Et dejligt sted ved udendørs servering hvor man kan sidde og nyde solen imens man nyder en god burger her kommer vi igen
See what reviewers are saying
Hvis man skal have grillmad på farten så er det helt bestemt her :) Bøfsandwich m sovs og fritter; dejligt velsmagende bøf - let rosa - super sovs og perfekte fritter :) Og så er den glade og varme... See more
Den gyldne ko var godt engang, men desværre ikke længere, jeg var derude for en lille uge siden og må ærligt indrømme maden var desideret ulækker. Bøffen var bleg og smagte ikke af noget, det virk... See more
Company replied
Written by the company
Vi har eksisteret siden 2013 og stor fokus på kvalitet og autenticitet. Vi producere og opdrætter selv vores kød til vores bøffer, så vi ved du får den bedste kvalitet. Vi har en bred vifte af retter til både voksne og børn, så alle kan blive mætte. Kom glad forbi og smag vores lækre mad.
Storebæltsvej 44, 4220, Korsør, Denmark
- 58 37 60 62
- info@dengyldneko.dk
- www.dengyldneko.dk
Et dejligt sted ved udendørs servering…
Traditionel mellemstop
Det allerbedste sted at stoppe på vejen mellem Jylland og Sjælland. Venlighed og god mad. Kan altid forbindes med at tanke bilen op.
Dette er den Aller bedste bøfsandwich…
Dette er den Aller bedste bøfsandwich nogensinde!
Han har jo ikke noget på 🐂
Vi er en gruppe pendlere, der kører over sundet et par gange hver uge. Vi har fået øjnene op for den Den Gyldne Ko, som ligger ved sidste afkørsel Korsør, før broen.
Efter flere besøg, med forskellige retter, må jeg bare indrømme at jeg står tilbage med en oplevelse af : DET KAN I GØRE BEDRE
I har alle muligheder for at sætte kvaliteten højere. I satser 100 procent på jeres gode kød, og folk falder på halen over Jeres salgstale. Men det er jo gengivelsen af
“ kejserens nye klæder “ og for dem der ikke lige kender den historie, så må man jo være lidt dum hvis ikke man som alle andre kan lide de dejlige retter fra Den Gyldne Ko.
“Han har jo ikke noget på” sagde drengen
De dejlige retter er pakket ind i middelmådig salat, vaffelskårede agurker. Friture fritter og gud hjælpe mig et stk hvidt toastbrød til pariserbøffen.
Tænk hvad det kunne blive til. I har rammerne : Der er en god beliggenhed, et smilende og venligt personale, godt kød og ikke mindst muligheden for at hæve baren med eventuelt hjemmebagt brød, salat og egen agurkesalat. Hvorfor ikke gå efter kvaliteten i stedet for en opgraderet grillbar.
Vil jeg anbefale koen 🤔 -ja, men ikke uden at gøre opmærksom på de manglende komponenter og det vil helt sikkert få øjnene op på flere.
600g lækker burger
Fik en super lækker burger En Hollten tower burger
600g super møre saftrig kød
Bedste okse burgere
Jeg har intet dårligt at sige om den gyldne ko i Korsør
Personalet er flinke og deres burger er det bedste måltid man kan få jeg elsker dem hvis man endnu ikke har har spist der så er det en stor fejl med mindre man ikke har råd til det for når man først har smagt deres okse burger så kommer man igen så ofte som muligt
Vi var så heldige at være til Quiz hos…
Vi var så heldige at være til Quiz hos Kim, som gav en forrygende oplevelse😊🙏🏻
Altid rigtig god madkvalitet og god…
Altid rigtig god madkvalitet og god betjening.
Alt for lang vente tid på mad
Alt for lang vente tid på mad. Kunder der blev afvist, fordi de ikke kunne følge med. Når du sidder 6 Mennesker i restauranten. Og maden var i øvrigt heller ikke tilberedt ordentligt
Den bedste grillmad.
Hvis man skal have grillmad på farten så er det helt bestemt her :)
Og så er den glade og varme betjeningen noget helt for sig, så man føler sig virkelig velkommen.
Monarch og seven-elleven go home!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Borits i Aarhus formåede både at tage mit stempelkort, smide det ud og bede mig købe et nyt uden at jeg fik andet end 1 fadøl for det. 300 kr. ud af vinduet.
Urin og spyt i min drink
Vil bare gerne sige at Seline spytter i drinksne og jeg f’ing elsker spyt i min mund! Desuden er toiletter er f’ing overpissede, hvilket bringer en dejlig dunst imho.
Seline
Seline, åh ja Seline. Kender i udtrykket kærlighed ved første blik. Hun gav mig et tilbud jeg ikke kunne afslå 50kr for 10 shots. Jeg var en anden mand efter den bytur. Tag på den gyldne kro og få ændret jeres liv.
Seline yder en kundeservice der er på…
Seline yder en kundeservice der er på niveau med da gud skabte verden, ikke nok med hun er en humørbombe af en anden verden, formår hun at indgå i en mersalgs dialog, der næsten for mig til at tro at det er Jordan belfort jeg står over for. Hvis ikke Seline er ejer endu ville jeg anbefale på det stærkeste at hun bliver det, der er ikke nogen der driver biksen som hende!!!!
I får fuld hus
I får fuld hus, det er noget af det bedste “grill” mad man ka få når man ligger ude det meste af ugen i lastbil, ville dog ønske der var flere p-pladser til os der overnatter hos jer.
De bedste anbefalinger herfra 😋
Min mand og jeg spiste der i går aftes, og vi havde en god oplevelse af stedet, samt af maden.
Vi fik dansk bøf og husets burger, og det smagte himmelsk 😋
Maden var utrolig lækker, og personalet var super søde.
De bedste anbefalinger herfra 🍀
Hjemmeavlet kød!
HUSK AT KØRE TIL RESTAURANTEN TIL HØJRE VED OK-TANKEN!
Der er ikke fancy, men det er helt reel dejlig mad, charmerende koncept, og der er hjerte bag skanken.
Vi kommer 100% igen, det er en hyggelig biks, med den sødeste service. Der er smil på læben, og de kommer da ud til bænkene med maden, så der er frokost i solskinsvejret.
Vi fik herregårdsbøf og bøfsandwich. Det er saftig og hjemmeavlet oksekød, lækre fritter og smagfuld sovser.
Personalet er SÅ venlige og hjertelig, mennesker med smil i stemmen og ægte arbejdsglæde.
P.S vi glæder os til i aften, hvor vi skal spise de hjemmeavlede Entrecote, vi købte med fra frysedisken <3
udlandsdansker og min bøfsandwich...
Som udlandsdansker glæder jeg mig hvert år til at nyde en god bøfsandwich med det hele. Det har jeg siden 2013 gjorde hver gang jeg er I danmark, hvad der er sket fra 2022 til 2023 ved jeg ikke, mit bedste bud er nye ejere.
Maden har altid været god, men denne gang var det bare helt anderledes.
Aldrig har jeg fået så ringe og smagsløs en bøfsandwich.
En helt vandet sovs, som smagte mere af soya end brun sovs.
Alt kostede ekstra, ikke som før hvor det hørte med i menuen, jeg blev endda spurgt og jeg ville have sovs i min bøfsandwich.....
En bøfsandwich uden sovs er ikke en bøfsandwich og bliver aldrig andet end en simpel hamburger....

Reply from Den Gyldne Ko