Min aller varmeste, ubetingede anbefaling til cakesandmore. Upåklagelig service. Har to gange skrevet en mail et par dage i forvejen for at høre, om jeg kunne komme i butikken, og begge gange har je... See more
Company replied
Imponerende nemt og hurtigt, og en sød lille håndskreven besked inde I pakken. Bliver vist ikke meget bedre.
Company replied
Denne virksomhed har virkelig reddet mig og min kage, jeg bestilte i lyn-hastighed i går og fik allerede min pakke i dag. Hele verdenen var ved at brase sammen, men den søde dame som min mor snakke... See more
Company replied
Jeg var noget sent på den med at bestille vare til mit seneste kageprojekt, så jeg skrev i kommentarfeltet at jeg håbede de kunne levere forholdsvist hurtigt. Kort tid efter modtog jeg en mail om at d... See more
Vi har et stort udvalg af kageudstyr, råvarer, kvalitetschokolade og meget andet til dine søde kreationer. Hos os får du super service og hurtig levering og vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan skabe præcis den kage eller dessert som du drømmer om.
No recent history of asking for reviews
Jeg fik lavet drømmekagen, fordi jeg fik telefonisk vejledning og hurtig levering. Det kan simpelthen ikke gøres bedre!
Stort overblik på siden, masse vare til fornuftige priser. Hurtig levering .
Gode priser, dejligt at kunne hente det selv og hurtig tilbagemelding på mail.
Kan klart anbefales!
Jeg syntes ikke helt målene passede på nogle af udstiksformene. Diametrene på sommerfugle og efeublade og rosenblade, var lidt større end angivet/ forventet. Ellers ok. Fondanten smagte rigtig godt:-)
Var lidt sent ude med bestillingen op til vores barnedåb, men havde tingene allerede dagen efter.. der er et godt udvalg af tingene, prisen er helt i orden og hjemmesiden er dejlig overskuelig. Det er ikke sidste gang jeg bestiller ved dem.
Varen leveret omgående som aftalt
Udover en lidt rodet hjemmeside med lidt for korte beskrivelser, var det en god oplevelse at handle hos cakesandmore. Da jeg havde fundet hvad jeg skulle bruge og bestilt, var der hele tiden opfølgende mails og hvor langt ordren var og den kom rigtigt hurtigt frem. Super.
Meget tilfreds. Kontaktede Cakes and More via mail og fik lov til at afhente varer dagen efter på deres hjemmeadresse. Rigtig fine produkter og super service. Vil bestemt handle der igen :)
har købt lidt småting for at prøve bage til en fest.. Varerne kom super hurtigt og priserne er gode. køber helt sikkert der igen når jeg skal bage alle kagerne til festen
Virkelig god service. Efter bestilling kom der en mail om at varene allerede kunne hentes næste dag ved PD. Her handler jeg gerne igen
Vh Heidi
En super god oplevelse. Hurtig ekspedition og meget hurtig og effektiv omkring track and trace af forsendelsen. Jeg vidste hele tiden hvor den var og varerne var mig i hænde inden for 2 dage. Super
Nem hjemmeside at finde rundt på, hurtig ekspedition, hurtig levering, alt i alt en god oplevelse
Super hurtig forsendelse, gode/billige priser og jeg prøvede 3 nye slags fondant og beskrivelserne på hjemmesiden passer perfekt.
Jeg bestilte noget fondant midt feb. og modtog det dagen efter, hvilket var super fin service.
Fondanten var fra to forskellige firmaer og det ene havde uløbsdato i marts 13, så det var jo ikke for gammelt, men det var uspiseligt og burde ikke sælge som levnedsmiddel. Det var nemt at arbejde med, men vi var 10 voksne og 4 børn og alle var enige om at det ikke kunne/burde spises, så lidt ærgeligt når hele kagen er "betrukket" med det.
Det fondant fra det andet firma var super godt:-)
Så vender da tilbage ved behov for fondant, men køber ikke mærket Renshaw igen:-(
PS. Vil så gerne lige sige, at Cakasandmore sendte mig noget nyt fondant, så det kalder jeg i hvert fald fornem service, som vil blive husket:-) Så burde nok mindst give en stjerne mere, måske to. Tusind tak i hvert fald! Handler gerne igen og glæder mig til at afprøve det nye om 14 dage:-)