Tar altfor lang tid ved bestillinger på…
Tar altfor lang tid ved bestillinger på nett
Tar altfor lang tid ved bestillinger på nett
Handlet på Kitchen cacas produkt. Kjøpe 6 stk av fondan. Når jeg komm hjemm jeg var helt skuffet. Det var umuli å knase den. Jeg har vondt i armene hvor mye og lenge hmjeg har knaset. Etter jeg har gitt opp mannen min prøvde. Kunne heller ikke trekke over kaken siden den sprekker.
Sendte mail med video. Istedenfor beklage og litt dårlig samvittighet de skillet på meg at jeg har ikke knaset nok godt. 😅 verste kundeservice jeg har opplevd
Produktet jeg kjøpte var rosa blomster springformer og mufinsbrett. Etter første gang med bruk med ene muffinsbrettet kunne jeg se, at de var veldig dårlig kvalitet, så jeg skrev til kundeservice, men har ikke fått svar og det har gått rundt en uke.
Opdatering: Cacas har skrevet til meg nå i dag d. 29 mai og jeg får et nyt brett. :-) Veldig fornøyd med den løsningen.
Fantastisk. Helt utrolig rask levering. Bestilte i går kl. 16, og mottok i dag. 😊 (Bor i Trondheim)
Anbefales!
Bestilte diverse produkter kl 1100 på formiddagen, fikk melding om at varene var pakket på ettermiddag og fikk melding fra posten at de var ankommet sentral rundt 1800. Kunne hente pakken tidlig ettermiddag neste dag. Det kan være at jeg har hatt max flaks men jeg har aldri opplevd så rask levering før. Produktene jeg bestilte svarte også til forventning.
Det var veldig rask levering og jeg fikk med en hyggelig overraskelse. Jeg har aldri hørt om cacas.no før, men fant siden ved å søke etter et spesifikt produkt.
Kjøpte et produkt som virkelig ikke holdt standard. Det var ingen mulighet å verken heve kjøp eller få ny vare. Produktet måtte sendes inn og jeg måtte betale frakt.
Elendig kundeservice. Har aldri vært borti maken. Siste gang jeg handler hos de
Grusom kundeservice!
Bestilte en pakke, og hadde noe spørsmål rundt dette. Damen som tok telefonen hadde absolutt ikke interesse av å snakke med meg, og ba meg heller sende Mail og ta det derfra. Gått 3 uker og fortsatt ikke fått noe svar.
Godt utvalg på diverse bake- og kjøkkenutstyr, rask levering også! Da jeg åpnet pakken jeg hadde bestilt hadde de til og med pakket en liten gave der det stod hilsen cacas ❤️. Har gått forbi butikken ett par ganger og det virker veldig koselig! Fornøyd kunde
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.