See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Technisch niet in orde Dakar escaperoom. Verkeerde sloten etc. Wordt erkend door personeel. Sommige dingen waren al bekend. En waarom dan niet maken?Maar krijgen geen sorry of ter compensatie een dran... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn dochter was de eerste keer zo bang maar werd er zo goed doorheen begeleid dat ze de tweede heat alsnog durfde en nu fan is! Daarnaast moesten wij... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben met het Bekenkamp de woonspecialist team een hele leuke avond gehad. Heel goed en gezellig ontvangst met wat drinken en een borrelhap en een goede uitleg hoe het programma in elkaar zat. Da... See more

Rated 1 out of 5 stars

Een leuke ervaring mooie baan, maar helaas werd de baan zo volgepropt per heat dat je bijna niet kon rijden en dan rijden door het te vol proppen van de baan mensen tegen elkaar( je bent er om te kar... See more

Company details

1. Amusement Centre
  2. Escape room centre

Information provided by various external sources

Coronel heeft dé Kartbaan, de grootste indoor Lasergame Arena, de meest unieke Escape Room van Nederland en het meest uitdagende indoor Klimbos van Europa!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Review Tim Coronel Kartbaan Huizen

Vandaag met vier vrienden gekart bij Tim Coronel in Huizen. Helaas een teleurstellende ervaring. De karts zelf waren prima (elektrisch en zonder problemen), en de baan is leuk ontworpen met veel bochten, een tunnel en een snelle sectie. Wel loopt een stukje naar beneden niet lekker.

Het grootste probleem was de drukte. In de eerste twee heats stonden er zo’n 15 rijders op de baan, wat bij rondetijden van 35-40 seconden simpelweg te veel is. Dit leidde tot veel opstoppingen en grote snelheidsverschillen tussen rijders. Er werd nauwelijks gehandhaafd op inhalen bij gele vlaggen of bewust botsen, wat afbreuk deed aan de race-ervaring. De organisatie voelde amateuristisch en onpersoonlijk: een korte centrale uitleg over de vlaggen, maar verder weinig begeleiding en instructies.

Pas in de derde heat, met slechts 8 karts en vergelijkbare snelheden, konden we echt lekker rijden. Dit maakte nog iets goed, maar de algehele indruk blijft matig. Het gebouw zelf is verouderd, met een kleine ontvangstruimte en gedateerde wc’s. Drankjes aan de bar bestellen ging prima, maar de kartbaan is duidelijk toe aan vernieuwing.

Wij kozen deze locatie vanwege de nabijheid van een escape room, maar komen hier niet snel terug.

23 March 2025
Rated 2 out of 5 stars

DeVeiligheid niet in orde

Om te beginnen de veiligheid: we kregen geen uitleg over vlaggen. En verder een hele snelle moeilijk hoorbare uitleg bij de karts. Kwam echt vrij ongeïnteresseerd overboord ons. Mijn zoon werd keihard gebeukt toen hij in stilstand was gekomen. Hij heeft
Er veel pijn van. Doe dit niet met kinderen onder de 16 in normale kart

23 December 2024

Slechte kartbaan

Wij deden 3 heats, bij de 3e heat werd mijn groep bewust gebeukt door andere bestuurders, personeel greep niet in liet ze gewoon op de baan verder rijden, gele vlaggen werden genegeerd hierop werd ook niks aan gedaan, aantal personen van mijn groep inclusief mezelf hebben er pijn en klachten aan over gehouden na de tijd in de rug/nek.. voor mij nooit meer

7 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Klacht betreffende incidenten tijdens kartheats

Geachte heer/mevrouw,

Zondagavond heb ik samen met twee andere personen vijf heats bij uw kartbaan gereden. De eerste drie heats verliepen uitstekend en we hebben hier enorm van genoten. Echter, na een korte onderbreking om iets te eten, veranderde onze ervaring bij terugkomst drastisch.

We reserveerden nog twee heats en gingen vol enthousiasme de baan op. Helaas werd deze positieve sfeer snel tenietgedaan door het gedrag van een groep andere bezoekers. Tijdens de heats werd een van mijn mederijders in een trage bocht met aanzienlijke snelheid en zonder enige aanleiding hard in de zijkant geramd door een andere deelnemer. Dit werd nog verergerd doordat de persoon in kwestie ook bewust de boostknop gebruikte. Kort hierna ontstond er opnieuw een botsing, waarbij zowel mijn mederijder als ik betrokken raakten.

Tot onze verbazing begonnen zowel de veroorzaker en zijn mederijders te schreeuwen en schelden met grove termen zoals:
• “Kankermongolen”
• “Als ik die kart uitstap, mishandel ik jullie”
• “Wacht maar tot we elkaar buiten tegenkomen”
• “Jij moet ook je kankerbek houden” (als reactie op mijn poging om te de-escaleren met de woorden: “Jongens, we zijn hier voor de lol. Geef elkaar een hand, drink desnoods een biertje en maak het gezellig. Dit wil toch niemand?”)

De situatie escaleerde verder, ondanks dat wij het gesprek op een rustige en respectvolle manier probeerden aan te gaan.

Het ging hier om een groep jongeren van naar schatting 17 tot 19 jaar. Dit gedrag was niet alleen asociaal, maar ook ronduit gevaarlijk. Uit nader onderzoek bleek dat deze personen op hoog niveau aan motorcross doen, wat dit gedrag des te meer onbegrijpelijk maakt gezien het professionalisme dat je van hen zou mogen verwachten. Bovendien gingen zij bijzonder roekeloos om met uw karts en infrastructuur, iets dat ik als klant betreurenswaardig vind.

Na afloop hebben wij beelden gemaakt van een heat na ons, waarin te zien is hoe deze groep de karts letterlijk als botsauto’s gebruikte. Het escaleerde opnieuw toen een van hen door een harde klap tegen de vangrail uit zijn kart moest worden gehaald. Dit incident bevestigt het gevaarlijke gedrag van deze groep.

Ik hoop oprecht dat er voortaan strenger wordt opgetreden tegen dit soort gedrag en dat uw raceleiders dergelijke situaties in de toekomst sneller en adequater aanpakken. Dit soort incidenten doet namelijk afbreuk aan de veiligheid en het plezier van alle bezoekers, evenals aan de reputatie van uw organisatie.

Ik ontvang graag uw reactie op dit voorval en hoor graag welke maatregelen u zult nemen om herhaling te voorkomen.

24 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

mensen gebruiken karts als botsautos en er word niks mee gedaan. Met opzet aangereden met. 60kmh

ik ben wezen karten afgelopen week en ik en 2 andere waren gezellig samen aan het karten. We kwamen in een heat met allemaal jongens tussen de 17-20. Ze waren maar zo roekeloos als t kon.

Ik ben zelf aardig snel en weet ook gewoon hoe je moet racen dus aan mij lag het niet. Het duurde niet eens 1 lap of ik kreeg bij de hairpin vol gas een beuk in mijn zijkant. (Zeker 50-60kmh) Dit gebeurde nog een paar keer met opzij waarbij ik hem erlangs wilde laten en hij ramt de kart nogsteeds in mij.

Dit was de laatste keer dat ik hier ga karten als het zo moet. Ik kom vervolgens uit de kart naar de raceleider lopen. Een paar jongens beginnen met zn 7en ons te bedreigen en zeggen dat ze ons “kapot” gaan maken buiten de deur. Ik kwam vervolgens tom coronel tegen in de kantine en hij vroeg wat er aan de hand was omdat ik last had van mn rug. Ik vertelde samengevat wat er gebeurde en hij trok een raar gezicht en zij dat hij er wat van zou zeggen.

Vervolgens was hij direct naar zijn kantoor gelopen en heeft het compleet genegeerd en er niks aan gedaan. Ten eerste is dit ook niet goed voor je eigen karts, geef het 2 maanden op deze manier en ze zijn allemaal kapot en ten 2e hoeven je klanten nooit meer terug te komen op deze manier. Ik zit hier nu thuis met ontzettend veel pijn in mijn rug, knieën en armen. Ik ben zoals je begrijpt ontzettend boos dat er gewoon geen actie ondernomen word.

Ik kom een keertje leuk karten om mijn tijd verbeteren en eindig met een kapot lichaam… dankjewel.

24 November 2024

Geen goede eerste indruk

We gingen met z'n 5e glowgolf doen.
Prima, gezellig. Helaas wat hekel puntjes. Kapotte banen, vloer wat kapot is en je over struikelt.
Na de golf we besloten een patatje te bestellen. Tijdens het wachten aantal keer naar de keuken gekeken. Personeel wat aan het gooien is met snacks richting de frituur. Wat patat staat te eten. Om vervolgens aan zijn neus te zitten en dan met die hand patat op te pakken voor in de frituur.
Na een halfuur verhaal gaan halen, want wij hadden nog niks ontvangen. (Het was rustig) ohja sorry er is iets mis gegaan. Bon was weggegooid.
Wij hebben ons geld terug gevraagd en zijn weg gegaan.
Vervolgens een mail gestuurd. En nu 2 week verder nog niks vernomen.
Erg jammer.

13 July 2024

Afschuwelijk

Wij gingen als 2 volwassenen klimmen bij Coronel. Allereerst ziet alles er super verouderd uit, totaal niet onderhouden. We moesten over de kartbaan via een loopbrug lopen. Het was niet duidelijk aangegeven waar we ons moesten aanmelden. Dat bleek uiteindelijk bij de bar te kunnen. Allemaal erg jonge medewerkers. Veiligheid was totaal niet geborgd, de medewerkers stond alleen maar achter de bar (4 personen). Niemand hield toezicht bij de 3 parcousen. Als je hulp nodig had moet je 'rode helm' roepen en duurt het een eeuwigheid voordat een medewerker komt helpen. De parcoursen kunnen alleen door slanke mensen beklommen worden, zulke nauwe doorgangen en stukjes om te staan. Wij hadden een aantal keren de veiligheids haken tegen ons hoofd aanslaan omdat wij boven de 'lifeline' uit staken (1.65m). Je hoeft geen helm op. Niemand zei wat over lang haar wat los was.

Dan de glowgolfbaan. 1 woord, afschuwelijk. Daar is niets leuks aan. Oud, kapot, saai. De bal gaat constant uit de baan, banen zijn kapot, decoratie is kapot. Wij komen er nooit meer en raden het af. Je hebt tal van mooiere en super leuke glowgolfbanen!

Prijzen van de broodjes zijn ook bizar. Een broodje (flinterdunne) kipburger met een kwakje saus en wat rucola: €4,20..

Toilet; je rook pislucht al vanaf de gang. Vies toilet, wordt zo te zien niet regelmatig schoongemaakt.

30 March 2024

Niet oplettend personeel

Ik had geen helm en moest wel alvast in kart plaatsnemen achteraan. Iedereen reed weg en ik kreeg de helm aangereikt. Personeelslid had de pitstraat al gesloten. Daarna raakte iemand mij met de kart en stond overdwars na helling en niemand deed iets en kon niet snel wegkomen...volgende knalde tegen mij op dat hij mij niet kon zien. Personeel erg laks. Jammer deze ervaring.

29 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vandaag wezen karten bij Coronel wat…

Vandaag wezen karten bij Coronel wat uiteindelijk een teleurstelling is geworden. Wij hoorde al dat er een uitloop was ...... uiteindelijk werd er door het personeel 2 heats bij elkaar gevoegd om zo de uitloop verder op de dag te beperken. Gevolg dat de heat met ongeveer 25 karts gereden werd. Veel botsingen waardoor alles een aantal keren stil gelegd moest worden maar de tijd tikte door. Hierdoor werd er van de heat die normaal gesproken 10 minuten zou duren hooguit maar 5 minuten actief gereden. Dat vind ik dan behoorlijke prijzige 5 minuten. Een grote teleurstelling dus

9 December 2023
Rated 3 out of 5 stars

goede baan en karts, maar het kan veel beter

Een goed baan en goede krachtige karts. Electrisch, heerlijk. Mijn telefonische reservering (kon niet anders vanwege couponnen) was verdwenen, dus we hadden geluk dat we alsnog de baan op konden.. Personeel op de baan was niet erg communicatief. Eindstand was al van het scherm voordat we de baan af waren. Kortom, lekkere race maar het kan wel veel beter.

19 November 2023

Wat een hellhole-in-none

Het begon al dat we aankwamen en wat wilden drinken en eten. Bestelden 2 bier en 2 snacks. De bestelling werd door 4 verschillende mensen opnieuw gevraagd, omdat ze het steeds vergaten en weigerden de bon te geven na betaling van 17 euro en we het wilden controleren.

Om midgetgolfsets op te halen moesten we 20 minuten wachten omdat niemand ons kwam helpen, ondanks dat er 3 mensen niets stonden te doen en vroegen of ze ons konden helpen. Maar niemand wist wat ze moesten doen en degene die het wel wist negeerde de rij van ondertussen 15 mensen. Uiteindelijk zei iemand pak het gewoon maar, reservering niet gecontroleerd. Alle banen van de midgetgolf vallen volledig uit elkaar, alle aankleding is stukgetrokken, overal is val gevaar door loszittende vloerkleden en ballen die kwijtraken in goten, omdat random kabels loszitten en daardoor de bal door een spleet de muur in verdwijnt. Banen zitten zo raar in elkaar dat minder dan 4 slagen niet eens mogelijk is.

Naast dit gebruiken kinderen uit de klimhal de midgetgolf banen als speeltuin en is er geen controle wie de banen betreden.

Nooit meer gaan we hierheen.

19 November 2023

1 heat gedaan

1 heat gedaan. 3x stilgezet. Max 10 rondjes gereden. Het is het geld niet waard. Het personeel is zogenaamd niet bevoegd om nog een tegemoetkoming te doen, dan zouden ze problemen krijgen met het management. Waardeloos dus. Ga vooral ergens anders heen

22 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nav mijn google review het verzoek…

Nav mijn google review het verzoek gekregen Tim Coronel te mailen (zie onderstaande), dit heb ik gedaan.

Tot op heden nog steeds geen reactie.

Beste Tim,

Naar aanleiding van uw reactie op mijn Google review stuur ik u deze mail.

Op zondag 6 augustus bezochten wij uw kartcentrum met onze twee zonen.

Bij aankomst werden wij niet vriendelijk ontvangen en kreeg ik het gevoel of het allemaal “snel snel” moest.

De medewerker vroeg of ik de QR code wilt scannen en het e.e.a. wilde invullen.
Echter bleek hetgeen wat ik moest invullen niet te kloppen. Er stond gegevens >14 jaar, ik gaf bij de medewerker aan dat mijn zonen 9 en 11 jaar oud zijn.
Reactie van de medewerker: vul maar je eigen gegevens dan.
Toen ik mijn geboortedatum in wilde vullen zag ik dat het een Amerikaanse kalender was, dit gaf ik ook aan bij de medewerker. Waarop ik een reactie kreeg: ja ja dat weet ik.

Vervolgens vroeg ik wat de bedoeling was en kreeg ik als reactie: je mag daardoor heen lopen en dan kan je gaan karten.

Geen instructie of begeleiding naar de plek waar wij naar toe moesten. Dit was ons eerste bezoek dus ik had geen flauw idee wat de bedoeling was.
Aangekomen bij de karts zag ik een andere medewerker bezig met de karts, ik sprak hem aan en vroeg om hulp/uitleg. Hij kwam niet en reageerde dat hij bezig was. Ik zei tegen hem dat er geen balaclava mutsen meer waren en dat er wederom geen instructie is gegeven.
Deze medewerker haalde uiteindelijk wat balaclava’s tevoorschijn waarna de korte en hele snelle uitleg volgde. Te snel als je het mij vraagt.

Op uw website wordt het volgende vermeld:
De kinderen krijgen vooraf duidelijke instructies van een ervaren race-instructeur en dragen een kaashelm en racejack tijdens de races. Karten voor kinderen is big fun bij Coronel.

De “duidelijke” instructie en racejack ontbraken tijdens ons bezoek aan uw kartcentrum.

Nadat ik naar mijn zonen had gekeken wilde ik graag een kopje koffie drinken. Het was chaotisch bij de bar, het duurde 10 minuten voordat de simpele cappuccino gemaakt was.

Na het racen kwam het scorebord tevoorschijn, mijn naam verscheen op het “scorescherm” ipv die van mijn zoon, dat vond mijn zoon erg jammer.

Kortom, ons eerste bezoek aan Coronel viel erg tegen.

Ik hoop dat u wat met mijn klacht kan en hoor
graag wat voor oplossing u bied.

6 August 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look