Din-hosting.dk Reviews 3

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Team speak nede på 4 døgn

Helt igennem uacceptabel opførsel fra Din hosting side at lukke alt ned uden så meget som at kommentere på deres facebook side eller give folk besked når de ringer , det er bestemt ikke den rigtige måde at drive virksomhed på.
Total mangel på respekt for deres bruger og kunne jeg fik i 0 stjerner

27 September 2010
Rated 1 out of 5 stars

7 dage uden svar

Jeg har over 2 gange nu bestilt fra dem.
først en voice server, der gik lige godt en uge før den oppe.
men de forsikrede mig om, at det ikke var normal leveringstid.
Jeg valgte derfor her den 4. at bestille en gaming server, men da jeg i skrivende stund endnu ikke modtaget oplysninger om serveren, vælger nu at kræve mine penge tilbage.
Synes at det er utroligt, at det kan tage dem så lang tid om at trykke "ok". når så mange andre firmaer kan have det klart på et max et døgn.

11 August 2010
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig support og dårligt kontrolpanel

Jeg havde købt en CS:S server i 3 måneder og da jeg får papirene med posten hvor der står hvor jeg kan logge ind i mit kontrol panel osv. viser det sig at mit kontrol panel ikke er sat ordentligt op. Jeg kan ikke få lov til noget. Derfor skriver jeg til support 3 gange på en uge uden svar. En uge efter igen får jeg svar at jeg måtte undskylde det og de skulle nok ordne serveren så jeg kunne bruge den. Men nu er problemet at jeg ikke kan finde rundt i serveren da det er min første server. jeg skriver til support igen. Men ingen svar. Så jeg finder en ven som jeg kender med forstand på at opsætte servere. det tar hele halvanden uge at få den til at fungere ordentligt ! det vil sige vi har ca. en måneds spildt tid på support og opsætning. Spild af penge. Handler der ikke igen.

1 July 2010

Is this your company?