Edvardsen Biler Reviews 10

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

1. Car dealer
  2. Vehicle repair shop

Information provided by various external sources

Suzuki og Kia på Lolland

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun gode ting at sige om…

Jeg har kun gode ting at sige om Edvardsen biler. Købte en ny bil, de tog min gamle og alt spiller.
Søren gør det sgu godt syntes jeg. Altid til at snakke med, også vis der er lidt problemer man skal ha' lavet hurtigt.👍😊

7 April 2026

Firma burte lukket værksted

Jeg sender min bil ud til Edvardsen biler I Nakskov. de skal lave skade .og der lidt rust og gøre den klar til maler så sender Søren mig en sms om jeg vil have rettet diverse små buler Søren siger jeg kan få en pris fra maler, den lyder 4000 plus moms jeg ringer til maler og spør om kan skal have 4000 plus moms for de 3 små buler nej det er også det pladearbejde, der er lavet, det skal jeg lave om. Kan kun anbefale, at man holder sig langt væk fra det værksted og Søren er fyldt med løgn, han burde lukke det værksted.

18 August 2025

Virkelig snydt og dårlig service :(

Virkelig snydt og dårlig service :(

Købte en brugt peugeot. Den piver på begge bremser og brugte alt for meget olie. Tog den på peugeot værksted hvor de undersøgte bilen. Desværre ville motoren brænde sammen. Kontaktede edvardens biler i Nakskov, hvor bilen er købt og fortalte om problematikken. Søren (ham der ejer suzuki / edvardens biler) vil gerne tage bilen ind til service. Dog var der begrænset med tid og jeg fik en tid 1 måned efter. Da bilen havde været på værkstedet fortalte de, at det var en lille sten der sad og gav lyden fra bremserne. De kunne ikke tjekke olien , da de ikke vidste hvor meget bilen havde brugt og kunne ikke opmåle. Da jeg hentede bilen igen peb bremser som før og bilen brugt fortsat alt for meget olie. Jeg brugte 30.000 kr på bilen og måtte købe en anden brugt bil. Virkelig dårlig service. Øv. Kan på ingen måde anbefales.

7 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi købte en alto fra 2003 som de påstår…

Vi købte en alto fra 2003 som de påstår var nysynet men 2 andre værksteder siger at den overhovedet ikke er forsvarlig at kører i og til lige med fik vi af vide fra sælger at vi havde ødelagt bilen på 3 måneder, vi kunne stå og pille panelerne af. Hjul ophænget i højre side var defekt. Vi anbefaler på det kraftigste at man IKKE køber bil ved ham

3 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har købt en Suzuki Berleno i Jylland…

Har købt en Suzuki Berleno i Jylland der har gået 11.000 km. Bilen skal have et eftersyn og vi kontakter
Suzuki i Nakskov og fortæller som sagen står at forhandleren vi har købt bilen af Jylland ikke har lavet eftersyn på bilen står og skal på ferie vi får en tid og Beder om at få tjekke bremserne
Mekanikeren kommer og siger om de må skifte vinduesviskeren bag
Jeg fik en virkelig god behandling på værkstedet og god modtagelse, jeg havde nogle spørgelsmål ang bilen og ejeren gav sig tid til at svarer på dem jeg kan kun anbefale at bruge Edvartsen biler i Nakskov
Mvh
Johnny Lauritsen Bælum
Sakskøbing

2 May 2021

Edvardsen biler - Useriøs forhandler - Anbefales ikke

Kontaktede forhandleren vedrørende en mazda 6, den 23. maj 2019. Fik lovning på at forhandleren ville vende tilbage med data og et tilbud på bilen..... Vi har i dag den 2. august 2019 og har intet hørt fra forhandleren, efter utallige henvendelser på telefon og mail.
Det er simpelthen for useriøst!
Forhandleren kan ikke anbefales, hvis man ønsker at købe seriøst.

2 August 2019

egen mekaniker bedømmer

Nu er de mekanikere der arbejder begyndt at bedømme deres/ kollegaers arbejde det virker latterligt at man roser sig selv for ydelser som man selv laver.
Det giver kunderne et falsk indtryk af virksomheden, ville aldrig bruge sådan et sted.

12 March 2015
Rated 5 out of 5 stars

Beringo - med problemer - Klaret til ug .

Efter en del begynderproblemer med brugtkøb af en Citroen Berlingo , nåede vi frem til en løsning . Søren Edvardsen har gjort alt hvad han kunne for at løse problemerne. Bla. kørt mig til og fra værksted . Derfor får han nu 5 stjerner , for service ud over det man kan forvente.

23 July 2014

Is this your company?