Jag vill härmed uttrycka min…
Jag vill härmed uttrycka min fullständiga upprördhet och besvikelse över det nyligen köpta fordonet Volkswagen Multivan, som visat sig ha allvarliga och många mekaniska och elektriska defekter. Fordonet, som köptes under förutsättningen att det var i gott skick, har tydligt visat sig vara i ett mycket sämre skick än vad som utlovades. Jag har blivit lurad och vilseledd vid detta köp, vilket är helt oacceptabelt.
Efter en noggrann genomgång har allvarliga problem i motor, bromssystem, luftkonditionering och elektroniska moduler identifierats, vilket visar på det beklagliga skicket hos fordonet. De nödvändiga reparationerna för att göra fordonet säkert och användbart innebär kostnader som uppskattas till mellan 80 000 och 100 000 SEK, en oacceptabel summa för en kund som förväntade sig att köpa en bil i rimligt skick.
Det är uppenbart att de befintliga problemen är strukturella och klart existerade innan köpet, vilket indikerar en brist på transparens och ett potentiellt dåligt uppsåt vid försäljningen av detta fordon. Dessa allvarliga fel nämndes aldrig före köpet, vilket tyder på ett avsiktligt undanhållande av fordonets verkliga skick.
Eftersom jag inte har fått några tillfredsställande lösningar överväger jag nu rättsliga åtgärder för bedrägeri i försäljningen, med målet att återfå min investering och kräva de nödvändiga reparationerna eller en fullständig återbetalning. Jag kräver ett omedelbart svar och en ärlig vilja att lösa denna situation.
Avar från
Fa Auto AB / car change /