Combidakkapel BV Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hierbij kan ik Combidakkapel aanbevelen voor het plaatsen van een dakkapel. Tijdens het eerste gesprek met Gijs hadden wij de keuze voor het plaatsen van een dakkapel al gemaakt. De deskundigheid vri... See more

Rated 5 out of 5 stars

Makkelijk in de omgang, snel geplaatst, denken actief mee, veel opties. Enige punt van kritiek is dat het regenwater tegen het schoorsteentje van de cv-ketel aankwam en daar lekkage veroorzaakte. Heef... See more

Rated 5 out of 5 stars

van offerte aanvraag tot oplevering zijn wij heel proffesioneel behandeld. communicatie verloopt goed en prettig.alles in overleg en veel is mogelijk. plaatsing was heel vakkundig en netjes. jongens... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Prima bedrijf. Nette mensen ook. Alles netjes achter gelaten. Snelle montage en : ook heel fijn: toen we na 8 jaar lekkage hadden kwamen zij dit dezelfde week bekijken en de week erna repareren. Top... See more

Company details

1. Building firm

Written by the company

Combi Dakkapel in Doetinchem is, met onze jarenlange ervaring, dé specialist in dakkapellen. Wij hebben al veel mensen blij kunnen maken met een professionele en praktische vergroting van hun woning. Wij voorzien u van deskundig advies, nemen u alle zorgen uit handen. Van vergunning-aanvraag tot en met de woonklare oplevering.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

De mannen hebben hun best gedaan.

De mannen hebben hun best gedaan.
Wij waren alleen niet helemaal tevreden over de afwerking aan de buitenkant. De hoeken zijn niet goed afgewerkt met afwerkhoeken.
Buiten in de border in het midden zit een naad, dit is natuurlijk ook niet zoals het hoort.

13 September 2023

Reply from Combidakkapel BV

Inmiddels zijn de problemen naar wens opgelost. 😊

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Kunt u foto's sturen van de problemen, naar info@combidakkapel.nl? Dan kunnen wij voor u kijken wat er aan de hand is en eventueel een oplossing bieden.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snelle levering, super kwaliteit

Heel fijn bedrijf, goede communicatie. Ons dakkapel stond binnen een ochtend erop. Hele goede kwaliteit, echt een prachtig dakkapel. Harde werkers! Echt een aanrader!

12 September 2023

Reply from Combidakkapel BV

Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u nog veel plezier van de mooie dakkapel.😊

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies gekregen,fijn dat ze de…

Goed advies gekregen,fijn dat ze de aanvraag zelf regelen van de gemeente.Mooi afgeleverd en gemonteerd top!!!

10 September 2023

Reply from Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review, fijn dat u tevreden bent!

Mooie dakkapel snel geplaatst

De mannen van Combidakkapel stonden volgens afspraak om 07:00 voor de deur, gingen aan de slag en leverden om 13:30 een mooi project op.

Zonder gedoe, netjes opgeruimd en goed uitgelegd

30 August 2023

Reply from Combidakkapel BV

Fijn te horen dat de mannen goed, snel en netjes werken. Wij wensen u nog veel plezier van de mooie dakkapel 😊

Ervaring Combi Dakkapel

Jonge, maar ervaren gasten. Leuk hecht team van harde werkers, geven antwoord op al je vragen en lossen alles waar mogelijk ter plekke op.

Gijs mag trots zijn op zijn team!

13 April 2023

Top service

We zijn enorm tevreden over Combidakkapel.

Fijn personeel en een goede service!

7 February 2023

Reply from Combidakkapel BV

Fijn te horen dat u tevreden bent en dank u wel voor de mooie review☺

Heldere snelle communicatie.

Heldere snelle communicatie.
Alles volgens afspraak geleverd.

29 January 2023

Reply from Combidakkapel BV

Dank u wel voor de mooie review, wij wensen u nog veel woongenot van de mooie dakopbouw.

Rated 4 out of 5 stars

Top bedrijf voor de top van ons huis

Goede gemotiveerde nette mensen.
Denken mee. Hebben precies uitgevoerd zoals wij het wilden. Ook heel goed ingemeten door Gijs.
Top bedrijf.
Bedankt voor alles.

Ed

4 February 2023

Reply from Combidakkapel BV

Dank u wel voor de mooie review, ik zal uw complimenten ook aan Gijs doorgeven 😊

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Dakkapel zit er met een Ochtendje op en is van topkwaliteit

20 December 2022

Reply from Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review, wij wensen u nog veel woonplezier van de mooie dakkapel 😊

Van begin tot eind goed.

Van begin tot eind goed.

Goede prijs en uitstekende kwaliteit. Van begin tot eind goede communicatie met alle medewerkers van verkoop tot aan montage; en wat een ruimte krijg je van zo’n dakkapel. Bedankt voor de fijne samenwerking Combi Dakkapel B.V.

22 November 2022

Reply from Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review en de fijne samenwerking. Wij wensen u nog veel plezier van de mooie dakkapel😊

Rated 5 out of 5 stars

Prettig contact, tevreden klant!

Na de aanvraag voor een offerte kwam er snel en leuk contact. Prettig dat alles rond het aanvragen van de vergunning wordt opgepakt. Uiteindelijke levering/plaatsing goed en naar wens verlopen.

15 September 2022

Reply from Combidakkapel BV

Fijn te horen dat alles naar wens was!😊

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden met de topservice!

We zijn echt super tevreden met de levering en montage van onze dakkapellen! De eerste afspraak was al zeer prettig en werd er goed met ons meegedacht over de mogelijkheden op onze zolder. Ook op de dag van de levering verliep alles vlekkeloos. Ik raad Combidakkappel zeker aan! Toppers!

22 September 2022

Reply from Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review! Wij wensen u nog veel woonplezier van uw dakkapellen. 😊👍

The Trustpilot Experience

Take a closer look