Ik kom al jaren naar de D-store Bierbeek. Nu in Boutersem. Perfect vriendelijke geholpen door een Luc. Ze hebben gerief dat altyd scherp geprijsd is. Ze hebben menselijke professionele hulp op oversch... See more
Company replied
Complimenten uit Nederland👍👍 Ik had een bomber jack besteld die niet was aangekomen maar ik kreeg een totaal ander pakket met daarin schoenen van een totaal andere webwinkel met een v... See more
Company replied
Ski's gehuurd en verzekering genomen voor schade. Maar bij het terugbrengen van de ski's met lichte schade alles moeten betalen en ski's moeten afkopen. Dus huur én aankoop moeten betalen. Geen serv... See more
Company replied
Zeer duidelijke en eerlijke informatie, zonder opdringerig te zijn. Elke vraag werd deskundig beantwoord op een informatieve manier. Als beginnende skiër kwam ik langs om skibotten te kopen; men vroeg... See more
Company replied
Welkom bij D’Store, dé ultieme bestemming voor sport, outdoor, snow en fashion in regio Leuven. Ontdek een wereld vol stijl en avontuur, zowel online als in onze winkel in Boutersem. Onze winkel in Boutersem is meer dan 2000m² groot en elke dag open behalve dinsdag (open op zon- en feestdagen). Ontdek ons assortiment van meer dan 150 merken over verschillende afdelingen heen. Als echte wintersportspecialist bieden we alles aan voor wintersportvakanties: verkoop, verhuur en onderhoud.
Leuvensesteenweg 222, 3370, Boutersem, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from D'Store
Goed overzichtelijke winkel ,met kwaliteitsvolle kledij voor: vrijetijd & sporten, alles is logisch geplaats dus makkelijk om de juiste keuze te maken.
Mischien bijkomende pashokjes 🤔.
Parking voor de deur 👍🏼

Reply from D'Store
Vandaag skibotten gekocht met mijn dochter
Uitstekende en vriendelijke service, (geholpen door Maxim die zeer onderlegd was in alle ski materie en zijn tijd nam om de perfecte maat te vinden ) . Ook goede naservice = bootfitting (gratis aanpassingen en gedurende 2 jaar)
Zeer ruime keuze en gunstig geprijsd (winter verkoop korting)
Zeer ruime winkel, goed bereikbaar, ruime parking
Top ervaring

Reply from D'Store
Huur skimateriaal top (prijs-kwaliteit). Verzekering facultatief maar zeker aanrader. Toffe kerels met de nodige kennis van zaken zonder enige poespas. Denken mee wat best is voor de klant. Op en afhalen netjes en snel afgehandeld.
Spijtig genoeg geen reservaties via phone - zou aanraden zeker voor terugkerende klanten.

Reply from D'Store
Learn more about other kinds of reviews.