Det Grønne Team ApS Reviews 17

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Vi har haft en medarbejder ude og…

Vi har haft en medarbejder ude og gennemgå et haveprojekt, vi høre ikke noget efterfølgende og kontakter dem igen, efter flere kontakt forsøg bliver vi ringet op og får afvide at medarbejderen desværre er sygemeldt og de vil komme ud igen, det takker vi ja til ( det står på henover måneder )
Vi får Brian ud som bruger tid på at gennemgå have projektet og undskylder mange gange, han er super sød og virker rigtig dygtig.
Han vil efterfølgende sende tilbud, som vi får afvide vi kan justere i som vi vil.
Undervejs i justeringerne hører jeg ikke mere og derfor landet tilbuddet ikke.
Jeg ringer derfor op igen og får i telefonen afvide at de har rigtig travlt og ikke har tid før tidligst marts måned, men vi kan forsøge at lande tilbuddet alligevel.
Jeg får oplevelsen af, at der nærmest ikke er tid til at tale tilbuddet igennem og bliver noget skuffet over at få afvide projektet først kan starte om 6-7 måneder.
Jeg afslutter samtalen og siger jeg lige vil tænke over det.
Vi giver en stjerne for at vende tilbage og fortælle at der ikke er kommet tilbud pga en sygemelding og tilbyde ny gennemgang og en stjerne for en omhyggelig gennemgang.
Men kommunikation, ansvar for at lande tilbudet og udføre opgaven som lovet indenfor en forholdsvis kort tidsramme mangler i den grad.
Det havde været god stil at prioritere en opgave, hvor kunden i forvejen har ventet måneder, brugt tid på at kommunikere og lave to længere gennemgange af projektet og ikke andre opgaver som åbenbart pludselig er kommet til.
Det virker useriøst.
Det var undervejs svært at få fat i en medarbejder både på skrift og telefonen.
Arbejdet landede aldrig så vi kan ikke anmelde selve arbejdet desværre.

2 September 2024
Det Grønne Team ApS logo

Reply from Det Grønne Team ApS

Hej Anne Dorte, først og fremmest beklager vi selvfølgelig den dårlige oplevelse du har haft med Det Grønne Team. Vi yder normalt et professionelt og stabilt kvalitetsniveau hele vejen fra tilbudsgivning til udført arbejde. Som du skriver, gik vores ene tilbudsgiver desværre ned med stress i den her periode, som du også blev informeret om. Alt arbejde tilhørende denne medarbejder overgik til Brian, som har været behjælpelig med at fremsende flere tilbud frem og tilbage til dig. Da der ikke har været mulighed for at lande en aftale hurtigt, er der naturligvis løbet ordre i kalenderen, der gør at arbejdet ikke kunne udføres inden for jeres tidsramme. Vi vil mene det er en lidt hård anmeldelse, da der har været kontakt gennem hele forløbet. Vi er dog klar over forløbet har taget længere end normalt, men med en stressramt medarbejder har vi gjort det bedste vi kunne. Vi håber dog du har fået udført et tilfredsstillende arbejde.

Med venlig hilsen Jonas

Rated 2 out of 5 stars

Har fået anlagt omfangsdræn omkring…

Har fået anlagt omfangsdræn omkring vores kælder i sidste forår. Der skulle re - etablere belægning efterfølgende. En ting var at de var færdig til tiden, men svinede helt vild meget og aldrig ryddede op tords opkald til firmaet chef flere gange. Brostenene og belægningen blev lagt skævt og allerede 4 mnd efter alt bevægede sig og stod skævt uden det regnede. Der blev repareret fordi vi beholdte en del af beløbet. De tog en kæmpe regning for udskiftning af pumpen i vores brønd og belægningen efter 3 måneder var skæv igen og med forkert fald . En af medarbejderne fortælle os at det var godt de var kommer anden gang og rettet , fordi hældningen var helt forkert og vandet vil løbe mod huset og ik væk fra huset. Efter anden reparation og 3 yderlige måneder og regn nu er det igen kæmpe huller og skævheder i belægningen alle veje hvor de lagde dræn. Skulle ringe for 3 gang på under 1 år for at få det repareret. Brian / ejer siger hele tiden at alt er normalt trods vores lille datter falder i kæmpe huller og slå sig flere gange. Tydeligvis er belægningen og underlag ik lagt rigtigt og vi taler om en anlægs og brolæggerfirma. Håber drænet holder. Men enig med andres beskrivelse, de kom uden varsel , efterlod masser af affald så mine to naboer var så kede af det og jeg skulle redegøre for dem.
Nu venter jeg på om de vil komme for 3 gang og reparere tingene engang for alt. Er ikke sikker, ligesom de har fået deres penge og ikke tager tlf/ svarer på mails.

3 January 2023
Det Grønne Team ApS logo

Reply from Det Grønne Team ApS

Hej Emanuela
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot vedr. etablering af omfangsdræn. Jeg vil prøve at besvare din anmeldelse i kronologisk rækkefølge. Jeg er rigtig glad for at høre at dit arbejde blev færdigt til tiden og jeg kan garantere dig at alt arbejde er udført korrekt og i henhold til vejledninger fra teknologisk institut og med udført kvalitetssikring og anmeldelse til stedlig myndighed, som kræves af en autoriseret virksomhed. Vi er klar over at arbejdet svinede rigtigt meget, men det er desværre en følgevirkning, når der udgraves meget jord og pladsen var trang. Det er desværre et arbejde som afstedkommer en hel del affald i etableringsfasen og der blev naturligvis ryddet op efter arbejdets afslutning, som vi også lover i vores tilbudsbeskrivelse. Jeg vil gerne pointere at jeres kirsebærtræ og skur som i ønskede bevaret stadig står der, trods de andre entreprenører ønskede dette fjernet/fældet og jeg ved vi intet affald har efterladt hos jer, så dette er altså ikke korrekt. Med hensyn til belægningerne langs huset, så er det helt korrekt, som du også nævner, at belægningerne har sat sig langs husmuren. Uden på det kapillær brydende lag som du har fået udlagt mod din diffusionsåbne fugtspærre og isolering, er der blevet fyldt op igen med en del af den opgravede muld. Da man ikke kan vibrere muldjord på samme måde som stabilgrus, vil det desværre forekomme, at belægningen kan sætte sig en smule og det kan gøre at der kommer bagfald mod huset. Dette er meget naturligt, medmindre man venter 4-6 måneder med at lægge belægningen igen og indtil jorden har sat sig. Vi har rettet belægningen op efterfølgende og har også lovet at komme igen og rette det sidste. Du burde naturligvis allerede i tilbudsfasen været blevet gjort opmærksom på, at enten skulle vi vente med etablering af belægningerne eller også måtte i forvente at der skulle rettes efterfølgende. Normalt gør vi opmærksom på dette forhold i vores tilbud før udførelsen af arbejdet, men det er ikke sket i dit tilfælde. Jeg har dog nævnt denne problematik overfor dig telefonisk. Det tager vi på os som en fejl og derfor retter vi også belægningen uden beregning. Bærelaget er udført i henhold til normer for Danske Anlægsgartnere, men det er det underliggende muldlag som har sat sig efterfølgende. Jeg vil dog tillade mig at nævne, at jeg ikke kan genkende din beskrivelse om ”kæmpe huller”, da det snarere drejer sig om max 5 cm belægningen har sat sig på de billeder du har fremsendt til os. Det er ligeledes korrekt, som du skriver, at du har påtalt, at du syntes at udskiftning af din gamle drænpumpe efter din mening var for dyr. Vi kan aldrig være billigst på alt hvad vi udfører, det er vist en umulighed for alle firmaer, men for at imødekomme dig og forhåbentlig få en tilfreds kunde, har vi uagtet at du havde fået en fast pris på arbejdet og havde mulighed for at indtage mange flere tilbud på dette arbejde, givet dig et afslag på prisen. Det var ikke alle firmaer der havde valgt denne løsning. Sidst men ikke mindst, så kan jeg garantere dig at dit dræn vil holde og at arbejdet er udført korrekt og som jeg har skrevet til dig på mail, så kommer vi også og retter på din belægning, selvom du har betalt regningen som vi aldrig har afvist! Jeg anerkender din frustration og de ting som her er nævnt, men synes også at vi har gjort hvad vi kan for at få dig tilfreds. Vi har i de 27 år vi har eksisteret, flere tusinder kunder i vores kundekartotek og med det in mente, så ligger vi stadig under 0.5% kunder som har været utilfredse med Det Grønne Team. Vi mener stadig at 0.5% er for meget og vil efter din anmeldelse se på om vi kan forbedre vores kommunikation og arbejdsgange endnu mere.

mvh brian jensen det grønne team

Fantastisk arbejde

Fik anlagt den fineste hæk. Rigtig godt samarbejde. Det var tydeligt, at kunden skulle være helt tilfreds - og det blev jeg. Kan varmt anbefale firmaet.

5 May 2022

Super tilfreds.

Har fået lavet flere projekter af dette firma og sidst fik forhaven en fantastisk forvandling. Er så tilfreds med alle de projekter Det grønne team har lavet for os. Sødt personale og overholder aftaler. Kan kun anbefale at bruge dem.

3 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger herfra til…

De varmeste anbefalinger herfra til Drengene fra Det Grønne Team 🍀🌞🌿.
Efter uheldige oplevelser med anden Havemand har vi endelig fået anlagt den græsplæne vi har gået og drømt om siden sidste sommer. Aftaler og tidsplaner blev overholdt. 👍😀

12 September 2020

Useriøse, uproffesionelle, dårlig kommunikation

Vi har brugt Det Grønne Team til flere projekter. Den første del af arbejdet med at rydde buske og etablere nye bede og lægge rullegræs i efteråret 2019 forløb udmærket. Arbejdet efterfølgende her i forår/sommer har været alt andet end tilfredsstillende. De holder ikke deres aftaler, laver ikke alt det de lover og dem som kommer for at udføre arbejdet, har kun delvist fået at vide hvad de skal lave, hvilket har betydet at det er blevet yderligere forsinket. De laver ikke arbejdet ordentlig i første omgang; bla. Skulle vores terrasse lægges helt om én gang pga. af dårligt håndværk og forkert farve fuge. Fugerne skulle delvist kradses op og lægges igen yderligere 2 gange. Derudover har de været på et uanmeldt besøg en weekend, gået rundt i haven for at kigge uden at vi var hjemme, hvilket i vores bog ikke er acceptabelt.
De fremstår som useriøse, uprofessionelle og kun lige vil gøre hvad reglerne kræver og ikke at have tilfredse kunder. Vi kan også kun bekræfte tidligere anmeldelser om dårlig kommunikation, vi har skulle rykke dem mange gange for svar på vores henvendelser. Vi kan ikke anbefale dem!

4 September 2020

Uprofessionel og dårlig kommunikation

Jeg har tidligere benyttet Det Grønne Team og været tilfreds med arbejdet, som kun blev delvis afsluttet pga. travlhed i virksomheden. De vendte dog ikke tilbage før utallige rykkere, hvor de ville kigge på det igen og efterfølgende ikke kommet retur og svarer ikke på beskeder - hverken via sms eller telefonsvarer. Ved direkte henvendelse til hovedkontoret, blev jeg dog lovet (igen) at jeg ville blive kontaktet efter ferieperioden, men selv efter rykker, sker det ikke. Så jeg kan desværre kun bekræfte nedenstående anmeldelser. Virksomheden må tilsyneladende have så stor ordretilgang, at de kan "vælge og vrage" imellem deres kunder, virkeligt uprofessionelt.

20 August 2020

Firmaet kan ikke anbefales

Har benyttet Det Grønne Team med stor tilfredshed en række gange. Samarbejdet er dog stoppet, da hæk og buske blev ødelagt grundet mangel på kendskab til det arbejde, der skulle udføres.
Firmaet kan ikke anbefales.

3 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super professionelle - høj kvalitet til konkurrencedygtig pris. Jeg har brugt "Det Grønne Team" til…

Jeg har brugt "Det Grønne Team" til fældning af to store træer, bortfræsning af nogle gamle buske og opsætning af nyt raftehegn. De kom på besøg inden for få dage efter første kontakt og samtalen om opgaven var god og professionel. Jeg fik nogle nyttige havetips med på vejen, også under "mesters" løbende tilsyn med,hvordan arbejdet skred frem. Tilbud kom som lovet og prisen var konkurrencedygtig. Arbejdet er udført til min fulde tilfredshed og kontakten med folkene har været fin. De har fejet og holdt området ryddeligt af hensyn til naboerne og der har ingen brok været overhovedet. En medarbejder kom til at glemme sin jakke her og på et tidspunkt kom de før det aftalte tidspunkt, men det kan ikke ændre min samlede bedømmelse, som er en varm anbefaling. De vil være mit foretrukne valg en anden gang.

8 November 2018
Rated 2 out of 5 stars

For sjusket og dårlig kommunikation

Jeg skulle have udvidet terassen og lidt andet flisearbejde. Jeg fik at vide at de kunne begynde i slutningen af uge XX og jeg ville høre nærmere. Det kom så mandag morgen i den uge uden varsel kl. 7.30 om morgenen. Ikke så tjekket.

Selve processen var fin, men det viste sig at der var forkert hældning på terassen. Jeg skulle maile frem og tilbage med firmaet, som først afviste at det var grundet deres arbejde at der nu var et problem og at de "betragtede sagen som afsluttet". De endte med at komme ud og udbedre problemet, hvor jeg havde tilbageholdt 1/3 del af beløbet.

Efterfølgende opdagede jeg så en flækket sten i terassen, desværre først efter jeg havde betalt hele beløbet. Jeg skrev til dem om stenen og sagde at jeg formentlig selv kunne skifte den ud, hvis de kunne fortælle mig hvordan jeg skulle få den gamle sten op. Det er nu 10 dage siden og jeg har rykket flere gange uden respons.

Jeg har i øvrigt heller ikke fået en regning med korrekt adresse endnu, trods flere rykkere.

Alt i alt er jeg ikke særlig imponeret.

30 May 2016

Take a closer look