Camillarudnicki Reviews 10

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Skuffende oplevelse

Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse med camillarudnicki.dk.

For en uge siden kontaktede jeg virksomheden, efter at vi var kørt hele vejen til Aarhus for at besøge butikken, som ifølge oplysningerne havde åbent lørdag.
Inden afgang havde vi tjekket åbningstiderne grundigt, og der var ingen information om ændrede åbningstider eller påskelukning – hverken på hjemmesiden eller sociale medier.

Da vi ankom, var butikken lukket. Det var særdeles ærgerligt, da formålet med turen var at købe gardiner, og vi havde kørt langt for besøget. Jeg skrev efterfølgende en venlig og konstruktiv henvendelse med feedback og forslag om bedre kommunikation omkring ændrede åbningstider.

Der er ikke kommet noget svar, og det finder jeg ikke acceptabelt. Manglende tilbagemelding og mangelfuld information giver mig indtryk af en utilfredsstillende kundeservice.

Samlet set efterlader forløbet et indtryk af manglende professionalisme, og jeg kan derfor ikke anbefale at benytte virksomheden.

4 April 2026
Camillarudnicki logo

Reply from Camillarudnicki

Hej Rikke

Vi er kede af at høre om din oplevelse og vil gerne starte med at beklage den situation, du er blevet mødt af.

Vi må lægge os fladt ned og erkende, at vi ikke har været grundige nok i vores kommunikation omkring åbningstider i påsken. Vi delte den 31/3 et opslag, hvor vi informerede om, at vi fra 1/4 gik på påskeferie og var tilbage igen 7/4. Derudover er åbningstiderne opdateret på Google, men vi beklager, at det ikke også er blevet opdateret på vores hjemmeside. Vi beklager også, at vi ikke har fået besvaret din henvendelse på Instagram.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at have kørt forgæves, og vi tager din feedback til efterretning.

Som en kompensation vil vi gerne tilbyde, at vores gardindesigner Randi kommer forbi dig, så vi kan hjælpe dig videre med din gardinløsning. Hvis det kunne have din interesse er du velkommen til at kontakte os på kontakt@camillarudnicki.dk

Rated 2 out of 5 stars

Camilla Rudnicki kan jeg ikke anbefale

Jeg ville i forbindelse med et lejlighedsprojekt have professionel hjælp og valgte Camilla Rudnicki og en projektstyring til kr. 28.000.
Første besøg 06.10.2025 var godt. Camilla havde gode planer. Herefter blev stort set ingen af de indgåede aftaler overholdt.
Jeg måtte rykke mange gange. Når jeg italesatte ting, der ikke var overholdt, blev jeg anerkendt for at dele min frustration, det blev ikke bedre!
Jeg ville have ny seng. Camilla mente ikke, det var nødvendigt at prøve denne først. Det viste sig, at den anbefalede seng var fra ’Bedre Nætter’, som er et online firma! Formentlig årsagen til, at Camilla ikke syntes, sengen skulle prøves først. Jeg valgte en anden seng.
Placeringen af den foreslåede seng var håbløs. Forslaget var, at sengen skulle placeres, så der ikke var adgang til vinduet. Der blev foreslået opbevaringsplads under sengen. Der ville dog ikke kunne åbnes til denne, da der ikke var plads til at stå for enden af sengen.
Min gamle seng havde jeg en skriftlig bekræftelse på ville blive flyttet, før den nye seng kom. Det blev ej heller overholdt, og jeg måtte betale et flyttefirma for at flytte den.
Vi havde aftalt en løsning på mange ledninger i et hjørne ved første besøg. Da Camilla var færdig, syntes hun, at min strikkepose kunne dække de mange ledninger!
Der var indgået aftale om, at alle flyttekasser ville blive pakket ud. Det skete ikke, Camilla valgte kun at lægge det tøj på plads, som jeg havde liggende fremme, samt de ting, der stod fremme. Der stod flere flyttekasser, da hun var færdig - trods aftale om, at alle flyttekasser ville være pakket ud.
Tingene var nærmest kastet ind i de nye skabe, urtepotter, tasker og tøj i en stor forvirring (billeddokumentation). Mine stikbluser var så krøllede, at de måtte dampes.
Mine bøger blev sat op, så noget af Danmarkshistorien var placeret fremme, resten stablet ind i et skab.
Farven på væggene i stuen blev ændret flere gange, jeg måtte italesætte fejltagelser, og da maleren kom, var der stadig fejl på tegningerne.
Medarbejderne stod på mål for alle fejltagelserne. Den sidste medarbejder, som ringede for at afslutte samarbejdet 16.12.2025 gav udtryk for, at firmaet ikke kunne nå i mål, og at vi havde forskellig opfattelse af forløbet. Svært at være uenige om forløbet, når jeg har mails, der dokumenterer aftaler og forløb.
Jeg fik ikke som aftalt lampeforslag m.m. før efter flere rykkere. Disse forslag viste sig, da samarbejdet var afsluttet, og jeg valgte at gå til en professionel forretning at være aldeles håbløse. De ville på ingen måde dække mit behov for læselys, og mere lys i stuen, ligesom de foreslåede lamper var af en kvalitet, der på ingen måde ville matche kvaliteten af de lamper, jeg havde i forvejen.
Der er langt flere fejltagelser end de nævnte.
Grunden til, at at jeg giver 2 og ikke en stjerne er udelukkende at placeringen af tingene i stue og spisestue viste sig at være god.
Jeg tjekkede beklageligvis ikke Trustpilot først, som jeg vanligvis gør, det var en fejl! Jeg havde set ’Boligkøb i Blinde’ og valgte Camilla på baggrund af udsendelserne.

16 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har få lavet en digital indretning…

Vi har få lavet en digital indretning af Randi. Indretningsforslaget præsenterede en farvepalette, konkrete forslag til indretning af vores stue, spisestue og entre. Alt med afsæt i vores nuværende møbler og med forslag til nyinvesteringer. Vi fik masser af inspiration, og er gået i gang med at indette. Tak for hjælpen.

30 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har totalrenoveret en stor villa…

Vi har totalrenoveret en stor villa efter en brand. Vi valgte Camilla til at hjælpe os på rette vej.Samarbejdet med Camilla har været fantastisk, og resultatet er bedre end vi turde drømme om.Camilla lyttede til alle vores ønsker og inspirerede os til løsninger vi aldrig selv ville have tænkt. Vores renovation er endt med at blive meget bedre end vi turde drømme om. Derudover har Camilla fjernet så meget stress og bekymring i renovationsprocessen , så projektet blev overskueligt. Hun har de sødeste ansatte og man bliver altid mødt med et smil.Randi har stået for alle gardiner med det smukkeste resultat og der er valgt lamper der giver det mest fantastiske lys. Farver - klinker - træ og tæpper. Alt er bare perfekt.
Mine varmeste anbefalinger til Camilla og hendes team. Vi er så glade og taknemmelige over at have haft jer ombord. Både proces og resultat er blevet helt perfekt takket være samarbejdet med Camilla Rudnicki og hendes team. Tak 🙏

17 December 2024

En skuffelse

I første omgang vil jeg gerne tilslutte mig Louise Krogs anmeldelse. Vi har haft nogenlunde samme oplevelse.Efter skuffelsen skrev vi en sober mail til dem og fik et ubehageligt svar tilbage fra Camillas assistent Tine.
Når Camilla fremstår på TV er hun jo virkelig dygtig og opfatter folks stil og lytter. Som hos Louise Krog var også hos os det første møde behageligt og troværdigt
Jeg havde været alvorligt syg og vi havde derfor ikke overskud til at klare det selv. Så vi bestilte det de kalder signatur pakken som jo så var en skuffelse. I forløbet havde vi bedt om farveforslag til nogle bestemte møbler og ja det skulle de nok komme med men det har vi ikke hørt eller set noget til endnu. Hvis I skal bruge en indretningsarkitekt så se anmeldelserne godt igennem.

16 September 2023
Camillarudnicki logo

Reply from Camillarudnicki

Hej Anna

Vi anerkender jeres anmeldelse & sætter pris på jeres feedback.

Vi har været i dialog med jer & kender den omtalte sag. Vi ønsker dog at understrege, at vi ikke ser Trustpilot som den rette platform for yderligere kundedialog. Vores højeste prioritet er at beskytte vores kunders privatliv & fortrolighed.

Af respekt for jer som kunde & jeres private hjem, vil vi ikke udlevere individuelle kundehistorier offentligt. Vi sætter pris på vores kunders tillid & vælger derfor at behandle sager direkte & fortroligt.

Har I brug for yderligere hjælp eller ønsker at tage dialogen videre, er I altid velkommen til at kontakte os direkte.

Virkelig skuffende oplevelse!!!

Virkelig skuffende oplevelse!!!

Virkelig godt møde med Camilla, men virkelig skuffende slides og tegninger efterfølgende. Total standard.
Bad specifikt om Camilla, men en assistent lavede efterfølgende tegningerne og skulle tage evalueringen efterfølgende. Camilla var over alle bjerge.

Jeg reagerede på denne skuffelse. Skrev og forklarede. Flere mails. Svaret var direkte. “Sådan er det bare hos os”
Jeg bad om mine penge tilbage, da jeg på ingen måde var tilfreds.
Det var så heller ikke en mulighed.

Jeg var skuffet og lod dialogen falde.
Nu et par måneder efter tænkte jeg - okay så giv mig noget sparring på mit hjem når nu jeg ikke kan få pengene tilbage.

Det er så heller ikke en mulighed.

På alle måder en virkelig dårlig oplevelse. Jeg kan kun anbefale dig at lave et par møbel-fejlkøb. Det bliver billigere for dig end at købe ydelser hos Camilla Rudnicki.

30 September 2022

Meget skuffende

Meget skuffende! Virker som standardplancher som sendes ud med venstre hånd. Og det på trods af vi sagde ja til den store pakke. Kan på ingen måde anbefales.

9 August 2022

Ikke pengene værd..

Desværre ikke pengene værd - benytter ikke denne service en anden gang. Man får bestemt ikke det man bliver lovet ved opstartssamtalen. Det endelige resultat er mangelfuldt og usammenhængende.

8 July 2022

Skuffende service

Først har vi bestilt en 2 timers konsultation hos Camilla Rudnicki til overordnet snak om indretningen i huset. Vi fik nogle tips, dog ikke til det hele som vi spurgte til.

Da Camilla var på besøg hos os har vi brugt 1 time ud af de 2 vi betalte for at diskutere køkkenredskaber som køleskab til grøntsager, skab til køkkenmaskiner, cooker med brus mm og målte også køkkent op. Vi har også talt om at vi har brug for en kreativ løsning med mere skabsplads, da nuværende hylder i mellemgangen skal fjernes. Desuden har vi talt om at der skal tages højde for placering af emhætten, som ikke kan flyttes.
Vi bestilte efterfølgende en ekstra ydelse - plantegning af vores nyt køkken.

Tegningen var en ren skuffelse - intet vi har talt på mødet er taget højde for. Dvs. vi spildt det have af vores første betalte tid af Camillas besøg og skal nu betale for en tegning af vores nuværende køkken hvor næsten intet af vores ønsker er taget med.

25 November 2021

Dårlig oplevelse

Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse hos Camilla Rudnicki. Vi var under et stort tidspres, men Camilla lovede de kunne have alt klar indenfor 14 dage hvilket vi naturligvis stolede på og derfor aftalte. Dog får vi en opringning efter 13 dage hvor vi får at vide at de er 14 dage forsinket!! Vi var endda i dialog med projektkoordinator i løbet af de 14 dage, men der blev aldrig nævnt noget om nogen forsinkelse inden dagen inden den lovede afleveringsdag.

Da vi igen gjorde klart for dem hvor problematisk denne forsinkelse var for os, så ville de se hvad de kunne gøre, og sagde de nok kunne have noget klar i løbet af 10 dage, men de foretrak at bruge 14 dage for at kunne levere et ordentligt arbejde. Vi havde også her håbet at de kunne håndtere problemer som dette markant bedre, men igen blev vi desværre skuffet.

Vi havde flere gange gjort klart for dem hvor vigtigt det var med de 14 dage, så vi er virkelig skuffede over at de slet ikke har haft nogen fornemmelse for vores behov i denne process.

27 October 2021

Take a closer look