Company replied
Super vriendelijke ontvangst in de winkel.Werken liepen grote vertraging op door tegenwerking architect maar dit was geen probleem. Bij definitieve bestelling nog veel veranderd aan de keuken qua k... See more
Company replied
èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat
Ringlaan,32, 8500, KORTRIJK, Belgium
Replied to 77% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer snel en goed geholpen door Eggo Kuurne/Kortrijk. Barbara was steeds beschikbaar voor mijn vragen en aanpassingen. Ze heeft echt last-minute tijd voor mij vrijgemaakt, zelfs wanneer haar werkdag er eigenlijk al op zat, is ze langer gebleven om mijn aanpassingen te verwerken. Vlotte levering en plaatsing. Kleine schade bij plaatsing aan het blad, maar hier werd meteen correct mee omgegaan, zowel door de plaatsers als door Barbara, die me achteraf hier ook nog eens voor opbelde. Kortom, ik raad Eggo en team Kuurne zeker aan.

Reply from Eggo Kitchen & House - Kortrijk
Bij definitieve bestelling nog veel veranderd aan de keuken qua kleur ,werkblad,dampkap en dit was allemaal geen probleem.
Zelfs voor de productie kregen we nog mail of onze keuze definitief was of we nog aanpassingen wilden.
Correspondentie over plaatsing en levering liepen vlekkeloos

Reply from Eggo Kitchen & House - Kortrijk
Ma cuisine a 12 ans, j'ai eu des problèmes d'éclairage avec les spots. Les vendeurs de Eggo Courtrai ont très vite trouvé une solution pour rechercher ces spots qui ne sont plus en vente chez le fournisseur. Merci à eux pour leur accompagnement et leur disponibilité. Je recommande vivement la société Eggo.
Monique Deramoudt

Reply from Eggo Kitchen & House - Kortrijk
We hebben 11 jaar geleden een keuken bij Eggo gekocht. Er had water in het werkblad gegaan ???? Is dat wel mogelijk?. Daarom dachten we in januari aan vervanging. Onthaald geweest en we gingen telefonisch contact krijgen. Na nog 1X terug geweest te zijn en verschillende telefoons hebben we tot op vandaag = 3 maand later geen bericht. Niets
Dit is niet onze eerste ervaring met Eggo, de vorige keer was de communicatie met opmeter en uitvoerder iets minder doch heel tevreden van de verkoper, de planning en het resultaat! Deze keer hadden we een heel goede uitvoerder (hier ook de opmeter). Een perfecte match dus... met het reeds gekende resultaat!

Reply from Eggo Kitchen & House - Kortrijk
Professionele, correcte en vriendelijke aanpak. Rekening houdend met de wensen en het beschikbare budget!!

Reply from Eggo Kitchen & House - Kortrijk
Eggo is een prutsfirma zonder enig respect voor zijn klanten. Trekken zich niets aan en sturen ook geen bericht bij veranderingen van interventies of tijdstippen. keuken besteld 09 sept 21 - zogezegd geplaatst op Jan 22 en werkelijk op 10 mei 22 - niet Ok en opnieuw Aug 22 en nog niet ok en nu vandaag 03 okt en nog niet Ok, want de nodige stukken voor afwerking werden niet geleverd. Wat nu? Echte sukkelaars qua organisatie. Advies: koop er GEEN keuken als je niet graag meer dan EEN JAAR wacht tot alles in orde komt.j

Reply from Eggo Kitchen & House - Kortrijk
Learn more about other kinds of reviews.