Problem med satelittbilde, 2 ganger på 2 uker, borte midt under sending, og ingen INFO..ingen kundebehandling i hælg. Har beholdt dere fordi det har funket. Nå er jeg drittlei!!
See what reviewers are saying
Useriøst selskap som bare bryr seg om penger og ikke kunden. Inngikk binding på 12 måneder og etter 9 måneder uten å ha tilgang til tjenesten jeg skulle ha, samt utallige ganger kontakt med kundeservi... See more
Company details
About Canal Digital AS
Information provided by various external sources
Canal Digital Satellitt heter nå Canal Digital. Hos oss får du en verden av underholdning på TV, desktop og mobil - TV og streaming samlet på ett sted.
Canal Digital Kabel heter nå Telenor. Dersom din tilbakemelding gjelder bredbånd eller kabel-tv finner du riktig selskap på denne linken.
Contact info
Oslo, Norway
- 915 06070
- www.canaldigital.no
Problem med satelittbilde
Svindel!!!
Svindel!!!! Hvis du har bedrift og privat abonnement med samme e-post og samme navn av kontakt personer du kan se nettsiden bare på privat. Oppsigelse kan registreres bare på telefon gjennom kundeservice. Har ikke registrert om oppsigelse 6 mnd!!! Etter på bare blablabla og påpeke fra bedrift kundeservice og sendte masse straffe fakturer! Vi starter sak nå!!!
Jeg sa opp canal digital i tidlig i…
Jeg sa opp canal digital i tidlig i november og fikk beskjed bekreftet at siste faktura som skulle betales var 25 november. Fikk regning 24 desember også som jeg slettet som efaktura. Fikk inkasso og stengevarsel i januar. Så ringte jeg de og de sa jeg måtte betale for fakturaen for desember også. Jævla kjeltringer dette.
Useriøs kundebehandling
Jeg har vært kunde hos Canal Digital i mer enn 25 år. I alle disse årene har jeg jevnlig blitt oppringt av pågående representanter fra selskapet som vil selge kanalpakker eller annet. Hver eneste gang gjør jeg tydelig oppmerksom på at jeg ikke ønsker slik kontakt verken nå eller i fremtiden. Deretter blokkerer jeg telefonnummeret det blir ringt fra. Til tross for dette blir jeg igjen oppringt fra nye telefonnumre tilhørende selskapet.
Den 7. oktober i år kl 19.03 ble jeg igjen oppringt av en selger fra Canal Digital fra telefonnummer 46703810. Jeg tok da kontakt med kundeservice og gjorde det klart at jeg kommer til å si opp hele kundeforholdet om dette fortsetter.
Jeg ble da lovet at jeg ikke lenger skulle motta tilbud verken via telefon eller sms. Det ble visstnok også lagt inn et notat i min kundeprofil om at jeg ikke ønsket å bli kontaktet. Til tross for dette fortsatte de plagsomme oppringningene.
Etter henvendelse til kundeservice i slutten av oktober fikk jeg beskjed om at klagen var videreformidlet til leder og at det ikke var mulig å gjøre mer siden det allerede var lagt inn sperre for telefonsamtaler i systemet.
Til tross for dette fortsatte det akkurat som før. I november registrerte jeg disse oppringningene:
25.11.21 kl 16.51 fra telefon 46703820
26.11.21 kl 15.51 fra telefon 46703820
30.11.21 kl 14.10 fra telefon 46703823
Etter å ha oversendt dette og gitt tydelig beskjed om at det vil resultere i oppsigelse av kundeforholdet, fikk jeg svar fra Morten på kundeservice:
"Dette var trist lesing. Jeg syns det er veldig synd at noen fra Allente fremdeles prøver å ringe deg etter jeg har gitt klar beskjed i våre interne kanaler. Jeg kan ikke annet enn å beklage."
Nå visste selskapet altså hvilke telefonnumre som hadde ringt meg til hvilke tider og hadde dermed en mulighet til å undersøke nærmere med de som hadde ringt og kunne dermed funnet ut hvorfor dette hadde skjedd til tross for at det var lagt inn en såkalt sperre i systemet. De valgte likevel ikke å gjøre noe annet enn å beklage.
Tirsdag 28. desember ringte jeg kundeservice for å si opp hele kundeforholdet. Etter en halvtimes venting fikk jeg omsider snakke med en kundebehandler som trenerte saken ytterligere en halvtimes tid før oppsigelsen ble registrert.
Konklusjonen kan ikke bli annet enn at Canal Digital ikke tar kundene på alvor.
Elendig service!Ringer kundeservice for å få hjelp med…
Ringer kundeservice for å få hjelp med signalfeil på en hytte.Usikker kundebehandler som kobler over til en annen kundebehandler og får ingen kontakt.Første kundebehandler kommer ikke tilbake. Ringer på nytt. Får svar på ett spm., men neste spm. er kundebehandler usikker og skal spørre noen.Blir bare borte....Aldeles utrolig dårlig service som skulle vært premiert! 1 stjerne er for mye.Prøver å ringe igjen.Ingen svarer.Klokka er rett over 19.00, men ingen aut.svarer ang åpningstid
Jeg henger meg på de misfornøyde
Jeg henger meg på de misfornøyde. Min mor på 70 år har flyttet og skal gå over fra parabol til fiber. Først ville vi si opp, men det ville de ikke vite av. Jeg ble sendt fra den ene kundebehandleren til den andre for så å bli kastet ut av telefon systemet. Hele to ganger. tre timer forsøkte jeg febrilsk å hjelpe min mor med oppsigelse. Dette var dag en. Dag to får jeg da endelig tak i et noenlunde oppegående menneske som beklager behandlingen på det dypeste. Lover bot og bedring, reduksjon i pris og bytte til Fiber fra parabol. Vi kan hente boksen på Elkjøp er beskjeden da tv montør kommer en dag senere. Men nei, den lovnaden var for mye å holde. slikt kunne de visst ikke hjelpe til med. Kundebehandleren som lovet gull og grønne skoger viser seg å være en veltalende løgner. Nå venter vi på ny boks (2-5 virkedager ved sending), og min eldre svaksynte mor blir uten underholdning i over 10-14 dager da vi må bestille ny time med tv installatør når den tilsynelatende gullbelagte boksen endelig kommer. Det er nå også slik at da jeg bedyret min skuffelse over elendig kundebehandling, fikk jeg beskjed om å oppføre meg og hvertfall holde kjeft. Vedkommende unge menneske i andre enden av telefonen, pratet til meg som om jeg var et ulydig barn, enda hun må være minst 20 år yngre enn meg. Jeg er målløs over den elendige behandlingen vi har fått og fortsettelsen blir egentlig alt annet enn spennende....
De fjerner kanaler uten å gi beskjed.
Fikk mail av Canal digital om at de…
Fikk mail av Canal digital om at de skifter navn til allente, men pakken min vil være som før, men dette var løgn vox og tv2 sport2 hd har blitt borte men prisen den samme. Irritabelt at selskapet juger bevisst på slikt.
Anal digital
Hvor skal man egentlig starte med (c)ANAL digital. Altså, dette selskapet er altså så håpløst. Jeg, mann (19), prøver å gjøre det folk på min alder gjør, VI SER PÅ TV OG BRUKER INTERNETT, men neida. Canal Digital har ført til store problemer. Gjennom hele første studieåret mitt har jeg ikke fått gjort noen ting, hvorfor?, jo på grunn av Canal Digital. Internett streiker konstant, og kundeservicen har gjort at jeg må gå til psykolog ukentlig... De har skjelt meg ut, og nekter å hjelpe, til tross for at jeg har vært en kunde i flere år. Håpløst opplegg. Canal Digital medfører migrene!😭😭😭😭😭😔😔😔😔👍👍👍👍👍👍👍
Elendig,møkka canal,detter ut,mer eller…
Elendig,møkka canal,detter ut,mer eller mindre hele tida👎
Største feilen vi gjorde var å bli…
Største feilen vi gjorde var å bli kunde hos Canal digital. Faller ut i hytt å pine . Synd med denne bindingstiden når de leverer såååå dårlig👎👎👎
Utrolig lei av selgertelefonene, jeg har frabedt meg , mange ganger !
JEg må si at jeg er utrolig lei ! av selgertelefoner, fra C. D. Jeg er abonnent ! og har varslet flere ganger om å slutte å ringe meg, .Jeg finner ut selv ! om jeg trenger flere kanaler.Jeg har opplevd å gå tom for strøm, og brukt tid på å søke opp og finne hvem som ringer. Har skrevet gjentatte ganger på Facbook Chat. Men de bare fortsetter ,og respektere ikke mitt varsel. Jeg vil, om det er mulig bytte til en konkurrent .
Kanaler går i svart
Igjen hoppet det ut i avslutningen på 5mila.å da må jeg inn å søke å da bildet kom tilbake var det ferdig.skjer stadig vekk.
One Place dekoderen hører hjemme på en…
One Place dekoderen hører hjemme på en viss plass. En gjenvinningstasjon. Dette er den værste møkka jeg har vært borti. Hakker på opptak. Hopper over opptak. Restart uten grunn. Går plutselig i svart. Styr unna denne !!!!!
Lite brukervennlig og konstant tekniske problemer
Har hatt tekniske problemer med Canal digital fra dag en. Spurt om hjelp, og får samme svar. Det løser seg i et øyeblikk, men tilbake til utganspunktet. Dekoderen er svært lite brukervennlig. Det er store forsinkelser og ufattelig dårlig responstid. Den lever sitt eget liv, og kan plutselig henge eller restarte seg selv uten videre. Hos Kundeservice virker det ikke som om de er kjent med problemstillingen og ignorerer problemet. De sender deg videre til en annen kundebehandler som gir deg akkurat det samme svaret. Enn så lenge er jeg stuck med canal digital, da jeg ikke har funnet bedre alternativer i mitt område.
Føler meg lurt
Blei løyet for nor tok bandt meg til 12 måneders abbonemang blei fortalt at kunne bare fryse abbonemanget etter de månedene med gratis abbonemanget å si opp nor tiden på abbonemangetet var gått ut for slippe å betale noe ekstra siden jeg da skulle få fiber å var ikke så lenge til det skulle kobles opp. 😔
Prøvde å si opp abonnementet da jeg…
Prøvde å si opp abonnementet da jeg ønsket å bytte til Altibox for å prøve ut den løsningen. Traff på en frekk svenske som jabba i vei om hvorfor. Utrolig dårlig kundebehandler som gjør at det alldrig er aktuelt for meg å bli i kunde igjen på et senere tidspunkt.
Mest inkompetente firma jeg noen gang…
Mest inkompetente firma jeg noen gang har opplevd. Kun interessert i pengene dine. For å spare tid kan man ta ut 7-8 tusenlapper i året og bruke de som dopapir.
Elendig og frekk kundeservice
Elendig kundeservice, styr unna.
Prisene raste opp på alle kanalpakker, etter de slo seg sammen med Viasat. Plutselig er kostnader på 1544,- kr i måneden......
Ringte inn for å be om et pristilbud for evnt å binde oss for 12 nye måneder. Blankt NEI var svaret. Ikke ei krone å gi i rabatt var svaret. Sendte så en mail. Ikke svar å få. Sender en chat , med samme svar. Ingen rabatt. Sier de har ringt meg 2 ganger uten å få svar ( noe som er løgn) så da REGNET de med at vi ønsket å si opp. Ser så på minside hos canal digital at våre abonnement er sagt opp fra 1 des. Har aldri opplevd så Elendig og frekk service i hele mitt liv. Ringte de for å høre hva de holder på med. Her blir jeg satt på vent, ingen vil svare meg. RIKS TV er nå bestilt av en imøtekommende og service innstilt ansatt hos riks tv.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.