Ik zag dat er een interessante vacature online stond op de vdab, deze was dan van het daoust interim kantoor. Ik moest langsgaan bij hun, ik had de veronderstelling dat ik langs ging om over de job te... See more
See what reviewers are saying
Dahome Brabantdam Gent slaagt erin om door mij aangebrachte klant van 77 jaar nutteloos naar kantoor te laten komen om documenten te laten tekenen. Hiervoor durven ze op uiterst arrogante manier ook n... See more
Mei 2024 begonnen met intimwerk via daoust Aarschot. super vriendelijk onthaald, alles goed uitgelegd en begeleid in mijn intrim traject. Bij vragen steeds bereikbaar. Zeker een aanrader voor wie werk... See more
Très mauvaise expérience , Je suis très mécontente du service et du professionnalisme de l'agence d’Daoust à Auvelais . Mon fils était inscrit comme étudiant et a travaillé pendant quelques mois, ma... See more
Company details
Written by the company
Nous offrons des solutions RH sur mesure à nos clients et candidats. Wij bieden op maat gemaakte HR-oplossingen voor kandidaten en bedrijven aan.
Contact info
1050, Brussel, Belgium
- www.daoust.be
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Werkervaring
Ik werd als student heel goed onthaald op het kantoor van Antwerpen Office.
De taak werd duidelijk uitgelegd en ik ben correct uitbetaald.
L'agence Daoust me réclame des titres…
L'agence Daoust me réclame des titres services que j'ai donnés. En 20 ans d'utilisation de titres services papier, j'ai toujours remis à l'aide-ménagère les TS requis. L'agence n'a aucune preuve comme de quoi je serais en faute. Mon aide-ménagère dont je suis très satisfaite, m'affirme avoir été contactée par l'agence et lui avoir signalé qu'elle a bien remis mes 3 TS à l'agence. Ils n'assument rien. Ils avancent leurs conditions générales pour justifier qu'en cas de perte ou de vol, le client est le seul responsable. Mais ils ne mettent aucun registre de TS à signer par l'aide ménagère à disposition (il a été proposé suite à ce problème). Et vu les conditions générales, la moindre des choses serait de mettre en garde le client contre ce type de situation. Au moment où vous choisissez le support papier, ils n'attirent pas votre attention non plus sur le risque de perte ou de vol pour lequel le client est le seul responsable. Quand on fait une erreur, ce qui peut arriver, on l'assume et on rectifie. C'est minable et scandaleux une attitude pareille. En plus, ils réclament 30 € de frais administratifs par trimestre et ils ne sont même pas capable de gérer convenablement les TS. Ils fixent un rendez-vous préalable aux prestations chez vous avec l'aide-ménagère. Le jour venu, ils ne viennent pas. L'aide ménagère est là, elle. La visite des lieux est effectuée. Mais comme ils ne sont pas venus, ils vous imposent une nouvelle date de rendez-vous. J'ai dû me fâcher déjà à l'époque pour ne pas devoir refixer une date. En fait, le client n'est rien d'autre qu'un obligé chez Daoust. J'ai écrit par mail aux sièges de Bruxelles et de Namur sans aucun retour. Je ne compte pas en rester là même pour 2 TS et j'ai déjà entamé d'autres démarches.
Daoust Frankrijklei
Daoust Frankrijklei
Onvoorstelbaar hoe onbeleefd ze zijn tegen klanten. De veiligheid van de poetshulp is helemaal niet belangrijk want of je nu besmet bent met het COVID virus of niet, allemaal niet belangrijk. Op een brutale manier zeggen ze dat de poetshulp zal komen of je nu akkoord gaat of niet. De prestatie zal je MOETEN betalen. En dan nog brutaal de telefoon neerleggen ook. Administratie is een dikke nul. Laten niet eens weten of je poetshulp ziek is of met vakantie is. Ben je ‘s ochtends tevergeefs aan het wachten en ben je op de koop toe nog te laat op je werk. Via onze eigen poetshulp moeten we dan nog horen hoe slecht ze behandeld worden. Ver weg blijven van Daoust is mijn advies. Onvoorstelbaar hoe zo’n dienstverlener omgaat met klanten.
klanten service kan altijd nog slechter
Zoals ook anderen ervaren hebben is de administratie afdeling rampzalig, het zijn meestal dames in opleiding die er enkele maanden blijven en dan weer verder gaan, zodat ze erg weinig weten over de echte werking.
Wij bevestigden per mail dat onze zieke poetshulp een maand lang wekelijks mocht vervangen worden en dat kregen ze maar 1 van de 4 weken voor elkaar... nu rekenen ze voor die ontbrekende en slecht werkende dienst maandelijks een kost aan, schandalig... Maar de vaste poetsvrouw zelf die komt is echt een hele goede, dus geen kwaad woord over haar!
Admnistratie en communicatie =…
Administratie en communicatie = rampzalig
Ruim een jaar met dit bureau samengewerkt.Zeer tevreden van de poetshulp zelf, de dame was stipt, werkte snel en zeer proper. Helaas door ziekte uitgevallen. Het kantoor verwittigde ons echter niet van haar uitval (dat deed ze gelukkig zelf), en reageert verder totaal niet op onze mails en telefoons met onze vraag naar een duidelijke communicatie inzake mogelijke vervanging.
achterstallige loon ( achter gehouden loon )
mijn zoon heeft tot de vaststelling gekomen , dat Daoust zijn feestdag + 1 ziekte dag + klein wettig verlet dag niet heeft betaald , terwijl mijn zoon steeds in orde was . eens poolshoogte gaan nemen via de RVA en ACV om toch die dagen betaald te zien worden , want de laatste tijden zijn ze bij Daoust slordig geworden als het over uitbetaling loon gaat
Ik werk nu sinds 7 december voor dit…
Ik werk nu sinds 7 december voor dit intérim kantoor en vanaf dag één zijn de problemen al begonnen. Verkeerde informatie over de locatie van de sollicitatie, locatie van de tewerkstelling... Nu zijn we 4 februari en nog steeds krijg ik élke week een ander, verkeerd loon terwijl ik élke week hetzelfde werk. Bellen, mailen niets helpt. Altijd een dom excuus maar nog steeds niet in orde! Heel amateuristisch en zitten totaal niet in met hun werknemers, komen hun eigen afspraken ook niet na. Bezin eer je hier begint!! Oh ja, ze hebben mijn handtekening gekopieerd en gebruikt om een document te maken om in orde te zijn met hun audit. Schriftvervalsing! Dat vinden ze ook normaal!!
DAOUST ANTWERPEN (AMSTERDAMSTRAAT)
DAOUST ANTWERPEN (AMSTERDAMSTRAAT)
bellen je eerst op over een zgn. vacature die later helemaal geen vacature blijkt te zijn; vervolgens verzinnen ze enkele dagen later weer een of andere FAKE-vacature en beloven terug te bellen en doen dit nooit; kortom k**kaartenbakbedrijfje dat niets voorstelt (= gebakken lucht) en vooral veel leugens verkoopt !
Als je helemaal niets kan, dan kan je toch altijd nog interimbediende worden....??
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.