretøjer, og beslægtede emner som montagetilbehør, forbrugsmateriel osv. Vi lagerføre 2000 varenumre, som sikre dig som kunde en hurtigt og effektiv levering. og igennem vores store netværk af leverandører kan vi skaffe lige præcis det du skal bruge hvis vi ikke har det i sortimentet. Vi rådgiver også om opbygninger og udvikling af koncepter for erhverv. Vi udføre også montage af lys, lyd, radio og gps flådeovervågning i hele Danmark. Så tøv ikke med at kontakte os allerede idag! vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt! :-)

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God opfølgning og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds!

12 October 2020
Rated 1 out of 5 stars

Virker lidt som et fusker firma

Virker lidt som et fusker firma. Bestilte en poppy duft her den 1okt. Men den er her den 7okt stadig ikke blevet sendt. Trods deres hjemmeside giver udtryk for 1 til 3 dages leveringstid.

8 October 2020

Reply from Brylle LED

Robin bestiller den 1/10-2020 16:04 1stk poppy duftfrisker med duften af Hawaii blomst. Robin modtager mail fra mig den 3/10-2020 kl 11:26 Hvor jeg skriver jeg ligger syg, og er kommet bagud med bestilling af vare, og derfor forventer først at kunne sende vare ud den 13/10 når disse ankommer. Der er sendt 2 mails og forsøgt ringet til robin flere gange uden at have held til at komme igennem.
Hans ordre hænger derfor stadig ved os med planlagt afsendelse imorgen :)
Hvorfor han vælger at lave dette skriv vides ikke, men det må han kunne svare på :)
Mvh Emil Brylle

Rated 1 out of 5 stars

BrylleLED sender ikke de dele man…

BrylleLED sender ikke de dele man bestiller og reagerer ikke på mails når man spørger efter en opdatering på levering.

Magen til platugle skal man lede længe efter.... da BrylleLED ser anmeldelsen her på siden reagerer han og oplyser at nu er varen på vej .... er dog stadig ikke kommet og han reagerer stadig ikke på mails når man spørger hvorfor varen ikke kommer

3 July 2020

Reply from Brylle LED

Klaus bestiller 3stk 350amp mega sikringer den 17/6, hvor vi er midt i omrokering og flytning til spritnye lokaler og lager, og der er derfor oplyst på hjemmesiden at der desværre måtte påregnes lidt længere leveringstid, da vi har alle vare pakket ned på paller og vi kæmper fra kl 6.30 morgen til 18-19 stykker aften for at sætte på hylder og få talt alting oop så vi er helt ud to date med lagerantal. Der bliver afsendt en mail 2 dage efter ordreafgivelse, hvor Klaus gøres opmærksom på der desværre kun er 2stk af den bestilte vare på hylden, og der er bestilt en frisk sending fra leverandøren der lover os en leveringsdato den 6/7, hvor vi så kan sende hele kundens ordre. Den 3/7 skriver Klaus en mail, som vi svare på, hvor han påstår der er sendt flere mails til os, men det er ikke noget vi umiddelbart kan finde, og han bliver her igen den 3 oplyst at vi har en dato fra leverandøren der hedder den 6/7. Vi kommer frem til den 6/7, og da fragtmanden kommer, så er der kun det halve af vores samlede bestilling med. Og der er desværre ikke den sikring Klaus har bestilt med. Der skal siges der er bestilt 50stk af lige den sikring, da vi har lagernorm på 50stk, så når der bestilles fra den leverandør, så “fylder” vi andre varenumre op fra samme leverandør for at holde fragtomkostningerne nede. Dette for Klaus en mail om den 7/7, hvor vi intet høre, hvor Klaus så skriver en mail onsdag den 8/7 hvor han modtager samme svar, og at vi beklager rigtig meget. Torsdag skriver Klaus igen, hvor jeg Emil, personligt skriver til klaus nøjagtigt samme svar som blevet givet onsdag, og hvor jeg tilbyder at annullere hans ordre, da jeg ikke mener jeg kan have den hængende længere nu hvor leveringsdato er udskudt yderligere 14 dage. Jeg ringer endda til klaus på det tlfnr. Han har oplyst i sin ordre 1 gang torsdag, og 1 gang fredag, men den melder optaget begge gange. Jeg forsøger så at kontakte ham igen på det oplyste nummer idag. Kl 9, da jeg ikke mener man kan ringe tidligere i en weekend. Men igen ingen svar fra klaus, før han vælger at oprette denne anmeldelse.
Jeg mener at denne anmeldelse ikke viser forståelse overfor vores situation, når det er længere ude i leveringskæden hvor vi ikke kan gøre noget, og jeg mener der har været fuld gennemsigtighed hele vejen igennem klaus´s ordre flow til idag.
Men hvis klaus føler det på den måde han beskriver, så kan vi ikke gøre meget mere end at annullere hans ordre og henvise ham til at købe hans vare et andet sted, da vi åbenbart ikke kan hjælpe og leve op til de krav klaus han stiller.

Mvh. Emil Brylle
Indehaver Brylle LED

lækkert sted

Godt sted at handle og købe gejl. er total tilfreds med mine vare. 5 stjerner her fra

19 June 2020

Reply from Brylle LED

Hej Rasmus. Mange tak for din anmeldelse. Og vi er glade for du kan bruge de lamper og poppyer, og ønsker dig velkommen en anden gang hvor du skal bruge gejl og lir til bilen :)
Mvh Emil

God service. Kan anbefales

19 June 2020

Reply from Brylle LED

Hej ABC, kan ikke just finde dig i vores system, men takker for anmeldelsen, til trods for jeg ikke kan se hvad og hvornår der er bestilt :)

Rated 5 out of 5 stars

Efter lidt misforståelser snakker jeg…

Efter lidt misforståelser snakker jeg med Emil og sammen fandt vi en super god løsning og må sige jeg er blevet positiv overrasket så fuld tilfredshed herfra og ikke sidste gang jeg handler her 👍👍👍

18 June 2020

Reply from Brylle LED

Jeg er super glad for vi fandt en løsning til trods for vi stod med hele vores lager på EU paller og med 89 reoler der skulle samles. Vi fik fundet en løsning der gjorde du stadig kunne overraske din far på hans fødselsdag med lidt lamper til traileren :-) så mange tak for den fine feedback :)

Dårlig markedsføring af firma

Har bestilt en poppy duft og et led lys for en uge siden. Har kun fået ordreoversigt, intet andet hørt. Synes det er dårlig stil når de skriver 1-2 dages levering. Det er sidste gang der bliver handlet der.

8 March 2020

Reply from Brylle LED

Hej Morten! Tak for din anmeldelse! :-)
Dog er der nogle ting vi ikke kan få til at hænge sammen, da vi for en måned siden ca. ikke har haft en ordre på en poppy og en lysplade til en “morten”, men det havde vi dog onsdag den 4/3-2020, og det er kun inkl dagen idag (8/3-2020) 4 dage siden. Vi behandler desværre ikke ordre efter klokken 16, og da du lavede ordren var den 19:38, så kan du ikke forvente et svar på det tidspunkt. og det også derfor du først fik en mail dagen efter kl 8:23, hvori der står vi er utrolig glade for din ordre, men at vi er løbet tør for de lysplader, og vi først forventer at der lander en ny sending hjemme omkring den 25/3-2020, som er den dato vi har fået fra vores leverandør. Vi tilbyder i den samme mail at annullere din ordre, så du kan købe andetsteds, såfremt du ikke vil vente.
Men det er åbenbart ikke at være løsningsorienteret nok, når du nu vælger at give os denne anmeldelse her. Har du yderligere spørgsmål, så er du hjertens velkommen til at kontakte os på kontakt@brylleled.dk eller på +45 61281937 imorgen, så vil vi hjertens gerne tage os af din henvendelse :-)
God aften til dig :-)

Mvh. Emil Brylle
Indehaver og produktansvarlig ved Brylle LED

Rated 1 out of 5 stars

Al al for lang leveringstid.

Al al for lang leveringstid.

Jeg bestilte den 14/7 et cigarstik med lys. På trods af det ikke fremgår af hjemmesiden, holder de åbenbart ferie. Dette bliver ikke oplyst nogle steder.

Der går to uger, og jeg kommer endelig igennem til firmaet, efter en hel uge med mislykkede forsøg. Der bliver nævnt at de har haft ferie, men at min pakke nu var sendt og jeg vil have den i hænderne tirsdag (to dage siden den skulle have været her)

I dag står mit track and trace nr stadig som om det bare er ved firmaet - gls har ikke fået den i deres hænder endnu. Jeg har igen forsøgt at ringe men igen bliver tlf ikke taget (måske de holder ferie igen) har til sidst indtalt en besked på tlf men har intet hørt.
Synes det er dårlig service og især for en vare som var på lager

Pengene er desuden trukket, uden at være sendt.

Det var den ferie, uden mulighed for køleboks :-(!

1 August 2019

Super professionelt firma ✔

Hej Allan.
Mange tak for din fine anmeldelse! Den er vi glade for! :-)

Vi står til tjeneste en anden god gang også :-)

Loyalt og ligetil

Loyalt og ligetil, fantastisk kvalitet og godt arbejde

Hej Mike!
Tak for din fine anmeldelse!
Den er vi glade for :-)

Vi er glade for du er tilfreds med den løsning vi fik lavet på din bil. og at du vil kunne nyde godt af det de næste mange år :-)

Du er velkommen tilbage med andre specielle ting du øsnker vi skal kigge på i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er super tilfreds med handlerne

Jeg er super tilfreds med handlerne, både privat og firma mæssigt. Ikke sidste gang vi handler hos jer.
Mvh Rune

Reply from Brylle LED

Mange tak for dine fine anmeldelse Rune!
Den er vi glade for. :-)

Vi håber både dig og virksomheden vil nyde godt af vores produkter fremadrettet. Og i er naturligvis velkommen til vende tilbage hvis der er noget :-)

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice

Det er ikke sidste gang jeg handler hos Brylle LED

Reply from Brylle LED

Mange tak for din fine anmeldelse Alexander. :)
Den er vi glade for! :-)

Håber du bliver glad for dine pære og lygter til din nye bil :)

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig leveringa tid.

Ca. 14 dages lev tid og forkert vare da det endeli kommer😡

Hej Kim!
Tak for din anmeldelse!

Som i telefonen, blev du forklaret at lygten ikke længere var tilgænglig fra vores leverandør, og desværre ikke var på lager, hvilket var en klar fejl fra vores side, da vare der IKKE er på lager ikke er synlige på siden. :)

Vi fandt sammen pr tlf. en lygte der passede godt på de kriterier i størrelsen du havde, og sendte den til dig med det samme.
Du fik enda billeder og fysiske mål på lygten tilsendt pr. e-mail, så du kunne se hvad du ville modtage :-)

Ydermere, blev du også i telefonen, at den lygte vi fandt til dig, havde en væsenligt højere pris end den oprindelige, og at den difference der var mellem de 2, stod vi for, så du kun betalte prisen for den oprindelige lygte, dette gjorde vi af god kundeservice, nu hvor du havde ventet så længe på at få varen.

Så vi er kede af den dårlige anmeldelse her på trustpilot.

God dag til dig Kim!

Rated 5 out of 5 stars

Det endte godt på trods af problemer

God kvalitet og en virksomhedsejer, der tager ansvar for de fejl, der blev begået; der var en problemstilling, som gjorde det hele virkede meget suspekt og useriøst, det viste sig at være en intern fejl, som Emil tog hånd om, da han kom fra ferie.
Vi fik en personlig undskyldning både telefonisk og i et håndskrevet brev.
Rigtig god kvalitet på produkterne.

2 June 2018

Hej. Susanne.
Vi takker mange gange for din fine anmeldelse, og beklager stadigvæk dybt at det kunne kokse sådan som det gjorde.
Dette problem vil aldrig kunne opstå igen her fra vores side af.
Vi byder dig velkommen til at handle ved os igen på et andet tidspunkt.

Mvh.
Emil
Brylle LED

Dårlig service

Jeg bestilte nogle varer, som firmaet kræver betaling for inden de vil behandle ordren. Efter 14 dage havde jeg stadig ikke modtaget nogle varer så derfor ringede jeg til firmaet. De kunne ikke forstå hvad der var sket og man ville undersøge sagen nærmere og ringe tilbage inden for 15 min. De 15 min har nu varet 3 uger og jeg har intet hørt. Når jeg ringer til firmaet bliver røret lagt på eller der bliver ikke svaret. Jeg har også sent en email, men den er heller ikke besvaret.
NYT
Efter denne anmeldelse blev jeg ringet op inden for 10 min. Man beklagede og forklarede at de ikke kunne levere en lille ting og derfor blev hele ordren tilbageholdt. Jeg har nu efter 6 uger ikke modtaget nogle varer, men har fået alle penge retur.

20 March 2018

Hej Hans.
Som sagt i telefonen flere gange, så hæver vi ikke pengene fra din konto før i det øjeblik hele ordren bliver afsendt. det er ganske simpelt ulovligt, og langt imod vores egne regler og etik om godt købmandskab!
Og igen, som tidligere nævnt i telefonen og på mail, så havde vi problem med en leverandør der ikke producerede den enkelte ting i din samlede ordre, og derfor efter vi ikke kunne komme frem til en løsning, valgte vi at annulerede ordren.
Vi har aldrig haft dine penge stående på vores konto, og de er naturligvis blevet frigivet af din bank, da vi annulerede ordren.

Du skal være velkommen til at handle ved os igen, og vi lover at kunne levere de emner vi har på siden, da det nu er lagervare det hele. :-) (med mindre andet er anført på det enkelte produkt)

Mvh.
Emil