Har modtaget yoga måtte KURMA EXTRA Iflg beskrivelse skal den være 4,5 mm i tykkelse. Den er kun 3 mm Den skal være Öko Tex 100 standard og produceret i EU , latexfri mm Og vaskbar ved 40 grad... See more
See what reviewers are saying
Simpelthen bare iorden!! Lynhurtig levering og en rigtig god, venlig service fra kundeservice. Har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Dennne gang købte jeg pilates Træningsmåtte... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Har modtaget yoga måtte KURMA EXTRA
Har modtaget yoga måtte KURMA EXTRA
Iflg beskrivelse skal den være 4,5 mm i tykkelse.
Den er kun 3 mm
Den skal være Öko Tex 100 standard og produceret i EU , latexfri mm
Og vaskbar ved 40 grader
Det står der ingenting om på det papir der er viklet omkring måtten.
Det er meget mærkeligt synes jeg
Jeg prøvede flere gange at ringe til denintelligentekrop i telefontiden, men kom ikke igennem, selv om der ikke blev meldt optaget.
Så jeg vil ikke handle der mere
Rigtig dårlig kommunikation
Rigtig dårlig kommunikation. Ønskede oplysninger om et recovery ærmet ringede til firmaet før jul og bad om et tilbagekald. Ved godt at der er jul og nytår, men efter yderligere 3 kontakter får jeg en mail den 9.1., at man helst ser, at der kommunikeres på mail. Jeg skriver mine spørgsmål - men havde virkelig behov for en dialog, hvilket jeg også havde givet udtryk for, da jeg ingen kendskab har til produktet overhovedet. Den 14.1 får jeg et svar, der tegner af ligegyldighed. Heldigvis har jeg fundet et andet firma, der virkelig har ydet en flot og hurtig service.
Ender med skal at betale 150 kroner i…
Ender med skal at betale 150 kroner i alt for fragt/retur/fragt for en gave jeg har modtaget i forkert størrelse. Har læst tidligere at man kunne ombytte størrelser, inden jeg ønskede mig varen fra deres side, men det gør de åbenbart ikke længere. Det er ærgerligt og gør det desværre til en barriere for mig at bestille noget fra deres side når det så dyrt at ombytte
10 stjerner herfra
10 stjerner herfra. :-)
Sendte en reklamation ind efter 23 måneder på Reecover massage bold der ikke ville oplade mere, og dagen efter sendte Den Intelligente Krop en ny bold.
Fantastisk service mange tak.
Fuld tilfredshed!
Hurtig og effektiv levering til fornuftige priser.
Kundeservice er også i top. Svarede hurtigt på min henvendelse og kunne hjælpe med et ønske jeg havde.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale.
Jeg bestilte de forkerte foamrollers
Jeg bestilte de forkerte foamrollers, skrev til kundeservice og fik tilsendt dem jeg skulle have bestilt til at starte med - uden ekstra omkostning.
5* og mange tak for hjælpen!
Levering af rest ordre og de varer som er på lagret.
Har indtil den 8/9-25 været super tilfreds med levering. Jeg har I denne omgang også bestilt 5 ting som skal bruges i den undervisning Pilatis jeg deltager i. Jeg er fan af at have egne redskaber med for at undgå fodvorter mm. Denne levering bestilt 8/9 bliver forsinket pga af 1 varer er i rest ordre og hele leveringen kan derfor først leveres 10/10, håber firmaet på. Det må være en ommer. Mærkelig politik, når jeg skal bruge redskaberne her og nu. Det må firmaet kunne gøre anderledes for forbrugeren.
Fantastisk forfriskende positiv oplevelse at…
Fantastisk forfriskende positiv oplevelse at handle hos Den Intelligente Krop! Personlig og nærværende kommunikation med Rikke, som hjalp mig med at få en stol, købt som gave, sendt hurtigt afsted, så jeg kan glæde min mor til hendes fødselsdag i weekenden! Jeg kan varmt anbefale at handle her ✨
Akupressur armbånd uden virkning
Jeg bestilte og modtog 4 armbånd. Jeg kunne ikke mærke, at de levede op til mine forventninger. Jeg ville derfor returnere de 3 ubrugte armbånd. Ifølge vejledningen og henvendelse til firmaet, kunne jeg ikke sende dem retur uden at jeg havde en printer til rådighed og betale 49 kr. i fragt igen igen. Jeg betragter derfor deres fortrydelsesret som værdiløs, og jeg har spildt mine penge. Ovenstående historie vil jeg naturligvis fortælle alle, som bare tænker på at benytte dette produkt/firma.
Spam 11 år efter køb.
Jeg købte et produkt i 2014, uden problemer.
Her 11 år senere begynder jeg så at få spam reklamer fra dem uden at have tilmeldt mig det.

Dyr ombytning - betalt fragt 3 gange
Håbløs oplevelse hos denintelligentekrop.dk
Forinden mit køb undersøger jeg handelsbetingelser, og konkluderer, at jvf. deres ombytningsregler kan jeg ombytte min vare i tilfælde af, at den ikke passer.
Uheldig som jeg var, havde jeg fået en vare ét nummer for stort - intet problem jeg bytter den bare.
Indtil at jeg modtager mine penge retur, og ikke en ombytning.
Efter korrespondance er konklusion, at jeg må bestille en ny vare, da de ikke laver en ombytning.
Dvs. hidtil jeg har spildt i omegnen af 100,- på fragt, - ca. 50,- hver vej. Derudover skal jeg hoste op med ~50,- endnu, hvis jeg vil have min "ombytning"

Reply from Denintelligentekrop
God kvalitet - lang leveringstid.
Meget fine produkter. Jeg har købt i alt 3 pilates måtter, en yogamåtte-bærerem og en yogapølle.
Så 5 stjerner for kvaliteten!
Desværre er der tit midlertidigt udsolgt af diverse produkter, så tiden man venter på fx sin pilatesmåtte kan være temmelig lang.
Ydermere bruger de PostNord som levering, hvad der her i København forlænger forsendelsestiden markant. Og PostNord leverer jo konsekvent til et andet udleveringssted end ønsket, så en ekstra lang køretur forlænger også processen.
Derfor ikke fulde 5 stjerner.
Jeg har været til workshop 2,5 time om…
Jeg har været til workshop 2,5 time om fødder! En livsforandrende oplevelse. Jeg anede ikke at man kunne genoptræne nedsunkne forfødder! En livsforandrende nyhed for mig. Tak for ekspertviden - virkelig folk der ved hvad de laver. Jeg er blæst bagover. Mange tak for jer og heldigt for mig, at jeg lod mig lokke til at prøve Sunde Fødder hos jer. Weltklasse ♥️♥️
Dårlig service og levering
Bestiller ting, men der går uger og måneder, før det kommer. Måtte selv rykke på varerne og fik så af vide at en af varerne var i rest ordre. Ingen service mail eller sms på det. Og måtte yderligere rykke 2 gange, før mine dyrt købte ting kom.

En lidt blandet oplevelse
Modtog en TriggerPoint Charge Vibe som havde været pakket ud. Først undrede jeg mig over at klistermærket som skulle holde kassen lukket, var åben i den ene ende, jeg pakkede alligevel Charge Vibe’en ud, og kunne konstatere at brugsvejledningen så ud til at være foldet ud og pakket sjusket sammen igen, og Charge Vibe’en var fuldt opladet og med noget ”skidt” på og andre indikationer af en allerede brugt Charge Vibe. Kontaktede ”Den intelligente Krop” og følte mig mistænkeligt gjort med en besked om at de ikke har fået nogle Charge Vibe retur i flere år (jeg tog det som en antydning om at jeg ikke fortalte sandheden) og skulle sende nogle billeder. Jeg forstår stadigt ikke hvorfor jeg skulle sende billeder, billederne kunne vel være taget af mig selv efter at jeg selv havde åbnet kassen? Men hvorfor skulle jeg blive vred over at modtage en Charge Vibe som havde været åbnet, hvis ikke det var fordi den havde været åben? Men efter anden mail gik det fint, der kom en retur label og 3 dage senere havde jeg en ny og fin Charge Vibe. Jeg vakler lidt mellem 4 stjerne for den sidste del af forløbet og 2 stjerne for første del af forløbet, så jeg er endt på 3 stjerne. 5 stjerne med pil op ville have krævet at de efter første mail beklagede og sendte en ny med det samme, og en retur label så jeg kunne returnere den brugte efter modtagelse af den nye. Flere stjerne kunne også opnås ved at høre om jeg var interesseret i hjemmelevering, som en beklagelse af ulejligheden.
Super Kundeservice og et produkt af top…
Super Kundeservice og et produkt af top kvalitet. Nem og informativ hjemmeside. En stor anbefaling herfra.

Reply from Denintelligentekrop
Bedste service og top kvalitet
Den intelligente krop yder virkelig den bedste service og nogle top kvalitets produkter.
Mange tak for jer og al jeres hjælp! 🌟🌟🌟🌟🌟

Reply from Denintelligentekrop
Jeg synes den intelligente krop har en…
Jeg synes den intelligente krop har en masse fede ting at byde på. Jeg handler der også, når jeg opdager nye ting jeg synes er spændene. Jeg synes dog, at give 49 kr for fragt er alt for meget.

Reply from Denintelligentekrop
Altid super go betjening og hurtig …
Altid super go betjening og hurtig levering tak for jer