Camille Brinch Jewellery Reviews

5,877
TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Very beautiful jewelry and packaging! Love the women’s day necklace that came with my order, is wearing it right now <3

Rated 5 out of 5 stars

Let at handle og hurtig levering. Dejligt at bytteservice kan fremskrives i forhold til dato for gave.

Rated 5 out of 5 stars

I have received my earrings today, which I ordered on the weekend. The delivery fast and the earrings beautiful. Thank you

Rated 5 out of 5 stars

Fast delivery, very good quality products and I love the packegeing too.

1. Jewellery Designer

Written by the company

Smykker designet af Camille Brinch i ren sterling sølv og forgyldt sterling sølv. I et feminin, rå og chunky design, der innoverer tidens trend.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

6k reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

De var let at handle. Super hurtig levering 👍

6 December 2022

Hej Marius

Tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt, at du sidder med den følelse efter besøget på vores hjemmeside.

Endnu bedre er det, at vi så også kunne gøre oplevelsen ekstra god med den hurtige levering af din pakke.

Jeg håber, vedkommende blev glad for en fine gave.

alt var 10/10

4 December 2022

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse ✨

Åh, hvor er vi stolte over, at det er din opfattelse af os. Vi stræber nemlig sådan efter altid at give den bedste oplevelse for jer.

Det lyder nemlig til, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt, og netop den følelse ved dig betyder så meget for os.

Du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden igen, og skulle du have brug for hjælp til køb af flere smykker i fremtiden, må du endelig sige til.

Og så må du i hvert fald også have en skøn dag ✨

Rated 5 out of 5 stars

Super fin ring til en god pris

Super fin ring til en god pris. Og lyn hurtig levering

1 December 2022

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Det er simpelthen så skønt, at du er så vild med smykkerne - det betyder rigtig meget for os.

Vi stræber sådan efter, at give alle vores kunder en problemfri og hurtig oplevelse med leveringen. Det lyder til, at det er lige det, som du har fået, hvilket bare gør os så glade.

Du er altid velkommen tilbage ved os, hvis du leder efter et nyt smykke.

Ha’ en rigtig dejlig dag 💖

Tak for hurtig levering

Hej Pia

Det er bestemt os, der takker for din anmeldelse 😊

At du særligt giver den hurtige levering topkarakter, gør os så glade.

Vi vil altid stræbe efter at sende og håndtere alle ordre hurtigst muligt, så smykkerne kan komme ud og bringe glæde.

Jeg håber, vedkommende blev glad for gaven 😊

Hej Dorthe

Tak for din fine anmeldelse 🌟

Det betyder simpelthen så meget for os, at du sidder med lige netop dén følelse efter at have besøgt vores hjemmeside.

Vi stræber nemlig lige præcis efter at gøre oplevelsen af at besøge vores hjemmeside mindst lige så god, som hvis du stod i en fysisk butik - og det er noget, vi hele tiden arbejder på, så vi altid giver den bedste og mest inspirerende oplevelse derinde.

Vores hjemmeside er nemlig ikke bare en webshop - den er en del af et helt inspirationsunivers af smykker, som vi har skabt sammen med jer søde kunder, og vi er så glade for, at lige præcis du også er en del af det.

Så du kan tro, at vi vil se frem til at se dig på hjemmesiden igen.

Ha' en skøn dag 💖

God service.

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vores team brænder for at give en super service, så man altid sidder tilbage og føler sig hørt og set - uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer man har. For os er nærvær og opmærksomhed en helt naturlig del af vores arbejde, fordi vi kun ønsker at møde jer kunder med en god service, så oplevelsen er helt i top hver gang, man kontakter os.

Jeg håber virkelig, at den fine og populære Krystalhalskæde bringer rigtig stor glæde for tiden, og at den bliver ved med at skabe glæde i mange år fremover.

Vi sidder altid klar til at hjælpe med både stort og småt, hvis du skulle sidde og mangle hjælp en anden gang. Forhåbentligt ser vi dig inde på hjemmesiden igen inden alt for længe.

Ha´ en skøn dag 😊

Rated 5 out of 5 stars

I’m a first time customer and super…

I’m a first time customer and super happy about my order! Camille’s marketing is really on point and I appreciate the giftcard I received after ordering jewellery during her Black Friday sale. The first customers received a limited necklace but no discount. After the necklaces where sold out she offered up to 30% off on all her jewellery. I felt a little bit disappointed because I really wanted that discount. Since I bought several pieces she already sent another email with a giftcard. So I used it on another piece that was also on sale, perfect!!! And so smart!

30 November 2022

Hi Ellen

Thank you so much for your fantastic review 🌟

We are so happy that you liked Camille´s Black Friday Event! It is an event that Camille and the rest of our team use a lot of time and energy on planning in detail. Thus, it makes us so happy to get some great response on the event and on our marketing.

The point of the event is definitely not to disappoint anyone, but on the other hand to include as many people as possible so everyone can participate in the celebration in one way or another.

Camille was overwhelmed by the response to her Black Friday Event, and she wanted to give something back to all of you who bought several pieces of jewellery.

I really hope that all the pieces of jewellery make you happy, and that they can help you express yourself in the exact way that you dream about.

I hope that we can send more fine jewellery your way in the nearest future.

Have a lovely day 💖

Kind regards,

Hej Lotte

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det er simpelthen så skønt at høre, at du både finder vores service samt leveringen af din pakke helt i top.

Vi vil altid stræbe efter at håndtere alle ordre hurtigst muligt, så smykkerne kan komme ud og bringe glæde.

Jeg håber smykkerne bragte et stort smil frem på den heldige modtager, og at I havde en skøn jul ✨

Ha' en dejlig dag 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super nemt at handle hos Camille…

Super nemt at handle hos Camille Brinch. Hurtig levering

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse 💖

Det bringer simpelthen et smil på vores læber og se, at din oplevelse med leveringen af dine smykker har været lige til 5 stjerner.

Vi ønsker lige præcis, at det er nemt og effektivt at handle på vores hjemmeside. Faktisk er vores håb, at det er ligeså inspirerende og god en oplevelse, som købte man smykkerne i en fysisk butik.

Så tusind tak for at lade os høre din oplevelse. Jeg håber, at du har fået en masse glæde af smykkerne allerede.

Vi vil elske at se dig på hjemmesiden igen en anden gang i fremtiden.

Ha’ en rigtig skøn dag ✨

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig video til Black friday.

Dejlig video til Black friday.
Flotte smykker.

Hej Helle

Tak for din fine anmeldelse 😊

Årh, hvor er det bare dejligt at få noget feedback på vores video til Black Friday. Det betyder meget for os at få en positiv tilbagemelding på den, da vi gør meget ud af hele set-uppet omkring Black Friday, så tusind tak for det.

Jeg håber, at Limited halskæden og de flotte Earlines bragte stor glæde til gavemodtageren, da hun modtog dem den 4. december.

Hvis du er på udkig efter en fin gave en anden gang, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Hjemmesiden er i hvert fald altid åben for, at du kan komme på besøg igen.

Ha´ en dejlig dag 🌟

Professionel service

Super fin webshop. Hurtig og præcis levering. What not to like. 🤩

30 November 2022

Hej Hanne

Tak for din flotte anmeldelse ✨

Vores hjemmeside er nemlig ikke bare en webshop i vores øjne - den er en del af et helt inspirationsunivers af smykker, som vi har skabt sammen med jer søde kunder, og vi er så glade for, at lige præcis du også er en del af det.

Så du kan tro, at vi vil se frem til at se dig på hjemmesiden igen.

Ha' en skøn dag 💖

Hurtig kommunikation og levering

Hurtig kommunikation og levering. Og I den forventede kvalitet.
Good value for money.....

24 November 2022

Hej Henrik

Tak for din fine anmeldelse 😊

Vi bliver bare så glade, når vi kan læse, at I har haft en super hurtig levering af smykkerne - det er lige sådan, det skal være, og vi bliver så glade, når I har lyst til at dele den gode oplevelse med os.

Vi går enormt højt op i, at vi er til at få fat på, og at vi har så korte svartider som overhovedet muligt. Derfor betyder det alverden for os, at du har oplevet en hurtig kommunikation.

For os og især for Camille er kvalitet alfa og omega, så det er så dejligt at læse, at smykkerne lever op til jeres forventninger, og I netop sidder med en følelse af, at I har fået en høj værdi for jeres penge.

Vi er så glade for, at du er en del af Camilles smykkeunivers - og du kan tro, at vi med glæde vil sende flere fine pakker din vej, når du er på udkig efter et flot smykke til en heldig modtager.

Ha’ en rigtig dejlig dag ✨

24 November 2022

Hej Rico

Mange tak for din anmeldelse 🌟

Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet en service til topkarakter. Vi er altid klar på at hjælpe, så vi er rigtig glade for, at du har fået lige den service, som du havde brug for.

Du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden igen, og skulle du have brug for hjælp til køb af flere smykker i fremtiden, må du endelig sige til ✨

Ha’ en skøn dag - og god jul 😊

Signe, Customer Care

Hej Louise

Tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever så god en kvalitet - ikke kun på smykkerne, men også på den hurtige levering af din pakke.

Vi vil altid forsøge at håndtere alle ordre hurtigst muligt, så smykkerne straks kan komme ud og bringe glæde 😊

Jeg håber, den fine gave giver et stort smil på læben hos den heldige gavemodtager.

Ha' en skøn dag 🌟

Fantastisk service

Fantastisk service - tak for det

26 October 2022

Hej Irene

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er jo simpelthen bare så skønt at høre, at din oplevelse har været helt i top, og at du særligt oplever en service til topkarakter hos os - det vil vi altid stræbe efter 😊

Du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden og i vores smykkeunivers igen.

Jeg håber, vi kan glæde med en masse fine smykker i fremtiden 😊

Super service👏

7 October 2022

Hej Vinni

Tak for din anmeldelse 😊

Det betyder så meget for os, at din oplevelse har været så god, og at du særligt finder vores service helt i top - det vil vi altid stræbe efter!

Vi forsøger altid at håndtere alle ordre og henvendelser hurtigst muligt, så I hurtigst muligt kan få glæde af de fine smykker 😊

Jeg håber, vedkommende bliver glad for gaven, og at du vil besøge vores smykkeunivers igen - du er i hvert fald mere end velkommen.

Beautiful

Beautiful, perfect

4 October 2022

Hi Kamah

Thank you so much for your sweet review ✨

We are thrilled to see, that you are so excited about your new jewellery pieces. And we hope that you get lots of wear out of your fine new pieces.

We are so happy that you are a part of our universe - and we would be more than happy to help with more beautiful pieces in the future.

Have a lovely day 💖

Best wishes
Freja, Customer Care

Super god service 👍

2 September 2022

Hej Bo

Tak for din anmeldelse 😊

Årh det betyder alverden, at du sidder med den følelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores Customer Care og særligt giver vores service topkarakter.

Du skal være mere end velkommen i vores smykkeunivers, og jeg håber vedkommende bliver glad for den fine gave 😊

God hjemmeside. Super service

12 August 2022

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det skønt at læse, at du synes om vores hjemmeside. Vi arbejder hele tiden på at gøre den endnu bedre, og det er bare dejligt at vide, at den falder i god jord.

Vi er taknemlige for, at vi må være med til at glæde gavemodtageren med de forgyldte Store Tekstur Hoops. Jeg håber, at de vil bringe stor glæde.

Vi kan forhåbentligt glæde enten dig eller modtageren med endnu flere smykker til samlingen i fremtiden.

Ha´ en skøn dag ✨

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så glad for min nye lille panzer…

Jeg er så glad for min nye lille panzer ring. Tak for tippet, om at bestille 2 nummer str. end normalt . Passer perfekt.

6 August 2022

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er super glade for, at du har gjort brug af vores størrelsesguide - og at den også virkede for dig.

Vi bruger lang tid på at udvikle disse guides, så det er simpelthen så fedt, når I tilbagemelder, at det fungerer.

Endnu bedre er det, at du er så vild med ringen - den er også bare så fin 😊

Take a closer look