Datona.nl Reviews 750

4.3

Company details

1. Tool shop

Written by the company

Wil je als monteur of klusser graag reparaties uitvoeren op een opgeruimde werkplek en met degelijke gereedschappen? Dan vind je bij Datona alles wat je nodig hebt! Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod producten voor de garage en werkplaatsinrichting. Daarnaast kun je bij ons terecht voor extra benodigdheden zoals paddockstands, oprijplaten motorheftafels, gereedschapswagen en ligkarren. Niets voor niets is ons motto: Datona: alles voor de auto- en motorsleutelaar. En dat bovendien tegen superscherpe prijzen! Gereedschap Bij Datona is het heel eenvoudig om voor elk type klus het juiste gereedschap te bestellen. Goede basisgereedschappen zoals (torx) schroevendraaiers, sleutels en tangen mogen eigenlijk in geen enkele gereedschapskist ontbreken Deze vind je in onze webshop dan ook in alle soorten, maten en uitvoeringen. Wie geregeld een klus of reparatie uitvoert, merkt al snel dat een uitgebreide doppenset al bijna net zo onmisbaar is. Ook deze zijn bij ons volop verkrijgbaar. Werkbank Er zijn veel dingen om op te letten bij de aanschaf van een werkbank. Het belangrijkste is een stevig werkblad op de juiste hoogte met voldoende ruimte om comfortabel te klussen. Daarnaast is het vaak reuze handig om in ieder geval verschillende gereedschappen binnen handbereik te hebben. De meest uitgebreide uitvoeringen van de werkbank beschikken daarom over een geïntegreerde gereedschapswand, extra laden en kasten voor het opbergen van gereedschappen en onderdelen. Is gewoon voor jou al gek genoeg? Ook dan vind je bij Datona alles wat je nodig hebt. Werkplaats Als monteur en professionele klusser moet je gewoon beschikken over werkplaatsgereedschap van hoge kwaliteit. Wil je daarnaast overzichtelijk gereedschap opbergen? Dan vind je bij Datona verschillende gereedschapswanden en -kasten. Verder hebben wij diverse ligkarren en -stoelen in het assortiment waarbij onder alle omstandigheden ergonomisch kan worden gewerkt. Wat je ook nodig hebt voor je werkplaats, wij hebben het eigenlijk allemaal! Voor vragen kun je terecht bij de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Gereedschapswagen Zowel bij klussen buiten de deur als op de werkplaats kan het handig zijn om gebruik te maken van een gereedschapswagen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een afneembare gereedschapskist om los mee te nemen. Wanneer jouw monteurs geen vaste werkplek hebben of hun werkzaamheden op hun eigen manier indelen, biedt een gereedschapswagen uitkomst. Deze kan namelijk compleet naar eigen inzicht worden ingericht, bijvoorbeeld met een van onze vele gereedschapssets die worden geleverd in handige softmodules. Verder vind je in ons assortiment ook gereedschapstrolleys. Motorheftafels en motorliften Met een motorheftafel of een motorlift verplaats je jouw motor moeiteloos naar de ideale werkhoogte. Zo voorkom je rugklachten tijdens het sleutelen. Een motorheftafel of een motorlift is gemakkelijk te bedienen en is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere motorgarage. Wanneer je comfortabel kunt werken, wordt het veel gemakkelijker om bepaalde werkzaamheden succesvol uit te voeren. Motorheftafels en motorliften zijn er in allerlei soorten en maten. Van eenvoudige en compacte crossmotorliften tot aan professionele en elektrische motorheftafels. Inrijklemmen Met een inrijklem zorg je ervoor dat jouw motor stevig op zijn plek blijft staan. Door het kantelmechanisme van de inrijklem wordt het voorwiel vastgeklemd en kan jouw motor geen kant meer op. Een inrijklem kun je ook heel gemakkelijk in een busje of op een aanhanger monteren. Zo creëer je jouw eigen motor aanhangwagen en vervoer je jouw tweewieler voortaan op een veilige manier. Een inrijklem is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kun je gebruiken voor het vervoeren van motoren, crossmotoren en scooters. Paddockstands Een paddockstand komt goed van pas bij het reinigen en smeren van je ketting of tijdens het plaatsen van bandenwarmers. Heb je nieuwe banden nodig? Ook dan kun je een paddockstand gebruiken om moeiteloos de wielen van je motor te demonteren en te monteren. Paddockstands zijn verkrijgbaar voor zowel het voor- als achterwiel van motoren. Je hebt de keuze tussen uiteenlopende bevestigingsmogelijkheden, zoals haken voor bobbins of universele adapters van rubber. Goede paddockstands zijn licht maar alsnog in staat om een zware motor te dragen. Motormovers Motormovers gebruik je om je motor te verplaatsen en te manoeuvreren in kleine ruimtes. Het voortbewegen van je motor door smalle steegjes en krappe hoeken gaat probleemloos door de soepele zwenkwielen van de motormover. Er zijn verschillende soorten motormovers verkrijgbaar. Welk model het beste bij jou past is afhankelijk van de beschikbare ruimte, de motor en je persoonlijke voorkeur. Je kunt kiezen tussen motormovers voor het zijstandaard, het achterwiel, de middenbok of zelfs voor de gehele motor. Motorgereedschap Voor het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan je motor heb je goed motorgereedschap nodig. Hiermee voorkom je onnodige beschadigingen en kun je de werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren. Voor zowel hobbymatige- als profesionnele sleutelaars is duurzaam motorgereedschap onmisbaar. Gereedschap voor motoren is er in vele soorten en maten. Dopsleutelsets, buigtangen voor remleidingen, demonteer- en balanceerapparaten voor motorbanden, plaklood en bandenspanningsmeters zijn slechts enkele voorbeelden. Motor oprijplaten en accessoires Motor oprijplaten, bindrails en spanbanden zijn essentieel om jouw motor op een veilige manier te kunnen vervoeren. Met stevige oprijplaten rijd je jouw motor gemakkelijk de aanhanger op. Het vastzetten van je motor doe je met spanbanden en bindrails. Zo zorg je ervoor dat je motor goed blijft staan en kun je zorgeloos naar je bestemming rijden. De motor oprijplaten, bindrails en spanbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Contact info

1-star

Replied to 83% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ordered heads for impact they come…

Ordered heads for impact they come damaged but they solved problem very fast sending new one

24 November 2025

Good evening Žygimantas,

Thank you for your 5 star review, glad to hear we were able to solve the issue to your liking! ; )

Enjoy your purchase and have a great evening! Till next time. : )

Sincerely,
Maarten from Datona customerservice

Superb

I ordered a medium anvil - perfect state, delivered the next day! Absolutely recommended 100% thanks folks!

26 February 2025

Good afternoon Suzan,

Thanks for your 5 star review! I'm glad to hear everything is as expected and I wish you a lot of fun with your order! ; )

If there are any questions feel free to contact us! For now I hope to have informed you well enough and I wish you a great rest of your day! : )

Sincerely,
Maarten from Datona customerservice

Rated 1 out of 5 stars

Order not delivered after 1 week

I ordered a trolley a week ago and still hasn't been delivered even though on their website said, order today before 19 and it will be delivered tomorrow. I got a tracking number that was going to be deliver today but hasn't arrived either. I call the delivery company and in theory they will see if they deliver it tomorrow. No reliable at all. If need something urgent DO NOT trust their website.

1 June 2022

Dear Javier,

Thank you for your review. We apologize for the longer delivery time. Due to the holidays and the enormous crowds due to the 20% discount promotion, there has unfortunately been a delay in this.
Despite the delivery time, we want to wish you a lot of fun with the tool trolley

Perfecte website

Perfecte website
Perfecte afhandeling
Perfecte communicatie
Perfecte snelheid van levering
Perfect verpakt
Perfecte handleiding
Super Perfecte mini lift voor de motor

16 April 2020
Unprompted review
Show reviews in all languages. (750 reviews)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look