See what reviewers are saying
Order geplaatst om 14:00. De betaling via Ideal kwam wel door bij mijn bank, echter niet bevestigd. Meteen mail gestuurd naar het adres op de website. Aangezien het al betaald was, en graag de volgend... See more
Verkeerd geleverde onderdeel. Het bedrijf neemt geen verantwoording en laat de klant er gewoon mee zitten. Communicatie per email is erg kort en met een erg onvriendelijk toon. het is te veel gevraagd... See more
Company details
Information provided by various external sources
Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!
Contact info
Denmark
- www.elektronica-online.nl
Op zondag 12 oktober een bestelling van…
Op zondag 12 oktober een bestelling van een senseo reducer gedaan deze ook betaald via ideal. We zijn inmiddels 22 oktober en nog steeds niet binnen afgelopen maandag 20 oktober contact gezocht via contact formulier op hun website maar nog steeds niks gehoord. Vind dit zeer slecht en ben bang dat we het geld kwijt zijn. Ellie
Ik denk wel dat dit de slechtste…
Ik denk wel dat dit de slechtste webshop in jaren is. Recentelijk heb ik een bestelling gedaan en op de website is er weinig over terug te vinden. Maar bezorgen is aan deze webshop niet besteed; zij schuiven veel af op PostNL en dat is gewoon niet waar, want wij bestellen vrijwel alles online en vaak is het product er de volgende dag en een enkele keer een dag later. Recentelijk heb ik een bestelling uit Hong Kong ontvangen en die was binnen 6 dagen binnen. Op het pakket van deze webshop wacht ik inmiddels 5 dagen en dat gaan er ongetwijfeld meer worden.
"OPMERKING: Veel van onze bestellingen bestaan uit kleine artikelen die in een envelop of brievenbuspakje verstuurd kunnen worden. Helaas verhoogt post.nl tegenwoordig wel 2x per jaar zijn tarieven, maar de bezorging wordt steeds kariger. Op maandag wordt er al geen brievenbuspost meer bezorgd, en 24 uurs levering wordt tegenwoordig ook niet meer gegarandeerd. Wij versturen dezelfde of de volgende werkdag. Als post.nl er vervolgens nog 2 of 3 dagen over doet is het helaas niet ongebruikelijk dat een zending 4 dagen onderweg is. Hierdoor krijgen wij de laatste tijd steeds vaker vragen over de status van de bestelling. Dat is begrijpelijk, maar het kost ons veel tijd en vrijwel altijd is de bestelling gewoon onderweg. Als u dit bericht gehad heeft kunt u er dan ook van uit gaan dat uw bestelling in behandeling en onderweg is. Wij vragen vriendelijk om de levering af te wachten en pas navraag te doen als de bestelling er na 5 werkdagen nog niet is."
Positief na wat te snel geoordeeld te hebben.
Online onderdelen besteld op dinsdag niks gekregen tot en met vrijdag ,ze zijn niet te bereiken en reageren niet op mail wat naar mijn idee verbeterd kan worden.
Vandaag zaterdag toch nog de bestelde onderdelen gekregen zonder enige bevestiging dat het verzonden was ,daarom ook deze ervaring aangepast in positief .
Snelste en goedkoopste service !
Snelste en goedkoopste service !
Scherm Samsung fold 3 laten vervangen
Afspraak gemaakt en 1 dag nadien klaar
Zeker aan te raden !
Het juiste product en op tijd
Het juiste product mooi op tijd geleverd. Ik vind de negatieve reviews opmerkelijk. Ik heb diverse zaken gekocht door de jaren heen en er was nooit iets mis, ook niet met de levering door DHL. Aan de andere kant heb ik nooit iets retour hoeven sturen of vragen of aanmerkingen gehad. Dus die kant van de keten kan ik niet beoordelen.
Verkoopt producten zonder handleiding
Verkoopt producten zonder handleiding, contact is sloom en minimaal.
Vier omvormers besteld
Vier omvormers besteld, speciaal bij Electronica-online omdat op hun website stond dat ze voorradig waren. Ik had ze snel nodig, en met enige tegenzin toch maar bij dit bedrijf besteld. Natuurlijk fout, ik kreeg er 1 en een email dat er nog twee stuks nageleverd konden worden want het door mij bestelde produkt was niet voorradig. Dat is samen drie, ik had betaald voor 4 en levering voor de volgende dag. De hele dag geen contact kunnen krijgen ook met dit bedrijf. Oplichting ????
Onbetrouwbaar bedrijf
2 verschillende vierkante rubberen riempjes besteld.
Een van € 4,- en een van € 8,-
Bij levering alleen dat van € 4,- in de enveloppe.
Meteen een klachtenmail gestuurd. geen enkele reactie gekregen, laat staan het ontbrekende riempje.
Het is gewoon een onbetrouwbaar bedrijf.
Slechte informatievoorziening van…
Slechte informatievoorziening van naleveringen, rekenen 8.95 voor een brievenbuspakje.
Kreeg wel een DHL bericht, maar het werden 2 brievenbuspakje van postNL?
Op emails werd gereageerd, maar weinig proactief de antwoorden.
Nog niet eens 1 ster waard dit bedrijf
Nog niet eens 1 ster waard achterlijk bedrijf. Iets besteld en alleen uit de verpakking gehaald niet eens gebruikt. Achteraf toch gebleken dat ik het niet nodig had. Netjes een mail gestuurd met uitleg en gevraagd om begrip geen reactie naar de eerste mail. Weer een mail gestuurd
Goeiemorgen
Ik had vorige week een bericht gestuurd alleen weet ik niet zeker of die is over gekomen. Ik heb op 19 september een senseo power reducer besteld bij jullie. Ik ben zelf 24 september terug gekomen met de vrachtwagen en wou de power-reducer inbouwen in mijn senseo, maar mijn vriendin had blijkbaar al een koffiezetapparaat gekocht die speciaal voor een vrachtwagen is. Dus ik heb de power-reducer niet meer nodig nu heb ik hem alleen uit dat doorzichtige zakje gehaald hij is niet gebruikt geweest. Zou ik dit nog terug kunnen sturen naar jullie
Dit was hun reactie :
Goedemorgen
Ik mag de reducer helaas niet retour nemen.
Deze reducer mogen wij niet meer als nieuw en ongebruikt verkopen aan
een volgende klant.
Het spijt me u niet beter te kunnen berichten.
Gewoon gelul als consument heb je recht om een artikel binnen 14 dagen terug te sturen ( bedenktijd heet dat). Je kunt hier beter niks bestellen laat deze kneus maar kapot gaan aan dood kapitaal dat op zijn planken blijft liggen massaal hier niks bestellen zijn alleen maar uit om geld binnen te harken service kennen ze hier niet. Hopelijk kom ik voor me werk nog eens in de buurt daar ;)
Erg slecht bedrijf
Erg slecht bedrijf.
Ik heb goede en slechte ervaringen. Als de bestelling goed is bezorgd, is er niets aan de hand maar als er maar iets mis is gegaan heb je een probleem. Ze reageren dan nergens meer op. Niet op de mail (admin@elektronica-online niet op info@elektronica-online) en niet meer op het contactformulier op hun webshop. Totale radio stilte. Bij dit bedrijf kun je alleen een beetje veilig bestellingen doen door je spullen af te halen en verder goed te controleren voor je betaald. Het bedrijf (als je zo mag noemen) is verder met plankjes in elkaar geslagen schuurtje. Ik ben daar geweest,
Doe hier je voordeel mee, voor mij nooit meer
Gewoon goed
Schakelaars bestelt. Pakket werd aangemeld, maar er kwam niets. Na het vinden van deze site een mailtje gestuurd. Binnen 30 minuten reactie dat het druk is bij de post en het pakket als brievenbuspakket met PostNL mee zou komen. Keurig 2 dagen later geleverd.
Wat een vuile gore oplichters zijn dit.
Wat een vuile gore oplichters zijn dit.
Senseo besteld die op zwakstroom moet kunnen werken.Krijg ik dat apparaat doet hij het niet ik dat ding terug gestuurd met een briefje erbij dat ik mijn geld terug wilde.
Krijg ik die senseo binnen een week weer terug gestuurd met dezelfde briefjes erbij die ik erbij had gedaan dus ze hebben gewoon dat apparaat terug gestuurd naar mij terwijl hij het niet doet en terwijl ik mijn geld niet terug heb gekregen 100 euro.
Contactformulier 2 keer ingevuld en 2 keer geen reactie! Zijn er meer gedupeerde hier want dat bedrijf moet echt aangepakt worden. Ik ben zelf vrachtwagenchauffeur en sta op het punt om mijn wagen achteruit hun kantoor binnen te rijden!
OPLICHTERS! NIETS BESTELLEN
ruime een week geleden voor €35 batterijen besteld en nooit iets ontvangen. Mail gestuurd met de vraag waar mijn spullen bleven... niet eens een reactie! Telefonisch onbereikbaar!
OPLICHTERS! NIETS BESTELLEN
Oplichters
Oplichters! Dure lekkende immitatie batterijen nieuw in verpakking met nep etiket. Worden zonder verpakking verstuurd. Geen garantie natuurlijk. Factuur werd pas na navragen verstuurd.
Houden zicht niet aan de wet.
Door een fout wel eens waar bij DHL nooit het pakket ontvangen en deze is direct teruggestuurd naar het bedrijf. Aangezien ze niet bereikbaar waren (webformulier was zelfs gesloten in die periode) heb ik het artikel elders besteld en uiteindelijk netjes binnen 14 dagen de aankoop ontbonden. Helaas restitueert het bedrijf niet de netjes verzendkosten (en verzekering) terwijl ze dat wel verplicht zijn volgen Artikel 230r van het burgerlijk wetboek 6. Ze vertellen doodleuk dat dat toch niet hun schuld is en dat ik het zelf maar bij DHL moet terugvragen, dit kan echter niet aangezien ik geen overeenkomst heb met DHL. Na meermaals aangeven nu eerst proberen dit via een geschillencommissie op te lossen en anders rechter.
Dure woofer gekocht hier maar nooit…
Dure woofer gekocht hier maar nooit ontvangen. Krijg geen reacties terug via de klantenservice. Geld weg. Ook niet een bewijs gekregen van betaling en het is toch echt van mijn rekening weg. Ga binnenkort wel naar Landgraaf rijden.
Slecht bedrijf bestelling geplaatst…
Slecht bedrijf bestelling geplaatst voor ovenlampjes krijg je bericht dat ze worden opgestuurd dan weer bericht dat het later wordt verstuurd van wege niet op voorraad contact opgenomen nu eer bericht gehad dat de bestelling is opgestuurd nog steeds niets ontvangen zou hier nooit iets bestellen zijn hebben geen bestaansrecht koop daar niets mensen
elektronicaOnline oplichter
elektronicaOnline is een zeer slechte zaak met een zeer slechte "service". Onderdeel besteld, bleek kapot. Zeer onbeschofte mail van erik (de zogenaamde eigenaar) gekregen. Onderdeel terug gestuurd, pakket wordt niet aangenomen. Jammer dat je geen negatieve sterren kunt geven. Rechtsbijstand wordt ingeschakeld om mijn geld en porto terug te eisen!
Voorwaarden voor retour en garantie zijn tegenstrijdig met de wet voor kopen op afstand.
Geen telefoonnummer aanwezig op de website.
Gewoon een oplichter. Koop niet op deze website.
Goede dienstverlening
Goede dienstverlening, vriendelijke support en snelle en voordelige levering!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.