Donrox Reviews 548

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

De A922 pomp is op 8-08-2022 gekocht. Helaas is de accu na ongeveer 15 keer gebruik al overleden. Ik heb de klacht naar Donrox gestuurd en heb een keurig antwoord ontvangen. De pomp is helaas buiten... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Aantal jaren geleden een donrox pomp gekocht. Eindelijk hoef ik niet meer de banden van de fietsen van de kinderen op te pompen! Maar ook de voetballen zijn nu top hard. Tijdens de verhuizing mijn nip... See more

Rated 5 out of 5 stars

Donrox Ride A924! Gekocht, prima handleiding en begeleidende mail gehad van Donrox. Pomp op de auto geprobeerd 4 banden bijgepompt met de accu werkt snel en accu was daarna nog 3/4 vol 4 camper ba... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beste Donrox team. Het is zo ver, 2 maanden na aanschaf heeft deze pannekoek (jullie weten wel wie) het apparaat (Donrox Ride A924) vandaag voor het eerst gebruikt. Wat een geweldig apparaat. Ik wist... See more

Company details

1. Electronics store
  2. Bike accessories store
  3. Car accessories shop
  4. Motorcycle Equipment Store

Written by the company

Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpompen die het gemak van de mens dienen. De elektrische pompen bezitten de laatste technologische ontwikkelingen en vervangen traditionele handpompen en zijn een draagbaar en compact alternatief voor de zware grote compressors. Of het nu het oppompen van banden, ballen, opblaasbaar speelgoed of vergelijkbare opblaasbare voorwerpen betreft, met de krachtige Donrox pompen is het snel geregeld.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Een niet te missen toestel

Alles was zoals vermeld op de site
Gemakkelijk en handig in gebruik
Kortom een zeer leuk toestel en gemakkelijk mee te nemen en het doet zijn werk zoals beloofd, een fijne extra is de ingebouwde zaklamp

8 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Na ruim 1,5 jaar de Donrox Ride F511…

Na ruim 1,5 jaar de Donrox Ride F511 naar tevredenheid gebruikt te hebben was opeens de luchtdruk veel minder en kreeg ik de fietsenband niet meer op de gewenste druk. Na mijn eerste melding bij de helpdesk, en nadere afstemming om het probleem te analyseren, had ik 3 dagen later een nieuwe Ride F511 in huis. Ik ben zeer tevreden over de prettige communicatie met de helpdesk en de vervanging van de defecte Ride F511 (garantie), voor mij valt dit onder Top-service!

6 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Als vervanger van de A922 is de A924…

Als vervanger van de A922 is de A924 een verbeterde versie. De verwisselbare accu is een meerwaarde. De verbeterde display is prettig in het gebruik. De snelkoppeling aan de luchtslang vind ik een verbetering.
Helaas is de luchtslang aan de korte kant. Het apparaat werkt prima en is multifunctioneel. Echt een aanrader voor camper bezitters.

7 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zoals ik al eerder een review schreef…

Zoals ik al eerder een review schreef dat die van mij na 10X gebruikt te hebben helaas al stuk was, heb ik contact gezocht met de klantenservice en wordt er een hele nieuwe opgestuurd !!!
Bij deze nog bedankt voor de goede en snelle service 👍🏼👍🏼👍🏼

28 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

C542 houdt het niet 2 jaar uit

Ik heb de C542 op mijn verjaardag gekregen minder dan 2 jaar geleden en nu werkt het niet meer.
Doordat ik geen bewijs heb en niet meer weet van wie ik het gekregen heb, heb ik geen recht op garantie, wat ik kan begrijpen.
Ik geef dus slechts 2 sterren omdat de C542 het nog geen 2 jaar heeft vol gehouden.

16 June 2025

Beste Simon,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je C542 het al na minder dan twee jaar heeft begeven — dat is uiteraard niet wat je mag verwachten.

Zoals we in ons eerdere e-mailcontact hebben aangegeven, doen we graag ons best om ook zonder factuur of bestelgegevens tot een oplossing te komen, bijvoorbeeld op basis van de naam of het adres van de gever. Helaas hebben we hierop geen verdere reactie meer van je ontvangen, waardoor we je niet verder konden helpen. Zonder aanknopingspunten hebben we de garantieprocedure helaas niet kunnen opstarten.

Mocht je alsnog aanvullende informatie kunnen achterhalen, dan staan we uiteraard klaar om opnieuw met je mee te kijken.

Multifunctionele pomp

Ik was blij om het mooie design van de Donrox A924 te zien De batterijduur is prima en is perfect voor mijn situatie. Ook de kwaliteit van deze pomp is meer dan goed voor auto, fiets en voetbal. De losse accu is handig, niet alleen om eventueel te vervangen maar ook te gebruiken als lamp en powerbank.

17 April 2025

Goede service.

Probleem met de pomp wat altijd mogelijk is, werd zeer snel en goed opgelost. Zeer tevreden.

10 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dit is gewoon een perfecte pomp

Dit is gewoon een perfecte pomp, makkelijk overzichtelijk goed te bedienen, ziet er prachtig uit plus punt losse accu , kunt er een extra accu bij bestellen , zit in een prachtige op berg tas , en je kunt je telefoon er mee opladen we praten over de A 924 Donrox

20 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Accu slecht

Heb de Donrox nu ruim een jaar, de accucapaciteit is ruim onvoldoende. Na het volledig opladen kan ik niet eens één fietsband (4.0 bar) oppompen voordat de accu weer leeg is. Had hier meer van verwacht.

22 March 2025

Reply from Donrox

Hoi Marcel, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de pomp niet meer naar behoren functioneert. We begrijpen dat dit teleurstellend is en helpen je graag om een oplossing te vinden. We kunnen op jouw naam geen contactmoment in onze klantenservice vinden, maar we staan natuurlijk voor je klaar. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@donrox.com? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Top Service

Contact opgenomen met Donrox daar mijn ventiel van de pomp niet meer goed paste op ventiel van mijn autoband. Daar ik regelmatig vanaf 2023 mijn bandenspanning controleer ging dit niet meer goed. Kreeg keurig bericht terug dat ze een nieuwe slang met ventiel voor de pomp zouden opsturen. Dit is kostenloos gedaan, echte Service bestaat nog.

11 March 2025
Rated 2 out of 5 stars

Slechte after sale

In 2022 twee donrox pompen gekocht 1 voor de fietsen en een zwaardere voor autobanden.
Na 2 jaar gaat de F511 stuk. Na dat ik de klacht bij Donrox heb neergelegd. Krijg ik als antwoord na een heleboel vragen van Donrox:

“Wat vervelend voor je dat de pomp nog steeds niet naar behoren functioneert. Helaas hebben wij verder geen tips meer die het probleem kunnen verhelpen.
Ik begrijp dat dit teleurstellend voor je is. Daarom wil ik je graag een tegemoetkoming aanbieden van 10% op de aanschaf van een vervangende pomp uit ons gehele assortiment.”

Waar ik niet mee accoord ga “dan komt er een bod van 30 %. Hiermee ga ik dan ook niet accoord een pomp als deze moet langer mee gaan dan 24 pompbeurten. Nadat ik via de mail heb aangeven geen gebruik te maken van dit aanbod. Blijkt Donrox klaar te zijn en we nemen afscheid. Het is dan jammer te lezen dat bijna alle klanten met problemen wel een aanbod kennelijk krijgen om de pomp gratis te vervangen. Vandaar mij. Slechte beoordeling

8 October 2024

Reply from Donrox

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat je in eerste instantie niet tevreden was over onze aftersales. We hebben inmiddels persoonlijk contact gehad en zijn blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Jouw feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar.

Top bedrijf zeer klantvriendelijk

Ik kocht de Donrox bandenpomp Ride 911. Niet bij Donrox maar bij een grote internet fietswinkel. Ik kreeg problemen met de pomp, kreeg een nieuwe en die toonde ook problemen. Donrox die een en ander mee had gekregen benaderde mij zelf en was uiterst klantvriendelijk. Logisch dat ze weinig voor mij zouden kunnen beteken, want de pomp kwam niet via hun maar doken wel in het probleem. Het probleem is nu opgelost en voor al het ongenoegen kreeg ik van Donrox de daarbij behorende ladestekker gratis. Top met dank aan Eva die mij zo goed heeft geholpen!!

15 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service van dit bedrijf

Geweldige service van dit bedrijf . Mijn Donrox A922 haperde en maakte geen druk meer. Vond de factuur niet meer en zat bijgevolg met twijfels . Eén mailtje , ,foto + filmpje waren genoeg om een nieuwe pomp opgestuurd te krijgen 👍

3 February 2025

Erg goede service

Erg goede service, extra luchtslangetje besteld ( ik veroorzaakte wss een klein defect aan het eerste slangetje ), met de Donrox F511 een leeggelopen autoband op pompen was zelfs geen probleem, wel heb ik het pompje regelmatig laten rusten ( afkoelen )

27 January 2025
Rated 4 out of 5 stars

Donrox 511

Onze Donrox 511 bleek op de momenten dat we hem nodig hadden niet naar behoren te werken. Dat was een tegenvaller. Vandaar een sterretje minder.
Maar: de ondersteuning die er vervolgens werd gegeven en, toen bleek dat de kans uiteindelijk niet uit te sluiten was dat het om een 'maandagexemplaar' zou kunnen gaan, de oplossing die toen werd voorgesteld ( een refurbished vervangend exemplaar) waren echt prima! Alle lof!

14 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look